Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety odpadam. Miłej wycieczki życzę.

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kto chętny proponuję spotkanie na stacji Orlen koło Makro godz 10.30.

Opublikowano

No to ja będę.

Opublikowano

Witam

Piszę dopiero dzisiaj, bo czasu jak zwykle mało. Chciałem ALFI podziękować za pomysł traski, widoczki przepiękne i pogoda dopisała. Niestety nie zaglądnęliśmy ani do skalnego miasta ani nie zawitaliśmy na rynek w Grybowie (mogę jedynie wrzucić filmik z przejazdu przez centrum :clapping:.Największym kłopotem była mgła od Tarnowa do Grybowa ale za to Grybów powitał nas już pełnym słońcem :). Na pewno pojadę tam jeszcze raz na wiosnę, jak już pisałem widoki przecudne.Pozdrawiam i LwG.

Opublikowano

Cieszę się że moja propozycja przypadła Wam do gustu. Jeśli znajdziecie chwilę czasu w przyszłym sezonie odezwijcie się, podpowiem Wam gdzie można jeszcze pojechać. Nie wykluczone, że być może spotkamy się na trasie, bo wybieram się w tamte okolice.....może z większą grupą, kto wie.

Jeśli macie jakiś filmik to wrzucajcie, zawsze będzie na co popatrzyć

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest chętny na mały wypad.?

Opublikowano

witajcie.

Władimir dzisiaj odwiozłem burka na zimę do ciepłego garażu. Wykorzystując okazję zrobiłem 150 km, może i dłużej bym pojeździł ale niestety się rozpadało. Jutro ma chyba padać, ale i tak nie dam rady. Jadę do w nocy na Warszawkę. Wrócę po popołudniu. Ja bym się pisał na poniedziałek.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć! W najbliższą niedziele wybieramy się do Złotego Potoku na pstrąga. Wyjazd jest integracyjno-rodzinny. Ja pojadę 400 (na burka nie wezmę 4 osóB). Przewodnikiem 200 będzie Władimir, a 400 Bingo. Miejsce i godzinę wyjazdu pozostawiam Władimirowi i Bingo.

Opublikowano

Można coś bardziej konkretnie. O której chcecie jechać, ewentualnie gdzie się zbieramy? Może przywiozę maszynę z Trzebuni.

Opublikowano

ja chętnie o której i gdzie.ja na 200.

Opublikowano

Zbiórkę proponuję o 10tej na stacji Arge na wjeździe do Krakowa od strony Myslenic.

Opublikowano

Będę o 9.30 na kurce / pierwsza stacja za Myślenicami kierunek Kraków/.

Opublikowano

Władimir, postaram się być o 9,30, jeśli nie to do zobaczenia na ARGE

• Użytkownicy
Opublikowano

Postaram się być

Opublikowano

moze i ja sie dolacze jesli mozna.Smiga ktos od strony rybitw,wieliczki?jak cos to moj nr 793920229

Opublikowano

w Złotym Potoku są 3 smażalnie. W której sie zatrzymacie? Jestem z okolicy. Chciałbym dołączyć...jeśli można :fireman2:

Opublikowano

Ja jadę pierwszy raz, więc nie wiem gdzie jedziemy. Wyślij mi nr .tel. na PW to jutro zadzwonię.

Sateliss nie pytaj tylko przyjeżdżaj na ARGE

Opublikowano

Melduję się w domu. Dziękuje za wspaniałe towarzystwo. Do zobaczenia. Filmik później. Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

Było super :clapping: dzięki za towarzystwo

Opublikowano

Wszystkim Wielkie Dzieki za Extra wypad,nikt mnie nie zostawil.Jeszcze raz Wielgasne dzieki,,super ludzie,,

Opublikowano

Krzyżówka z ekipą już domu :) dziękujemy za miło spędzony czas i mamy nadzieję, że to nie ostatni raz jak się widzimy z super ludźmi. :)

Opublikowano

Było super,
Opublikowano

Ja juz dawno w domu. Sezon otwarty znaczy sie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są chętni na jutrzejszy wypad? Trasa do uzgodnienia.Jeśli jesteś chętny to 9.00 na kurce.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja słyszałem że w Zawoji są dobre pstrągi

wysłane z komóreczki