Zbychu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Proponuję spotkanie na Orlenie ul. Jasnogórska koło Makro godz. przed 10 tak, żeby o 10.00 wyjechać wtedy mamy czas na kawę w Olkuszu i koło południa spotkanie w Hutki Kanki. Zwyczajem jest zabrać kiełbasę, chleb, musztardę co kto lubi.
_KeriM_ Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To jadę. Będę przed 10. Ty juz będziesz miał "kiełbasę" czy kupimy po drodze? Nie ma więcej chętnych?
Zbychu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Myślę, że będę miał kupię u siebie na wsi. Po drodze w Olkuszu jest jakiś sklep kupowaliśmy tam kiedyś. Może pojedzie też Przemek.
_KeriM_ Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To i ja kupie. Do zobaczenia jutro.
Miras Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Po dzisiejszej eskapadzie pod Babią Górą i Tatrami coś nie ma chętnych na Śląsk, widoki piękne, śnieg na Babiej i Tatrach robi robotę, jak ktoś ma możliwość niech jedzie i podziwia - trasa: Kr - Sułkowice - Budzów - Jachówka - Maków Podh. - Zawoja - Czarny Dunajec - Kościelisko (objazd górą przez wieś) - Zakopane i pyszny obiad w małej niepozornej "no name" karczmie góralskiej przy rondzie obok skoczni. Na Szczawnicę czasu dziś zabrakło. Zbychu dzięki za podpowiedź z trasą Jachówka - Maków, widoki bajkowe, niezłe odkrycie..... aż trudno teraz po płaskim na Śląsk jechać? Do następnego...
Kekuti Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Po dzisiejszej eskapadzie pod Babią Górą i Tatrami coś nie ma chętnych na Śląsk, widoki piękne, śnieg na Babiej i Tatrach robi robotę, jak ktoś ma możliwość niech jedzie i podziwia - trasa: Kr - Sułkowice - Budzów - Jachówka - Maków Podh. - Zawoja - Czarny Dunajec - Kościelisko (objazd górą przez wieś) - Zakopane i pyszny obiad w małej niepozornej "no name" karczmie góralskiej przy rondzie obok skoczni. Na Szczawnicę czasu dziś zabrakło. Zbychu dzięki za podpowiedź z trasą Jachówka - Maków, widoki bajkowe, niezłe odkrycie..... aż trudno teraz po płaskim na Śląsk jechać? Do następnego... Bardzo fajna przejażdżka, dla mnie bardzo spontaniczna, bo decyzja o udziale zapadła dziś rano. Miło było Was poznać! Do następnego! Jurek
wladek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 I ja dziękuję za miłe towarzystwo i fajną wycieczkę , i do następnego razu .
Zbychu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Po dzisiejszej eskapadzie pod Babią Górą i Tatrami coś nie ma chętnych na Śląsk, widoki piękne, śnieg na Babiej i Tatrach robi robotę, jak ktoś ma możliwość niech jedzie i podziwia - trasa: Kr - Sułkowice - Budzów - Jachówka - Maków Podh. - Zawoja - Czarny Dunajec - Kościelisko (objazd górą przez wieś) - Zakopane i pyszny obiad w małej niepozornej "no name" karczmie góralskiej przy rondzie obok skoczni. Na Szczawnicę czasu dziś zabrakło. Zbychu dzięki za podpowiedź z trasą Jachówka - Maków, widoki bajkowe, niezłe odkrycie..... aż trudno teraz po płaskim na Śląsk jechać? Do następnego... Mirku trasę mieliście piękną żałuję, że nie udało mi się wyrwać. Ale chyba nie spotkałeś się jak i większość która brała udział w dzisiejszej wycieczce z grupą śląską. Warto przejechać po płaskim i koleinach, żeby się z nimi spotkać.
reno Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Czy ktoś jutro sie wybiera w bardziej południowym kierunku?
wladimir Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O 9. ruszamy z kurki prawdopodobnie kierunek południowy wschód.
walducha Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam wszystkich motomaniaków jakieś plany na ten weekend??
Bingo72 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zawsze można się cieplej ubrać i gdzieś śmignąć. Czekam na jakieś propozycje bo muszę testować nowe siedzenie. Wladimir, jakby co to wiesz że ja chętny, muszę nadrobić zeszło roczne zaległości po woli. EDIT: Nikt, nigdzie się nie wybiera ?
_KeriM_ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pogoda nawet ładna. Jakieś plany na dziś?? Bym się przyłączył.
Miras Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja w ten week odpadam, nieco zarobiony jestem, możemy coś planować na nast. week., temperatury będą już ok. 20st. także jazda będzie większą przyjemnością... Dzisiaj w górach temp. max. 5st. także raczej pozostaje jazda wokół komina... Jak macie jakieś ciekawe trasy w planie to wpisujcie...... mi chodzi po głowie kółko: Kr - Łapanów - Królówka (karczm. nad wodą - kawa) - Lipnica Mur. - Jurków - Jez. Rożnowskie (objazd jeziora od str. wschodniej) - Tęgoborze - Limanowa - Kamienica - Mszana - Dobczyce - Kr. Całość ok.250km, także jakieś 6 godz z kawą i obiadkiem... jak będą chętni to możemy atakować w next week.. utrudnienia krajobrazowe na trasie mile widziane...
walducha Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jesteśmy chętni na każdy wyjazd:)
Bingo72 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co się odwlecze to nie uciecze, Ostrava zaliczona dystans 388 km. Za tydzień znów jest weekend.
Bingo72 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nasze filmiki, zdjęcia itp. umieszczamy w wątku " 2015 nasze wycieczki w obiektywie". Jeżeli wątek nie istnieje to trzeba go założyć
_KeriM_ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nasze filmiki, zdjęcia itp. umieszczamy w wątku " 2015 nasze wycieczki w obiektywie". Jeżeli wątek nie istnieje to trzeba go założyć Zamieściłem na youtube - nie będę zaśmiecał forum takimi filmikami. A tu podałem tylko link, sam też tak robiłeś
Bingo72 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jak słusznie było już wielokrotnie pisane że, ten wątek służy jak z resztą nazwa wskazuje do umawiania się na wycieczki, wypady jak tam wolicie to nazwać. Do umieszczania linków do zdjeć czy filmów przeznaczony jest inny wątek. Tak więc bądź tak miły i umieść link w odpowiednim wątku.
AndrejS Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Może ktoś w niedzielę jedzie http://www.motojadowniki.pl/ ??? Ja w weekend jestem w Myślenicach i może w drodze powrotnej zachaczę o tą imprezę. No chyba, że ilość promili po sobotnim grillu przekroczy dopuszczalny limit A może ktoś w sobotę bedzie w okolicy? Jadę z dzieciakiem więc może skoczymy do Rabki do muzeum parowozów.
Bingo72 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wladimir, jak forma? Pogoda nie zła wybrałbym się do gdzieś dalej niż na pstrąga. Uzgodnione, zbiórka na Orlenie w Biertowicach przy zjeździe na Sułkowice o 11stej. Kierunek prawdopodobnie Czechy ale to się ustali jeszcze.
AndrejS Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Decyzja podjęta. Młody zamiast parowozów woli oglądać motocykle. W niedzielę jedziemy z Myślenic przez Dobczyce na rozpoczęcie sezonu w Jadownikach. Wyjazd ok.10 ze stacji BP.
Rekomendowane odpowiedzi