Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odpadam , robiłem tą trasę tydzień temu.

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Wladek, to przynajmniej wpadnij na latte parzone przed 10

Opublikowano

Jestem umówiony o 10. z Jankiem na kurce w Jaworniku .Zapraszam Was na parzoną.

Opublikowano

Wladimir, i jak wycieczka niedzielna?

My z Ghandi'm przetarliśmy szlak Krynico - południe, 340 km nawinięte. Pogoda super, słonce z zachmurzeniem i w miarę ciepło. Lunch biwak w cenie zaliczony.

Opublikowano

M,y byliśmy na zawodach motorowych ,następnie Koniaków i przez Hyżne Zawoje / pstrąg/ na kurkę /latte parzone/.

Opublikowano

Władek, następnym razem to pisz gdzie chcesz jechac, a nie że odpadasz :clapping:

Opublikowano

Wybieramy się jutro o 14.00 z Jankiem na pstrąga do Zawoi, jest ktoś zainteresowany.?

Opublikowano

Obawiam się,że nie zdążę do tego czasu odebrać GSa z serwisu

Opublikowano

Ja nie dam rady, jadę do tescia na imieniny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co jest?! Nikt nic i nidzie? Trydno,

Smakuje sobie winko z Egeru...l

Opublikowano

Nie widzialem propozycji wiec pojechalem na dzialke zdobylem dwa podjazdy razem 120 km.

Opublikowano

Witam

Wybieram się w piątek do Tarnowa z kolegą, po załatwieniu spraw chcielibyśmy gdzieś śmignąć a nie wracać prosto do Krakowa. Znacie może jakąś fajną trasę tak do 300km. Pzdr

Opublikowano

To chyba gdzieś w kierunku Bieszczad tak tam jak i z powrotem proponuję boczne drogi. Są piękne.

Opublikowano

Witam,

To moje rodzinne okolice! proponuję trasę

http://goo.gl/maps/02qbx

Myślę że się nie zawiedziecie. Okolice miedzy Tarnowem a Grybowem są bardzo fajne, dobra droga. Grybów, Nowy Sącz - droga wojewódzka - nowy asfalt. Najładniejsze okolice za Starym Sączem. Obowiązkowo będąc w Łącku zapytajcie na jakimś parkingu, a są tam aż chyba dwa, o "księżycówkę" jeśli gustujecie.

Jeśli dystans jest zbyt skąpy, możecie trasę poprowadzić tak aby trafić nad Jezioro Klimkówka obok Uście Gorlickie.

Życzę udanego wypadu, (zazdraszczam) i pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

To moje rodzinne okolice! proponuję trasę

http://goo.gl/maps/02qbx

Myślę że się nie zawiedziecie. Okolice miedzy Tarnowem a Grybowem są bardzo fajne, dobra droga. Grybów, Nowy Sącz - droga wojewódzka - nowy asfalt. Najładniejsze okolice za Starym Sączem. Obowiązkowo będąc w Łącku zapytajcie na jakimś parkingu, a są tam aż chyba dwa, o "księżycówkę" jeśli gustujecie.

Jeśli dystans jest zbyt skąpy, możecie trasę poprowadzić tak aby trafić nad Jezioro Klimkówka obok Uście Gorlickie.

Życzę udanego wypadu, (zazdraszczam) i pozdrawiam

Wielkie dzięki. Po drobnych modyfikacjach będzie wyglądało tak http://goo.gl/maps/QdD85 pozdrawiam i LwG

Opublikowano

Super pomysł z Krynicą, tuż przed fajne zakręty. Jeśli starczy Wam czasu i będziecie głodni zajedźcie do Cichego Kącika, za krzyżówką, jadąc w stronę Krynicy po lewej stronie. Mają dobre jadło z baraninki. Nawet jak ktoś nie lubi warto spróbować.

Jeśli chcecie pojeździć w zakrętach to zobaczcie taką trasę. Cały czas wzdłuż Popradu. Jechałem tamtą drogą parę lat temu z rodziną, widoki super, nie warto było jechać szybko.

http://goo.gl/maps/Zez0N

Kurcze jak ja wam zazdroszczę. Pogoda ma być super więc wycieczka rewelacyjna.

Mam wielki sentyment do Grybowa. W związku z tym mam prośbę, czy możecie zrobić jakieś grupowe zdjęcie na rynku i wstawić na forum. To taka prywata ale może udało by się Wam.

Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam

PS.

Zaraz za Ciężkowicami po lewej stronie będziecie mieli fajny parking z możliwością zobaczenia kilku fajnych skał. Miejsce to nazywa się "Skamieniałe miasto" i jak zobaczycie stalową kładkę nad drogą to trzeba skręcać w lewo. Nie można nie zauważyć.

• Użytkownicy
Opublikowano

W Krynicy zamiast zawracać możecie jechać na Muszynę i Piwniczną ( fajne widoki jak pisze ALFI)

W Dobczycach remont mostu, objazd ul. Obwodową oznaczony

Opublikowano

Dzięki za info, na szczęście Dobczyce znam bardzo dobrze i damy radę :clapping: co do zdjęć grupowych to nie wiem czy dwie osoby to grupa ale jak tylko nie zapomnę to coś wrzucę :chair:. Idę nyny bo jutro praca. dobrej nocki

Opublikowano

Kto ma ochotę wybrać się na zakończenie sezonu grupy śląskiej w niedzielę. Ja bym pojechał.

• Klubowicze
Opublikowano

ZAPRASZAMY :)

Opublikowano

A w jakich godzinach ten wypad?

Opublikowano

ZAPRASZAMY :clapping:

Dziękujemy.

Opublikowano

Zbychu, wybralbym sie jak mnie robota puscii, info w sobote wieczorem.

Wladimir jak zrobie co mam zrobic to ewentualnie zadzwonie kolo poludnia

Opublikowano

To ja jadę:-)