Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dziadek jest w szpitalu

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł, jak samopoczucie Pana Janka whist .

Czekam z niecierpliwie na informację ;)

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawelneos

13

• Arkadiusz

6

• Ewik

5

• donio

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Dziadku szybkiego powrotu do zdrowia

• Klubowicze
Opublikowano

Dużo dużo zdrowia Panie Janku

Opublikowano

„Dziadku“-Panie Janie , proszę szybko do nas wracać!

Szpital to nie miejsce dla takich kozaków jak Pan.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Janie.

Opublikowano

Chciał bym Wam napisać coś wiecej i bardziej dobre wiadomości dlatego ciagle wzlekam z tymi niusami bo z Dziadkiem nic się nie poprawia i jest trudna sytuacja bo ma Dziadziuś problem z oddychaniem i leży pod respiratorem Nasz kolega Piotr doktor codziennie do niego dogląda i próuje jak najwięcej pomuóc.

Opublikowano

No to są dość niedobre wieści, ale wierzę, że będzie lepiej :clapping: .

Panie Janie -->> niech Pan zrobi wszystkim przyjemność, zdrowia życzymy !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Nie są to dobre wieści, ale mocno wierzę, że już wkrótce te się zmienią i Pan Jan będzie wracał do pełni sił, czego życzę z całego serducha.

• Administrator
Opublikowano

Dziadek to twardziel skuterowy więc wierzę że będzie dobrze.

Życzę zdrowia moc...

Opublikowano

Musi być dobrze, nie ma innej opcji !OKK

Panie Janie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Czy ktoś może zrobić aktualizację. Co się teraz dzieje z Dziadkiem, w jakim jest stanie?

Opublikowano

Przykro mi pisac o Tym co się dzieje z Dziadkiem , Bo nie mam żadnych dobrych wieści o zmianie stanu zdrowia a dostaje je codziennie po porannym obchodzie przez Naszego kolegę Doktora z S3M . Dziadek wciąż jest utrzymywany przy życiu przez te różne maszyny - ale wiem że na pewno cały czas walczy i próbuje wrócic do Nas . Na pewno kazde NASZE wsparcie duchowe bedzie pomocne I też Nasz DZIADEK tego potrzebuje.

• Klubowicze
Opublikowano

Panie Janie trzymamy kciuki - życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

• Administrator
Opublikowano

Paweł... wiem, że Dziadek ma dobrą opiekę i pomoc lekarską... jednak, jeśli moglibyśmy >jako Klub< w jakikolwiek sposób pomóc Dziadkowi (rodzinie) to proszę- pisz otwarcie co i jak.

Zdrowia i siły Dziadku !OK

Opublikowano

Podtrzymując apel Mariusza, deklaruje swoją gotowość pomocy.

A swoją drogą trzymam mocno kciuki za Pana Panie Janie.

• Klubowicze
Opublikowano

Oczywiście jeśli będzie potrzebna jakakolwiek pomoc jestem gotowy

• Klubowicze
Opublikowano

Zdrowia jeszcze raz zdrowia. Drogi Dziadku

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem, że Pan Janek walczy i wierzę że tą walkę wygra !YES . Proszę do Nas jak najszybciej wrócić Panie Janie. Jeśli potrzebna pomoc proszę o informację.

• Sympatycy
Opublikowano

Trzymam kciuki za Dziadka i wierzę, że już niebawem dostaniemy dobre informacje o stanie zdrowia.

• Sympatycy
Opublikowano

Dziadek trzymaj się ,zdrowia jeszcze raz życzę.

• Klubowicze
Opublikowano

zdrowia Dziadku Janie

Opublikowano

Jestem z okolic Gdańska. Jeżeli trzeba coś pomóc to jestem gotów 24h. Trzymam kciuki.

Opublikowano

Paweł... wiem, że Dziadek ma dobrą opiekę i pomoc lekarską... jednak, jeśli moglibyśmy >jako Klub< w jakikolwiek sposób pomóc Dziadkowi (rodzinie) to proszę- pisz otwarcie co i jak.

Zdrowia i siły Dziadku !OK

Naprawdę bym chciał pomóc i poprosi Was o jakiegoklwiek wsparcie dla Dziadka , ale cokolwiek możemy zrobic to tylko Go (Dziadka)wspierac ponieważ w tej chwili nawet nie ma mozliwości go odwiedzic a Nasz kolega Doktor powiedzial że tylko czas i walka z samym sobą moze mu pomóc . Jedno co mogę obiecac to że zawsze jak się dowiem coś to na pewno przekarzę zaraz tutaj Pozdrawiam

Opublikowano

Na życzenie Dziadka pozdrawiam wszystkich klubowiczów i bardzo dziękuję za gorące wsparcie jakie udzielacie na w/forum. Od piątku mam kontakt z tatą i z każdym dniem jest on coraz lepszy. W niedzielę odważyłam się przeczytać wszystkie od was posty , co wywołało wzruszenie na jego twarzy. Niestety nie może jeszcze mówić ale możemy porozumiewać się za pomocą jego bogatej mimiki- usmiecha się, podnosi brwi, marszczy czoło... Od czterech dni, jest to dla mnie krok milowy naprzód w walce z chorobą, choć z punktu widzenia medycznego stan jest bardzo ciężki.

Bardzo dziękuję Ci Paweł za założenie wątku o dziadku i dostarczanych informacji od doktora.

córka Dziadka - Dorota

Opublikowano

Pani Doroto,

proszę się również trzymać!

Pozdrawiam serdecznie