Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dziadek jest w szpitalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Współczucie dla rodziny.

Mareczku jeżeli zdrowie i pogoda dopisze postaram się być o 11:45 przed główną bramą.

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawelneos

13

• Arkadiusz

6

• Ewik

5

• donio

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

[*] Odszedł niesamowity człowiek. Niezbyt często spotyka się teraz takich ludzi. Cieszę się, że miałem przyjemność poznać Dziadka. Smutno, że odszedł.

Wyrazy współczucia dla Babci i całej rodziny Dziadka. :)

Opublikowano

Ja będę o godz. 11, 45 przed wejściem głównym na cmentarz a następnie z osobami które nieznają tego cmentarza podjadę pod kaplice. !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Mareczek, czy główna brama jest na Łostowickiej. Będę jechał od Kokoszek na Chełm więc skręcę na lewo w dół w kierunku kartuskiej i bramę będę mijał po lewej?

Opublikowano

To jest pomiędzy ul Wojskiego a Armii Krajowej

Tak ja to rozumiem.

Opublikowano

Informacja i za razem prośba dla wszystkich chętnych uczestniczących w kolumnie !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter w ostatniej drodze dla DZIADKA aby się zebrac o godzinie 11.30 aby ustalic i ustawic oraz zorganizowac przebieg całej oprawy . Z podziękowaniem od córki Dziadka

• Klubowicze
Opublikowano

Brak słów

• Sympatycy
Opublikowano

Wyrazy współczucia dla rodziny.

Siemik, Sylwia i Aniutka

Opublikowano

Informacja i za razem prośba dla wszystkich chętnych uczestniczących w kolumnie !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter w ostatniej drodze dla DZIADKA aby się zebrac o godzinie 11.30 aby ustalic i ustawic oraz zorganizowac przebieg całej oprawy . Z podziękowaniem od córki Dziadka

Jeśli dobrze zrozumiałem, chodzi o spotkanie o 11:30 przed cmentarzem na Łostowicach?

Opublikowano

Tak na Łostowicach - ponieważ ( Córka Dziadka -Dorota) uzyskała zgodę na zrobienie dla nas konwoju SKUTERÓW ale 30 min przed rozpoczęciem mamy zawiadomic kierowniczkę i ona nam otworzy główną bramę wjazdową i przedstawi cały plan aby nie było niepotrzebnego zamieszania.

Opublikowano

Tak na Łostowicach - ponieważ ( Córka Dziadka -Dorota) uzyskała zgodę na zrobienie dla nas konwoju SKUTERÓW ale 30 min przed rozpoczęciem mamy zawiadomic kierowniczkę i ona nam otworzy główną bramę wjazdową i przedstawi cały plan aby nie było niepotrzebnego zamieszania.

Oby tylko pogoda dopisała i nie lało.

Adres cmentarza -mapa

https://maps.google.pl/maps?ie=UTF-8&q=cmentarz+%C5%82ostowicki&fb=1&gl=pl&hq=cmentarz+%C5%82ostowicki&hnear=0x46fd731c14d4fa6f:0x9bb9fbf163b7be8d,Gda%C5%84sk&cid=0,0,5960203948397181646&ei=S6uyT9fSCs7ptQbzh7SUBA&oi=local_result&ved=0CAcQ_BIwAw

Opublikowano

Ok, czyli Mareczku jedziemy od razu na Łostowicką, by być na 11:30. Czekaj na nas tam.

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo smutna wiadomość którą dopiero teraz przeczytałem.WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA BLISKICH.

• Sympatycy
Opublikowano

Dopiero co przeczytałem. Strasznie smutna wiadomość. [*][*][*] Niech spoczywa w pokoju.

Opublikowano

[*][*][*]

Opublikowano

Wielka strata, szczere wyrazy współczucia dla najbiższej rodziny...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

{"}{"}{"}{"}{"}{"}{"}