Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko w rękach Iwonki .

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dobrze, niech bedzie 8. O 21 jade odebrac burgmana od mechanika ( wymiana opon).

Jak mnie nie rozłoży. Na Orlenie zastanowimy się na wyborem celu. Zabierzcie ze sobą €. Myślę o poznaniu Niskich Tatr.

Do zobaczenia jutro.

Opublikowano

Czuje się umówiony i mam nadzieje , że cię nie rozłoży

• Klubowicze
Opublikowano

No i jak z jutrzejszym dniem? Zbiórka w Mszanie o 8smej czy 9tej? No i gdzie się wybieramy na tego sznycla?

Proponuję w miejscowości Martin :

http://www.harley-vrutky.sk/

Opublikowano

Melduje szczęśliwy powrót. Licznik pokazał 478 km. Tatry Niskie bardzo urokliwe. Zaczynam więc wieczorny płacz nad rysami po dzisiejszej glebie.

Dzięki za miły dzionek.

Opublikowano

a coż się stało?

Opublikowano

Dzięki za wspólny wypad. Wiemy gdzie Słowacy testują sprzęty. Zadziwiające jest jedno, u nas przy tej ilości ostrych i krętych zakrętów postawili by ograniczenie do 40 km/h. A tam dopuszczalna 90. Tylko dały w tyłek skoki temp. Rano przy wyjeżdzie 9 stopni i mżawka. Po przejechaniu 100 km ostre słońce i 28 stopni. Wjeżdzając do tunelu przed Popradem słońce, a po wyjeździe deszcz. Na szczęscie przestało po chwili padać. Opony dotarte.

P.s. Władimir dzięki za grila. Po kiełbasie na razie spokój. Pewnie żadnego mięsa w niej nie było :bann:

Opublikowano

Psac tu prosz pelna relacje z gleby, bom ciekaw doswiadczen kolegi okrytnie. Ja dalej w szpitalu, wyposzczony nie tylko motocyklowo strasznie. Do tego sezon w tym roku to rozpoczne, jezeli wogole dam rade, pewnie dopiero za dwa-trzy miechy :bann::fireman2: . Piac mi tu zaraz, wklejac foty, bo jak narazie to mnie jedynie max zazdrosc zrzera ze wy smigacie a a tylko foty swojej maszyny oglaam.

Opublikowano

Marcin coś mi żle gadasz z tą blondyną.

Opublikowano

Szybkiego powrotu życzę. Z twoich zeznań wynikało, że szybko Cię naprawią i jedziemy w Alpy. Czyżby poważniejsza awaria była?

Opublikowano

Jutro zbiórka o 9 w tradycyjnie w Mszanie Dolnej. Kierunek Węgry.

Szczegóły wieczorem.

Pozdrawiam.

P.S. Bingo zapodaj zdjęcia.

Opublikowano

Zdjęcia są w dziale ze zdjęciami.

Opublikowano

Pozmieniałem plany , możemy wyjechać wcześniej.

Opublikowano

Szybkiego powrotu życzę. Z twoich zeznań wynikało, że szybko Cię naprawią i jedziemy w Alpy. Czyżby poważniejsza awaria była?

No niestety sa male komplikacje po zabiegu ktorych nie udalo sie uniknac. Niestyty w przypadku takiej cholery jaka mialem i tak umiejscowionej, nie ma innej opcji jak mocno operowac po nerwach, co spowodowalo ze mam obecnie spory niedowlad lewej nogi. Po zabiegu praktycznie jej nie czulem, teraz lekko wyczowam sama stope. To dobry znak, bo znaczy ze nic nie jest trwale przerwane, ale napewno przez spory czas bede rechbilitowal noge do jakiej takiej sprawnosci. Sprawnosci ktora da poczocie na tyle pewnej nogi, zeby modz wesprzec na niej ciezar motocykla podczas zatrzymania. Dopiero wtedy na niego beziecznie siade. Jest jeszcze inna opcja ktora obecnie rozkminiam, i moze to zrobie, Cosw rodzaju wspomagajacych kolek podczas zatrzymania. Tak wiec jak widzicie temat zrobil sie dosc powazny, i to glowny powod e sezon bedzie w tym roku kiepski. Wyjazd w Alpy mocno pod znakiem zapytania z mojej strony. Niestety.

Opublikowano

Najwyżej odpuścimy i przełożymy na niedzielę.

Opublikowano

Prognozy pogody bez zmian.

Opublikowano

Po nocnych burzach spokój, tylko mokra jezdnia.

Opublikowano

Rozumiem , że zbiórka aktualna

Opublikowano

O godz. 6.45 ostateczna decyzja.

Opublikowano

Ustalimy w Mszanie na miejscu co robimy dalej.

Opublikowano

Ok. czekamy z podjeciem decyzji do 6.45

Na tą chwilę nie pada

Opublikowano

Słońc.e wychodzi, pakuję się.