Arkadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pani Doroto, proszę przekazać Dziadkowi jak najserdeczniejsze życzenia i powrotu do zdrowia, oraz czekamy na informację, na bieżąco o stanie zdrowia naszego Dziadka, o ile to możliwe. Pozdrawiamy Arkadiusz i Iwona. Będzie dobrze !!!
Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pani Doroto, dziękujemy za dobre informacje. Pan Janek to twardy zawodnik na pewno wygra tą walkę. Panie Janku w Rogoźnie śpiewaliśmy Panu sto lat i to jest minimum dla takiego Dziadka. Przyłączam się do prośby o bieżące informację w miarę możliwości. Pozdrawiam serdecznie
dr.big Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zywiec to troche daleko , ale w przyszłym roku widzimy się na Burgmanii, bo już nie trzeba będzie "grzać" przez całą Polskę !OKK .
Abach Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (...)... Od czterech dni, jest to dla mnie krok milowy naprzód w walce z chorobą (...) Dzięki za tą wiadomość. Jeszcze cztery dni i będzie jeszcze więcej mil naprzód, wierzę w to i tego życzę. Panie Janie, niech Pan się trzyma, jeszcze musimy poszaleć !scooter Pani Doroto, jeżeli mógłbym w czymś pomóc, proszę tylko o informację.
pawelneos Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja również sie oferuję Pani Doroto i przepraszam że wyrwałem się przed szereg i powiadomiłem wszystkich przyjacieli i znajomych tutaj bez zgody , poniewaz nie mam bezpośredniego kontaktu z Panią .
Sympatycy spinka Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Słońce za oknem, to ono budzi do życie, odradza, wzywa do walki. I tak na pewno będzie z Panem Jankiem bo to silny i wytrwały człowiek. Trzymamy kciuki za to. Zdrowia Panie Janku. spinka i !wchair Pani Doroto prosimy o kolejne dobre wiadomości.
Baśka13 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pani Doroto proszę cały czas przesyłać pozdrowienia dla dziadka,dużo zdrowia niech się trzyma.Pozdrawiam serdecznie Baśka
pawelneos Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Witam Po dłuższym milczeniu chciałbym poinformowac Wszystkich przyjaciół i znajomych ,,Dziadka " Otuż Dzisiaj dostałem wiadomośc od Doroty (córki DZIADKA ) że wraz z Nią mogę dzisaiaj pojechac do szpitala i odwiedzic DZIADKA . Naprawdę ucieszyło mnie to i skożystałem z tej uprzejmości. Na wstępie powiem że osobiście przekazaliśmy Wasze wszystkie pozdrowienia i wsparcie dla Dziadka - i choc Dziadek nie mógł odpowiedziec to zobaczyłem na Dziadka buzi zadowolenie i radośniejsze oczy , Na prawdę choc Dziadek stoi teraz na krawędzi z której trudno zjechac bezpiecznie jednak okazał to na co oczekujemy My Wszyscy doświadczenie walecznośc i sila woli życia -że Dalej Tęskni do Nas Powróci !!! . Tylko musimy dac mu jeszcze troche czasu . Nawet poprosiłem Go o to aby Nam to obiecał i żeczywiście jego oczy to potwierdzały . Do Nas teraz należy mocno zacisnąc kciuki i bardzo mocno mentalnie wspierac Dziadka i jego silną wolę. Serdeczne Pozdrowienia też dla , CÓRKI DZIADKA i WNUKA którzy pomagają Dziadkowi i wykonója tą pierwszą najtrudniejszą role do powrotu Dziadka do zdrowia .
mumin Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Z przykrością przyszło mi zawiadomić całą brać klubową, że dzisiaj o 16.45 Dziadek zmarł.
Klubowicze Karolina Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Przynajmniej wiedział, że jesteśmy z nim, myślimy o nim, pamiętamy... i nigdy nie zapomnimy... ['} ['] [']
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 To jest bardzo smutna wiadomość [*][*][*][*]
Administrator xmarcinx Opublikowano 12 Maja 2012 Administrator Opublikowano 12 Maja 2012 Moje kondolencje. Dziadek pozostanie w mojej pamięci jako zacny współtowarzysz podróży i biesiad.
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2012 Strasznie smutna wiadomość, :-( Szczere wyrazy współczucia dla rodziny. Dziadek na zawsze pozostanie w mej pamięci jako wspaniały człowiek i kolega. (") (") (")
Arkadiusz Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Szczere współczucia dla rodziny [*] [*] [*] Pamiętam jak przywitał nas w Warce i na innych spotkaniach. Arkadiusz i Iwona.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Najgłębsze wyrazy współczucia dla Rodziny. To bardzo smutna wiadomość, Dziadek Janek na zawsze pozostanie w mojej pamięci jako miły towarzysz i radosny człowiek.
dr.big Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Bedziemy pamietali "nieprzemakalnego" Dziadka [']['][']
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2012 Przykra wiadomość [*]
Klubowicze Domel Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Smutna wiadomość. Kondolencje dla rodziny. Miałem przyjemność poznać, niesamowity gość.
stiopa Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Bardzo przykra wiadomość tym bardziej, że było mi dane poznać Pana Janka. Głębokie wyrazy współczucia [']
Sympatycy spinka Opublikowano 12 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2012 \"/ \"/ \"/ Nie takich wiadomości oczekiwaliśmy Szczere kondolencje dla rodziny. Pani Doroto lub Mumin prosimy o wiadomość kiedy i gdzie możemy "pożegnać" Pana Janka.
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Wyrazy głębokiego współczucia Rodzinie !! Niech Bóg go prowadzi do świata Niebieskiego na jego Zostaniesz w naszej pamięci
upiór Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 (*) Tak jak napisała Spinka nie takich wiadomości oczekiwaliśmy . Poznałem parę lat temu Pan Jana , wracaliśmy razem z Poznania . Wyrazy współczucia dla rodziny .
Rekomendowane odpowiedzi