Ghandi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Do zobaczenia na Orlenie. Slonce wyszlo. Melduje sie w domu. Licznik pokazal 615 km burgmanem i 5 km rowerem. Pozdrawiam
Bingo72 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Melduję się z miejsca zamieszkania. Motowycieczka pt. Tokaj zakończona sukcesem. U mnie licznik pokazał 670 przebytych km. Dzięki za miły dzień.
Gość miki Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Teraz mnie zaciekawiliscie Proszę się pochwalić trasa Pozdrowionka
Bingo72 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Jutro dla chętnych godz. 9.00 stacja ARGE ul. Zakopiańska koło Viamot'u. Na miejscu do ustalenia gdzie pojedziemy.
Ghandi Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Mamy maj, już niedługo czerwiec i lipiec. Zbieramy się w Alpy 5 lipca, wyjazd prawdopodobnie o 5 rano z Mszany Dolnej, a powrót do Polski 13 lipca. Na tą chwilę plan jest taki: 5 dni noclegi w Fush, a resztę dni nad Jeziorem Bodeńskim. Powrót zaplanowany jest na dwa dni. Nocleg w Czechach. Na dzień dzisiejszy jedzie Bingo (noclegi, foto), Władimir (zaopatrzenie), Janek (kontakt z tubylcami, niemiecki migowy ), Złotnik (by miał kto wkurzać ), Ghandi (od tras i co by nić nie robić). Musimy do końca tygodnia potwierdzić noclegi. Jak ktoś ma ochotę to bardzo proszę o kontakt z kolegą Bingo. Koszt szacujemy miedzy 600 - 800 euro.
Bingo72 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Chłopy! Ile osób w końcu jest chętnych na alpy, kobitka z pensjonatu mnie już ostro naciska. Proszę mi potwierdzać osoby, pilne !! W sobotę muszę kobicie podać ile i na ile. Na ile już wiemy , pozostaje jeszcze dokładnie ile.
Ghandi Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Ja jadę. W niedzielę dam Tobie 200 euro zaliczki.
wladimir Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Jedzie w niedziele da zaliczkę . Czy ktoś , gdzieś , dziś.
Bingo72 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Ja dzis odpadam. Jutro jak pogoda pozwoli to chętnie. PS. Rezerwacja wysłana, czekam na potwierdzenie.
Marcin-Kraków Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Ja niestety ze wzgledu na stan zdrowia z przykroscia bede musial odpuscic ;(
Radiolog Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Ja dzis odpadam. Jutro jak pogoda pozwoli to chętnie. PS. Rezerwacja wysłana, czekam na potwierdzenie. co pogoda, co pogoda? Trzeba potrenowac jak sie jedzie w alpy potrenowac w deszczu
Bingo72 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 co pogoda, co pogoda? Trzeba potrenowac jak sie jedzie w alpy potrenowac w deszczu Masochistą nie jestem aby z własnej, nie przymuszonej woli wybierać się na wycieczkę w deszczu.
Ghandi Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 My nie trenujemy, tylko jeździmy Po rozmowie z Jankiem i Władimirem ustalilśmy, że jak jutro nie bedzie padać to jedziemy do Kazimierza Dolnego. Według mojej prognozy tam ma nie padać jutro do 18. Spotkanie na Arge przy Zakopiance przed 9. Koledzy z BMW nie dadzą rady wczesniej sie wybrać.
Radiolog Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 My nie trenujemy, tylko jeździmy . A to błąd ,bo dzięki treningowi jeździmy dobrze, a nie tylko wozimy tyłki na kanapie
LEVY Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 mieszkam 100km od kazimierza. zaczęło lać i jest burza. ale jutro nowy dzień nowa pogoda. POWODZENIA.
Zbychu Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 A miał być Żywiec, Milówka to kto wymyślił Kazimierz ?
Rekomendowane odpowiedzi