Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile masz lat?  

262 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim wypadku ankieta robi się trochę dołująca !wchair , ale wewnętrznie nie jest źle !OK

Pozdrawiam ...

PJS

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

3

• stapoz

2

• Kaper

2

• Drek

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ankieta jest troche dolujaca jak sie popatrzy w pesel. Dlatego zaraz odpalam Burgmana jedziemy nad jezioro Roznowskie. I to jest piekne.

Opublikowano

na razie jestem w większości...pasek szósty od góry

• Sympatycy
Opublikowano

Ponad setka już oddanych głosów i rezultat mnie nie zaskakuje - bo taki "rozkład" wiekowy widzę na dużych zlotach maxi od kilku lat. Po prostu trzeba dojrzeć do posiadania skutera... :)

Opublikowano

U nas w PL średnia jest przyzwoita, ludzie w większości już "wyszaleli się" na różnych biegowcach lub po latach wracają na 200. Wybierają maxi bo cenią sobie komfort, wygode i funkcjonalnoćś kosztem przyspieszenia i osiągów. Ciekawy jestem jak ta ankieta wyglądałbny u naszych zachodnich sąsiadów, coś czuje że nasza większość byłaby tam w mniejszości, przegralibyśmy z troszke starszymi fanami maxi.

• Klubowicze
Opublikowano

Za 32dni będzie skończone 19 więc zaliczyłem się (jako pierwszy !w00t ) w przedziale "Lat: 19- 23"

Zobaczysz, że za parę lat będziesz liczył sobie w drugą stronę, ale puki co masz 18. !YES więc nie łapiesz się w tym przedziale wiekowym co zaznaczyłeś.

Opublikowano

A więc większość scooter.gif to moi rówieśnicy cheers.gif

Opublikowano

Ciekawa krzywa Gausa wychodzi.

Dobrze, że się załapałem na minimum ze swojego przedziału głosowania, to jeszcze 4 lata wynik będzie aktualny. Bo przecież co roku kilka osób będzie zmieniało swoje przedziały. A za 5 lat trzeba będzie robić nową ankietę.

Generalnie ciekawy pomysł z tą ankietą - Robert !OK

Opublikowano

Taaaa....... Jak kupiłem rok temu swoją Majke, córcia stwierdziła,że tatuś przechodzi "kryzys wieku średniego" :) Ze statystyki wynika,że nie jestem odosobniony! !OK No i skuterek odjął mi przynajmniej z 20 latek (tak "wirtualnie" !OKK )!

Opublikowano

szkoda że na forum jest taka dyskryminacja kobiet bo moja staruszka załapała by się na piąty pasek a tak to tylko ja wydłużam siódmy pasek ;)

Opublikowano

(...)A za 5 lat trzeba będzie robić nową ankietę.

Generalnie ciekawy pomysł z tą ankietą - Robert !OK

Właśnie o to chodzi !OKK , żeby za kilka lat widać było, czy np. grupa pozostaje w tym samym przedziale, robi się młodsza, czy może tylko się starzeje ;) ...

Ps. Moim zamiarem jest, aby ta ankieta trwała do lipca- sierpnia, później zostanie zamknięta, a za kilka lat wystartujemy z nową :) .

• Użytkownicy
Opublikowano

Widzę że mój przedział wiekowy jak na razie,klasykę się na drugim

miejscu.

To znaczy że nie jest źle:D

Opublikowano

Wzmacniam piąty pasek , ale niestety po raz ostatni.

• Administrator
Opublikowano

Parę głosów a już niespodzianki np. Mariusz Burgi jeszcze mleko pod nosem :D .

Nawet nie wiesz jak mi schlebiasz :)whist

A tak w ogóle to ankieta jest tendencyjna :lol:

Załapałem się )na styk( do drugiego, pod względem liczebności, przedziału :lol: a już za chwilę będę w tym przodującym :P

Ps. Nie od wczoraj wiadomo, że na maxi jeżdżą same zgredy ;)

• Klubowicze
Opublikowano
na maxi jeżdżą same zgredy

no to poszedłeś po bandzie ;) tak na sucho Ci to nie ujdzie Mariusz :)

Opublikowano

:)hmm...3-ci pasek od konca:) calkiem niezle:) pozdro:)czy od poczatku??;)....dobra w 3-cim worku:)..:)

Opublikowano

Pierwsze dwie cyfry w PESELU są mało ważne, Najważniejsze jest to jak się czujemy, jak jesteśmy sprawni fizycznie i psychicznie, czy nie odcinamy sobie tzw. fali ile nam zostało do emerytury. Znam osoby młodsze np. o 10 lat a zachowuja się jak emeryci czyli ciepłe kapcie na nogach, zero ruchu a w telewizorze tylko seriale.

• Klubowicze
Opublikowano

Heh, tak myślałem. Moja grupa najsilniejsza !wolf

Opublikowano

Cholera,załapałem się rocznikowo w dole tabeli! Nie róbcie takich ankiet, bo mnie zdołujecie.Pozdrowionka dla młodzieży!

Po pierwsze jesteś na czele peletonu :(thumbup.gif i po drugie, dla pocieszenia, nie musisz pracować do 67 jak my thumbup.gif Co tu chcieć więcej punk.gif

P.S. Wczoraj zmieniłem, z przodu, cyfrę 3 na 4 :D

Opublikowano

To jest ankieta o to kto w jakim wieku przechodzi kryzys wieku średniego !pomidor

Ja mam wszystkie objawy: kupiłem motor i zacząłem oglądać sie za 18-latkami, haha :D

Opublikowano

Jaki kryzys wieku średniego :D ja nic takiego nie odczuwam,mam wciąż 20 lat :D !scooter

Opublikowano
ja nic takiego nie odczuwam,mam wciąż 20 lat

Bo to tylko mężczyzn dotyczy. Kobiety się nie starzeją !zeby

• Klubowicze
Opublikowano

Oddany - mało optymizmu przy tej ankiecie

Opublikowano

i moj glos poszedl !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Jeju, ale za rok bedę musiał przejść do przedziału 44/48 !placz1 Głos oddany...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...