michu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Siemka Kolega (motocyklista) zaprasza nas na imprezę charytatywną (zdążyc z pomocą) która się odbedzie 19 maja w gminie łubianka miedzy Toruniem a Bydgoszczą. Dochody z imprezy przeznaczone będą dla dzieci niepełnosprawnych. Będzie tam duża impreza z udziałem motocykli oraz samochodów terenowych , każdy bedzie mógł coś zjeśc itd. Zbiórka 19 maja o 12.30 przy DECATHLONIE. Myślę ,że warto by było się pokazac na Naszych MAXI !scooter i tym samym wspomóc dzieci !YES
Bobas Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Swietny pomysł. Czy można przyjechać na rowerze typu góral ?
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Siemka Świetny pomysł, będę raczej na pewno tylko muszę ustawić sobie grafik.
LWfilip Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 W zasadzie to nie powinno nic stać na przeszkodzie aby tam pojechać choć jeszcze na 100% nie chcę obiecywać. Pogadamy na spocie.
upiór Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Łubianka to bardzo ciekawa mieścina , nie daleko od Torunia . Kiedyś była tam fundacja dla cukrzyków , bywałem tam z małym parę razy . Kurcze przypada to w sobotę !placz1 . No ale jak Bydzia ustawia się na 12,30 to o której jest na miejscu rozpoczęcie imprezy . P.S Michale podaj może godzinę rozpoczęcia imprezy w Łubiance , co prawda jak pisał Filip jeszcze pogadamy o temacie 29 .
upiór Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 No to teraz wszystko jasne !OKK . Niech moc będzie z nami , no i pogoda .
Bobas Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 No to jadziem !scooter !scooter !scooter !scooter
michu Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 No to jadziem !scooter !scooter !scooter !scooter Jak nie, jak tak Do zobaczyska w sobotę 19 tego
szamot Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Spotykamy się gdzieś na mieście i wtedy jedziemy pod Decathlon czy spotykamy się na miejscu?
upiór Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Witam ,Tomek gdzie się zbieramy . Tylko mi tam aku po ładować !OKK .Tylko co by nie było że nikt nic nie wiedział . Robercik zadzwoń rano do mnie do pracy pilne !!! .
szamot Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 weź kable ja bateryjkę będę miał co by nie było że będziesz prądu szukał
michu Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Możemy się spotkać na shelu przy Autexie przy fordońskiej ,np o 12 tej EDYT: Spotykamy się na stacji BP. Fordonska okolica 12 tej
Bobas Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Przepraszam, ale mnie nie bedzie. Juz dzwoniłem w tej sprawie do Micha. Muszę po prostu odkładać kasę na nasz późniejszy wyjazd, a taki każdy wypad to pęka 150 zyla. Muszę przed naszym wyjazdem wymienić chociaż przednią oponę, bo w czasie deszczu przyczepnośc opecnej gumy robi się zerowa. Życzę miłej imprezy i do zobaczyska za 2 tygodnie na wielkim szlaku !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 19 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2012 Przepraszam, ale mnie nie bedzie. Juz dzwoniłem w tej sprawie do Micha. Muszę po prostu odkładać kasę na nasz późniejszy wyjazd, a taki każdy wypad to pęka 150 zyla. Muszę przed naszym wyjazdem wymienić chociaż przednią oponę, bo w czasie deszczu przyczepnośc opecnej gumy robi się zerowa. Życzę miłej imprezy i do zobaczyska za 2 tygodnie na wielkim szlaku !scooter !scooter !scooter !scooter U mnie sytuacja wygląda podobnie, ach te finanse... :(
krzys-68 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Zamknięte koło.Masz finanse,nie masz czasu.Nie masz czasu bo pracujesz żeby finanse były !sciana Ten świat jest jednak dziwnie skonstruowany
szamot Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Jak było ? Jakaś krótka relacja ? No było fajnie i smacznie no i przede wszystkim doborowe towarzystwo a to gwarantuje że jest zaj...ie Kilka fotek
michu Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 Bylo naprawdę fajnie ,jak zwykle zresztą . Super ze moglismy w jakiś sposób wesprzeć fundacje dla dzieciaczkow Dzięki wszystkim co mogli się stawić !winkiss
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2012 Napisze tylko, że prosiak był wyśmienity.
upiór Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Ciacha były bardzo smaczne , tylko tej polewy było mało . !vampire lubiją ciacha mniam .
Bobas Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Napisze tylko, że prosiak był wyśmienity. A co ten prosiak taki zaimpregnowany ?
Rekomendowane odpowiedzi