Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę wolny dopiero po 13.00. Jakie macie plany na resztę dnia?

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Do mnie wpada rodzina. Nici z planów.

Opublikowano

No i ja wypadam , niezapowiedziani goście :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

???

• Klubowicze
Opublikowano

To ścieżka dostępu na kompie konrada.

Jak będziesz miał jego sprzęt to tym śladem obejrzysz to co tam siedzi :Jumpy:

No chyba że wstawi to z zewnętrznego serwera ( fotosik wystarczy )

Opublikowano

Może jeszcze PIN do karty :)

Opublikowano

W związku z tym,że kończy się możliwość zapłaty za uczestnictwo w Burgmanii 2014 chciałem zapytać czy z małopolskiego są chętni na wyjazd?

Czy ktoś już zapłacił, ewentualnie czy są jeszcze nie do końca zdecydowani?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja sie Zbychu wybieram. Wariant od czwartku.

Opublikowano

Witam. Ja się Zbychu wybieram na zlot jadę najprawdopodobnie w sobotę rano. Może ogarne jakiś nocleg jak by nie było już miejsca. Pozdrawiam Małoposke

• Sympatycy
Opublikowano

Wybieracie się może na Mników w sobotę?

Opublikowano

Jak tylko bedziecpogoda to sie wybieram

Opublikowano

Jak tylko bedziecpogoda to sie wybieram

Opublikowano

Ja jadę a pogoda jest zawsze tylko ciuchy nie :blush:

Opublikowano

Ja w sobotę nie dam rady, kończymy dom także soboty są pracujące. Natomiast w niedzielę jest ORS 2014 Hutki Kanki organizowane przez grupę Śląską i tu chętnie pojadę. Kto jeszcze chętny?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W najbliższą niedziele, jak tylko pogoda pozwoli, wybieram się... Spotkanie na Orlenie w Mszanie Dolnej o 10. Trasa do uzgodnienia. Jak by ktoś miał inny pomysł. czekam na propozycje.

Opublikowano

A który kierunek z Tej Mszany Cię interesuje? Pytam bo chętnie bym się podłączył ale bez sensu jechać z Krakowa na południe jakbyśmy mieli jechać na północ.

Co do mnie to z chęcią bym zrobił łącznie z Krakowa jakieś 250-300 km, czas cały dzień, czyli można by coś pozwiedzać jeszcze.

Opublikowano

Ghandi, proponuje zbiórkę o 9ntej

Opublikowano

Kierunek z Mszany na pewno będzie na południe pięknymi, kretymi trasami. Jak będzie ładnie to ja też jestem. Myślę że zbiórka w Mszanie o 10 to dobry pomysł.

Opublikowano

Moze tez bym sie wybral. Tylko musicie brac pod uwage , ze bede pewnie ciagnal ogon.

Ale jak sie zgodzicie , to sie pojawie :)

Opublikowano

Dobrze to o 9. Marcin nie przejmuj się, poczekamy :) Na północ nie pojedziemy, najwyżej o północy wrócimy ;)

Opublikowano

Mam nadzieję,że jest to godzina zbiórki. Przecież 10 była całkiem niezła, to w końcu niedziela. O której w takim razie wyjazd? Bo co niektórzy dojeżdżają z Krakowa a od poniedziałku trzeba wstawać rano przez pięć dni.

Opublikowano

Zmieniamy na 9.00, Weście ze sobą euro. Kolega Władimir zabiera grilla, ja kuchenkę.Niech każdy zabierze ze sobą kiełbasę ( lub coś innego na grilla), kubek na herbatę,kawę.

Kierunek Banska Bystrica

https://www.google.pl/maps/dir/Krakowska,+34-730+Mszana+Dolna/48.8365255,19.0022692/@49.309992,19.5333292,9z/am=t/data=!3m1!4b1!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x47160c6df6ad9f23:0x216587a0f9c9612f!2m2!1d20.0524224!2d49.6840524!1m0

Opublikowano

Ghandi, Władimir nie zapomnijcie o wodzie na kawę, herbatę. Ja tez będę miał plus mleko do kawy.

Władimir, weź talerze masz tego dość i troche

Ghandi weź kabel do lądowania Bluetooth,a

Ghandi weź kabel do lądowania Bluetooth,a

Opublikowano

Zmieniamy na 9.00, Weście ze sobą euro. Kolega Władimir zabiera grilla, ja kuchenkę.Niech każdy zabierze ze sobą kiełbasę ( lub coś innego na grilla), kubek na herbatę,kawę.

Kierunek Banska Bystrica

https://www.google.p...d49.6840524!1m0

No widzisz. Wlasnie mialem proponowac cos w rodzaju Bardejowa :) , a tu prosze Banska