Baniol Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Szacun. Ja bym padł. Ale dałeś mi motywację. Trzeba się ruszać. Pozdrawiam
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Brawo Wojciechu !!!!!! Jesteś niesamowity
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2014 W dniu 7.12.2014 o 18:49, Patryk napisał(a): Wojtek, i po co Ci skuter ? Właśnie... Brawo! Gratulacje!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2014 w czwartek w szałasie będą kalendarze ... no i ja też ....
Jaki 40 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Asia a dla tych co lubią tyrlać i nie mogą być w Szałasie Weźmiesz kalędarze na Wigilijki plis. Pozdrawiam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2014 wezmę Jacek, wezmę
Klubowicze MarP Opublikowano 10 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jak już jest temat kto z czym do Szałasu itd. To czy Krzysiek będzie z pinlockami
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Bedzie,bedzie z Ania. Bedzie tez paczka do szlachetnej paczki i moze pinlocki tez beda jesli nie zapomne (Ten niemiec mnie wykonczy )
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 W dniu 10.12.2014 o 13:17, MarP napisał(a): Jak już jest temat kto z czym do Szałasu itd. Hmmm....a przepustka wystarczy?
GadekW Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Byłem, zjadłem, kalendarz dostałem...było zajefajnie. Dzięki wszystkim za spot...kanie.
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Miło Was było widzieć. Spotkanie jak zawsze super (wazelinka:) ) Do zobaczenia w niedzielę może będziemy...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 już dawno na spotkaniu nie była podpisywana lista, to odhaczę swoją obecność tym razem Wprawdzie tak nie byłam karmiona ale głodna do domu nie wróciłam dziękuję za ciasto i wafelki ( niech "pendolino" zawsze dowozi Cię do celu Kenobi ) dziękuję za rybkę ( kurcze za tydzień będę musiała chyba obrabować bank jak przyjdzie moja kolej stawiania ) Dominika dziękuje za Marlenkę, której już nie ma , nawet okruszka spotkanie znów owocnie przebiegło, szlachetna paczka dopinana na ostatni guzik ... Ewcia pełen szacun za zaangażowanie no i do niedzieli
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzięki za spotkanko, ciacho z warsu i fisha z szłasu.Do niedzieli.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za spotkanie i serdeczności,i przepraszam za opóźnione (jak Pendolino spółki IC),moje listopadowe urodziny-wszystko przez moją spółkę KS. (Niech żyją Elfy,Impulsy, AKS-ki i stare kible EN 57 !!! ).
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Miło, że Twoje tory poprowadziły Cię wreszcie do Szałasu. Dzięki za ciacho i jeszcze raz najlepszego. A skoro deserek był to i rybka tez była. Dzięki! Za tydzień ja łapię rybki. Jak pomyślę, że znowy będę musiał się z Wami spotkać w niedzielę to mi od razu weselej. Do niedzieli !!!
Klubowicze MarP Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie, a Kenobiemu za pyszny poczęstunek i niech MOC będzie z Tobą Dzisiaj spotkanie poświęcono na przegląd bajek począwszy od Jacka i Agatki przez Krecika, Rumcajsa do Koziołka Matołka i innych oraz filmów i ich przenoszenia w realny świat (np. Czterej pancerni i pies = czołg z cegły gliny i patyka ewentualnie czołg w realnym rozmiarze z hasioka coby załoga się pomieściła + prawdziwy pies! - normalnie czad!!!) PS. Marcin widziałem Was ale nie machałem bo musiałem radia FEST szukać Pinlock założony i działa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 to miłego oglądania " ... Jestem sobie mały miś, gruby miś znam się z dziećmi nie od dziś, jestem sobie mały miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś .." albo "Nasze wspomnienia"
Klubowicze MarP Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Asia Ty idź się prześpij bo w pracy będziesz jutro przysypiać przez to oglądanie bajek po nocach
ja-rek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Obi Wan... dzięki za bardzo dobre ciasto. Sto lat jeszcze raz. Niestety sprawa się rypła i od dzisiaj chyba będziesz Obi Wan ... Pendolino. Zgłaszam taką inicjatywę. Aaa... a Martynie nawet nie powiem o takim dobrym cieście... lepiej żebyś miał dług , to się go ściągnie. ja-rek. :clapping:
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właśnie! dług ściągnąć i pendolino pojedzie wpi...du!!! . A te pendolino to "giejowsko" brzmi i NIE ZGADZAM SIĘ. :mad2: . Chyba Vadera naślę...
Rekomendowane odpowiedzi