gladki83 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Witam, W piątek 18 maja wybieram się na kurs do Katowic do ośrodka który znajduje się przy ul. Gawronów 20. Bardzo chciałem wybrać się skuterem na to szkolenie. Niestety ośrodek nie jest ogrodzony i nie posiada strzeżonego parkingu. Chodzi o bezpieczne zaparkowanie na 2 noce (z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę) Znacie może jakiś parking lub miejsce które możecie polecić w pobliżu ul. Gawronów lub okolicach? Niestety nie znam Katowic i nie wiem czy coś znajdę na miejscu. W ostateczności będę musiał pojechać autem... Z góry będę wdzięczny za informacje ) Pozdrawiam. Piotr.
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2012 Napisz do mnie na PW podam Ci nr telefonu i możesz postawić u mnie w garażu.
Amator Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Obok ośrodka szkoleniowego jest biurowiec z całodobową ochroną, może pozwolą Ci zostawić obok nich, wogóle to bardzo spokojne osiedle i można tu zostawić skuter/auto pod chmurką. Niestety wyjeżdżam na weekend i nie mogę zaproponować Ci garażu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi