Bingo72 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Ja niestety odpadam. Miłej wycieczki życzę.
Zbychu Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Kto chętny proponuję spotkanie na stacji Orlen koło Makro godz 10.30.
tadziar Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam Piszę dopiero dzisiaj, bo czasu jak zwykle mało. Chciałem ALFI podziękować za pomysł traski, widoczki przepiękne i pogoda dopisała. Niestety nie zaglądnęliśmy ani do skalnego miasta ani nie zawitaliśmy na rynek w Grybowie (mogę jedynie wrzucić filmik z przejazdu przez centrum .Największym kłopotem była mgła od Tarnowa do Grybowa ale za to Grybów powitał nas już pełnym słońcem . Na pewno pojadę tam jeszcze raz na wiosnę, jak już pisałem widoki przecudne.Pozdrawiam i LwG.
ALFI Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Cieszę się że moja propozycja przypadła Wam do gustu. Jeśli znajdziecie chwilę czasu w przyszłym sezonie odezwijcie się, podpowiem Wam gdzie można jeszcze pojechać. Nie wykluczone, że być może spotkamy się na trasie, bo wybieram się w tamte okolice.....może z większą grupą, kto wie. Jeśli macie jakiś filmik to wrzucajcie, zawsze będzie na co popatrzyć Pozdrawiam
Ghandi Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 witajcie. Władimir dzisiaj odwiozłem burka na zimę do ciepłego garażu. Wykorzystując okazję zrobiłem 150 km, może i dłużej bym pojeździł ale niestety się rozpadało. Jutro ma chyba padać, ale i tak nie dam rady. Jadę do w nocy na Warszawkę. Wrócę po popołudniu. Ja bym się pisał na poniedziałek.
Ghandi Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Cześć! W najbliższą niedziele wybieramy się do Złotego Potoku na pstrąga. Wyjazd jest integracyjno-rodzinny. Ja pojadę 400 (na burka nie wezmę 4 osó. Przewodnikiem 200 będzie Władimir, a 400 Bingo. Miejsce i godzinę wyjazdu pozostawiam Władimirowi i Bingo.
Zbychu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Można coś bardziej konkretnie. O której chcecie jechać, ewentualnie gdzie się zbieramy? Może przywiozę maszynę z Trzebuni.
Ściemniacz Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja chętnie o której i gdzie.ja na 200.
Bingo72 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Zbiórkę proponuję o 10tej na stacji Arge na wjeździe do Krakowa od strony Myslenic.
wladimir Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Będę o 9.30 na kurce / pierwsza stacja za Myślenicami kierunek Kraków/.
Ghandi Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Władimir, postaram się być o 9,30, jeśli nie to do zobaczenia na ARGE
Użytkownicy Tony Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Użytkownicy Opublikowano 8 Marca 2014 Postaram się być
sateliss Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 moze i ja sie dolacze jesli mozna.Smiga ktos od strony rybitw,wieliczki?jak cos to moj nr 793920229
Mycerynos Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 w Złotym Potoku są 3 smażalnie. W której sie zatrzymacie? Jestem z okolicy. Chciałbym dołączyć...jeśli można
Ghandi Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Ja jadę pierwszy raz, więc nie wiem gdzie jedziemy. Wyślij mi nr .tel. na PW to jutro zadzwonię. Sateliss nie pytaj tylko przyjeżdżaj na ARGE
Ghandi Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Melduję się w domu. Dziękuje za wspaniałe towarzystwo. Do zobaczenia. Filmik później. Pozdrawiam.
Użytkownicy Tony Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Marca 2014 Było super dzięki za towarzystwo
sateliss Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Wszystkim Wielkie Dzieki za Extra wypad,nikt mnie nie zostawil.Jeszcze raz Wielgasne dzieki,,super ludzie,,
Krzyżówka Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Krzyżówka z ekipą już domu dziękujemy za miło spędzony czas i mamy nadzieję, że to nie ostatni raz jak się widzimy z super ludźmi.
Zbychu Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ja juz dawno w domu. Sezon otwarty znaczy sie.
wladimir Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Są chętni na jutrzejszy wypad? Trasa do uzgodnienia.Jeśli jesteś chętny to 9.00 na kurce.
Użytkownicy Tony Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Użytkownicy Opublikowano 22 Marca 2014 Ja słyszałem że w Zawoji są dobre pstrągi wysłane z komóreczki
Rekomendowane odpowiedzi