ciochin Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 ['] ['] bardzo smutna wiadomość Wyrazy współczucia dla całej Rodziny. Pozdrawiam Piotr
michu Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Bardzo smutna wiadomość Wyrazy współczucia dla rodziny (*) (*) Michu i Jolka
Klubowicze Doktorek Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 !placz1 Szczere wyrazy współczucia dla rodziny, pozostanie w pamięci w naszych wspomnieniach ale trudno na pewno przesiadł się na niebiańskiego Burgmana ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 ['] Wyrazy współczucia dla Rodziny.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Najszczersze Kondolencje oraz najgłębsze wyrazy współczucia,dzielę się bólem w tej trudnej-ciężkiej chwili; z Całą Rodzina i Bliskimi ....-dla Ś.P. Wielkiego i Wspaniałego Człowieka.. P.S.To wielka strata i ból dla Rodziny-szczególnie Zony,Dzieci i Najbliższych!!!!! .....ciężko jest w takiej chwili wyrażać to słowami-naprawdę cierpię z Wami !!!!!!....Podziwiałem Dziadka za jego wielką pasję-prawdziwą ,szczerą,nisamowitą.....!!!!Wniósł tak wiele dobrego w promowanie i krzewienie Maxiskuteryzmu.
Darek1 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Niestety nie mialem okazji poznac Dziadka, ale wiadomosc o odejsciu czlowieka tak lubianego przez burgmaniakow wywoluje wzruszenie. Towarzysz nam w naszych wyprawach Dziadek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2012 Administrator Opublikowano 12 Maja 2012 Dziadku nieprzemakalny... Będę o Tobie pamiętał... [`]
Bobas Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 To bardzo przykre. Dziadek na zawsze zostanie w mojej pamięci. Jeszcze niedawno brał udział w konkursie slalomu na Burgmanii i bawił sie na kilku imprezach, a tu taka zła wiadomość...
STRUS_TM Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Przykre... Nie znałem,ale jakoś smutno się zrobiło... Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Bardzo smutna wiadomość. Nasz dziadek Janek był wspaniałym człowiekiem i zaskakiwał nas wszystkich swoją witalnością, pogodą ducha i pasją. Jestem zaszczycony, że miałem możliwość być kolegą tak wspaniałego człowieka. Zawsze pozostanie w mojej pamięci. [*] [*] [*] Njszczersze kondolencje dla rodziny. PS. Prosimy o podanie terminu i miejsca, gdzie będzie można pożegnać pana Janka.
Pleban Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Panie Janku nasz! Nie tak miało być. Nie tak się umawialiśmy. Widać Bóg w niebie też chce mieć przy sobie fantastycznych kumpli. Byłeś niezwykłym człowiekiem. Będzie mi Ciebie bardzo brakować, starszy przyjacielu. Takiego Cię będę pamiętał......Dziadku ..."Zapal świeczkę, za tych których zabrał los"..... [']['][']
Klubowicze Ewik Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Nie ma takich słów, które opisałyby smutek jaki mnie ogarnął po takiej wiadomości. Zawsze będę pamiętać wspaniałe poczucie humoru i uśmiech Pana Jana. Panie Janie pomykaj bezpiecznie po niebiańskich autostradach [*] [*] [*] [*] Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny.
Abach Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Ludzie, których kochamy, zostają na zawsze, bo zostawili ślady w naszych sercach. Panie Janie, będzie nam Pana brakowało.
Klubowicze valdi Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Takiego Dziadka zapamiętamy (*)(*)(*) Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny Valdi i Molo
Gość Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Za późno zapukałem do Burgmanii. Dziadka nie poznałem. Żal podwójny. Coś czuję, że byśmy się dogadali. Następnym razem...
pawelneos Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Dziadziuś !!!! Jeszcze dzisiaj rano Nam obiecaleś że powrócisz a ODSZEDŁEŚ - DLACZEGO ??????????
Lucjan73 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Smutna wiadomość, kondolencje dla rodziny [`]
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2012 {'} Będziesz zawsze w naszych sercach. Szerokości.
Zyziek Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Nie miałem możliwości poznać ale pomodlę się, za Dziadka.
szamot Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Smutna wiadomość Łączymy się w bólu z rodziną i przyjaciółmi [*] [*]
Rekomendowane odpowiedzi