Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Paweł, jak samopoczucie Pana Janka . Czekam z niecierpliwie na informację
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dziadku szybkiego powrotu do zdrowia
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dużo dużo zdrowia Panie Janku
Jarek_PL Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 „Dziadku“-Panie Janie , proszę szybko do nas wracać! Szpital to nie miejsce dla takich kozaków jak Pan. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Janie.
pawelneos Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Chciał bym Wam napisać coś wiecej i bardziej dobre wiadomości dlatego ciagle wzlekam z tymi niusami bo z Dziadkiem nic się nie poprawia i jest trudna sytuacja bo ma Dziadziuś problem z oddychaniem i leży pod respiratorem Nasz kolega Piotr doktor codziennie do niego dogląda i próuje jak najwięcej pomuóc.
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No to są dość niedobre wieści, ale wierzę, że będzie lepiej . Panie Janie -->> niech Pan zrobi wszystkim przyjemność, zdrowia życzymy !!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie są to dobre wieści, ale mocno wierzę, że już wkrótce te się zmienią i Pan Jan będzie wracał do pełni sił, czego życzę z całego serducha.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dziadek to twardziel skuterowy więc wierzę że będzie dobrze. Życzę zdrowia moc...
czaro69 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Musi być dobrze, nie ma innej opcji !OKK Panie Janie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Czy ktoś może zrobić aktualizację. Co się teraz dzieje z Dziadkiem, w jakim jest stanie?
pawelneos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przykro mi pisac o Tym co się dzieje z Dziadkiem , Bo nie mam żadnych dobrych wieści o zmianie stanu zdrowia a dostaje je codziennie po porannym obchodzie przez Naszego kolegę Doktora z S3M . Dziadek wciąż jest utrzymywany przy życiu przez te różne maszyny - ale wiem że na pewno cały czas walczy i próbuje wrócic do Nas . Na pewno kazde NASZE wsparcie duchowe bedzie pomocne I też Nasz DZIADEK tego potrzebuje.
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Panie Janie trzymamy kciuki - życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Paweł... wiem, że Dziadek ma dobrą opiekę i pomoc lekarską... jednak, jeśli moglibyśmy >jako Klub< w jakikolwiek sposób pomóc Dziadkowi (rodzinie) to proszę- pisz otwarcie co i jak. Zdrowia i siły Dziadku !OK
Jarek_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podtrzymując apel Mariusza, deklaruje swoją gotowość pomocy. A swoją drogą trzymam mocno kciuki za Pana Panie Janie.
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oczywiście jeśli będzie potrzebna jakakolwiek pomoc jestem gotowy
Klubowicze valdi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zdrowia jeszcze raz zdrowia. Drogi Dziadku
Klubowicze Ewik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wiem, że Pan Janek walczy i wierzę że tą walkę wygra !YES . Proszę do Nas jak najszybciej wrócić Panie Janie. Jeśli potrzebna pomoc proszę o informację.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Trzymam kciuki za Dziadka i wierzę, że już niebawem dostaniemy dobre informacje o stanie zdrowia.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dziadek trzymaj się ,zdrowia jeszcze raz życzę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2012 zdrowia Dziadku Janie
donio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jestem z okolic Gdańska. Jeżeli trzeba coś pomóc to jestem gotów 24h. Trzymam kciuki.
pawelneos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Paweł... wiem, że Dziadek ma dobrą opiekę i pomoc lekarską... jednak, jeśli moglibyśmy >jako Klub< w jakikolwiek sposób pomóc Dziadkowi (rodzinie) to proszę- pisz otwarcie co i jak. Zdrowia i siły Dziadku !OK Naprawdę bym chciał pomóc i poprosi Was o jakiegoklwiek wsparcie dla Dziadka , ale cokolwiek możemy zrobic to tylko Go (Dziadka)wspierac ponieważ w tej chwili nawet nie ma mozliwości go odwiedzic a Nasz kolega Doktor powiedzial że tylko czas i walka z samym sobą moze mu pomóc . Jedno co mogę obiecac to że zawsze jak się dowiem coś to na pewno przekarzę zaraz tutaj Pozdrawiam
córka dziadka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na życzenie Dziadka pozdrawiam wszystkich klubowiczów i bardzo dziękuję za gorące wsparcie jakie udzielacie na w/forum. Od piątku mam kontakt z tatą i z każdym dniem jest on coraz lepszy. W niedzielę odważyłam się przeczytać wszystkie od was posty , co wywołało wzruszenie na jego twarzy. Niestety nie może jeszcze mówić ale możemy porozumiewać się za pomocą jego bogatej mimiki- usmiecha się, podnosi brwi, marszczy czoło... Od czterech dni, jest to dla mnie krok milowy naprzód w walce z chorobą, choć z punktu widzenia medycznego stan jest bardzo ciężki. Bardzo dziękuję Ci Paweł za założenie wątku o dziadku i dostarczanych informacji od doktora. córka Dziadka - Dorota
Marcino1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pani Doroto, proszę się również trzymać! Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi