czaro69 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich Burgmaniaków!!! Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w szkoleniu z udzielania pierwszej pomocy w Ełku. Termin szkolenia to 23.06 godz 12.00 Po szkoleniu, w zależności od liczby chętnych, jedzonko i nocleg.... Szczegóły i lista chętnych w regionalnych W-M
jaro_4setka Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Fantomy do sztucznego oddychania już czekają :-)
Arkadiusz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czarku, pojechał bym z wielką chęcią, ale fabryka, fabryka i fabryka, ale ja się w końcu zjawię u Was
boochos Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czaro, może stwórz listę chętnych w pierwszym poście-będziemy wiedzieli, czy nastawiać się wtedy na szkolenie z wieczornym KLABINGIEM w ełckich knajpach czy tylko na wyjazd 1dniowy.mam nadzieję, że na wyjazd z noclegiem zdecyduje się też ktoś z odleglejszych rejonów, nas już możesz wpisać- aga +boochos
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czarku, pojechał bym z wielką chęcią, ale fabryka, fabryka i fabryka, ale ja się w końcu zjawię u Was Niech kolega nie obiecuje bo jak sam wspomniał w Żywcu FABRYKA to nie koniec świata. Tylko wsiada na Zacny sprzęt i na Mazury oczywiście z resztą ekipy z regionu KUJ-Pomorsk.
avanturnik Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeśli tylko się uda będziemy z Wandą obecni na szkoleniu.
czaro69 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Szkoda, że żaden Burgmaniak z poza regionu nie chciał przyjechać, żałujcie..... Szczególne podziękowania Panu Dyrektorowi Szkoły Policealnej w Ełku za udostępnienie sali wykładowej wraz z pełnym wyposażeniem, Moplicowi za dopięcie logistycznie całości i Boochosowi za profesjonalny wykład z ćwiczeniami praktycznymi. Nigdy takich szkoleń dosyć, oby nie przydała się ta wiedza, ale lepiej dmuchać na zimne..... ps. reszta zdjęć i relacja ze szkolenia w regionalnych Warmińsko-Maz.
Rekomendowane odpowiedzi