Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile masz lat?  

262 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drek

Po pierwsze jesteś na czele peletonu i po drugie, dla pocieszenia, nie musisz pracować do 67 jak my Co tu chcieć więcej

Czego chcieć więcej? Zeby moja Majka się dobrze spisywała...i cały czas słonko świeciło....Wtedy jest jazda...Pozdrawiam

:)hmm...3-ci pasek od konca:) calkiem niezle:) pozdro:)czy od poczatku??:lol:....dobra w 3-cim worku:)..whist

Od początku na skuterze? Nie...kiedyś były WSK, Jawa 350, przerobiona Panonia....potem samochody, a teraz powrót do marzeń...o OSIE w wykonaniu Yamajki 250. To jest frajda! Pozdrawiam

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

3

• stapoz

2

• Kaper

2

• Drek

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Głos zabrany :)

• Klubowicze
Opublikowano

No nieźle jestem jak najbardziej "statystyczny", ale to potwierdza dlaczego fajnie być z Burgmanią. Do zobaczenia w Żywcu na Żywcu !piwko

Opublikowano
Jeju, ale za rok bedę musiał przejść do przedziału 44/48 !placz1

ależ czemu !placz1 ? To bardzo wesoły przedział. Normalnie !holiday i !walkm non-stop. A że czasem na !wchair ? To nic - byle się doturlać do !scooter.

:)

Opublikowano

czy ja muszę być w tej najdłuższej niebieskiej kresce???

• Sympatycy
Opublikowano

i po drugie, dla pocieszenia, nie musisz pracować do 67 jak my thumbup.gif Co tu chcieć więcej punk.gif

Tutaj suche fakty na temat wieku przejścia na emeryturę (obecni 59-latkowie "przejdą" w wieku 66):

TABELA

A wracając do ankiety, wygląda na to, że jestem "JUŻ" w 3 co do wielkości grupie !sciana

pzdr

Opublikowano

Też zabrałem głos ale Panowie my dojrzali jesteśmy wiekiem :)

• Klubowicze
Opublikowano

Myślę,że w odpowiednim wieku !piwko !piwko

Głos oddany - 39-43 !YES

Zgadzam się w całej rozciągłości :D

• Klubowicze
Opublikowano

No to wychodzi na to,ze Ja "mlodziak" jestemmmm :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że mój przedział wiekowy zajał 1 miejsce.

Super !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać, że jedni się cieszą, a innym przechodzą ciarki :) . A ja chciałbym szczęśliwie doczekać chwili kiedy będę mógł zaznaczyć najniższy pasek i wtedy to będzie super !!!. :laughing:

Opublikowano

Głos oddany :D

• Klubowicze
Opublikowano

Widać my już tacy panowie co lubią już wygodę i spokój. Nie wiem jak Wy, ale ja już na biegowca nie wrócę.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Prawie że idealny rozkład Gaussa :) . Temat zamykam. Następny test za parę lat .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...