Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dziś praca...(a na Katarzynki nikt nic mi nie napisał....buuuuuu....)
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dziś praca...(a na Katarzynki nikt nic mi nir napisał....buuuuuu....) ... chyba dlatego, bo nie lubisz frytek z sosem czosnkowym i zawsze się pracą tłumaczysz :) hahahahahaha
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 liczyłem, że dzisiaj będę mógł osobiście złożyć życzenia naszym Fedrownikom .....
Moni82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wojtek będzie Ewa Robert dziś rozmawiał z Arturem
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ewa z Arturem, Robert z Kuzynką, Marcin z Basią :-* itd. tylko ja sam przyjechałem ale dzięki Waszemu towarzystwu i miłym rozmową nie zauważyłem kiedy zjadłem żeberka i golonko :-))) Basi składam jeszcze raz serdeczne życzenia i mam nadzieję, że ucałowania zostały przekazane. Myślałem nawet, że schowałaś się pod pysznymi ciachami ale po zjedzeniu wszystkich okazało się, że nie tam się schowałaś, a Marcin do końca nie zdradził ........ Wszystkim bardzo dziekuję za spotkanie i jakby się ktoś pytał to dzisiaj spotkanie roz........ Paweł ! Paweł staną na wysokości zadania ale!!!! za tydzień trzeba pamietać jeszcze o ogórkach małosolnych :-))))))))))
Klubowicze MarP Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dziękujemy za wspólnie spędzony czas Basi życzymy wszystkiego najlepszego i dziękujemy za przepyszne ciacho Kasia i Marek PS. No niestety z Pawłem to prawda. Zawsze ktoś musi być winny
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Cieszę się, że dojechałam do szałasu bo znów było fajnie i z dziewczynami obgadałyśmy co jeszcze zrobić dla szlachetnej paczki Paweł staną na wysokości zadania ale!!!! za tydzień trzeba pamietać jeszcze o ogórkach małosolnych :-)))))))))) oj Patryk, Paweł ... trochę się kobieta źle czuje i już się faceci nabijają ale macie szczęście, że lubię śledziki :) ... mniam mniam :) ogóreczki małosolne też są pycha
zenon Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 I Ja się dołaczę do podziękowań Basi za wspaniałe słodkości jakimi nas obdarowała.I całej naszej grupie za wspaniały wieczór.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzięki mamlasy za ten czwartkowy spocik.Całe szczęście teraz tydzień spokoju do następnego razu. Basia wszystkiego najnaj,przybywaj bo wszystkie chopy tęsknią.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzięki Ekipo Burgmaniano za spotkanie czwartkowe , bez Was nie ma czwartku .
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ciekawe czy Marcin naszą rodzynkę dzisiaj przywiezie do Szałasu (?). No niestety Rodzynki nie było - bo z Wami chopami to nigdy nic nie wiadomo...... Ciacho pyszne mniam,mniam było - kto nie był i nie zjadł ma co żałować... Dziękuję za spotkanie było supcio Patryk - nie rób nam tego.... Acha kartonów mamy tyle, że na ogrodzie możemy sobie wystawić domek letniskowy
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dziękujemy za pycha ciacho, Basiu najlepszego ,)))) Miłe pogaduchy i fajnie spędzony czas. Naszym Przodowym, jeszcze raz Szczęść Boże ) Dzięki za herbatkę chłopaki ) pozdrawiamy Ania i Krzysiu
GadekW Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ciacho było przepyszne. Dzięki Asiu, że pozwoliłaś mi dojeść Twój kawałek. Szukałem jeszcze wzrokiem po stole, ale reszta to jakieś samoluby...a przecież wszyscy wiedzą jak ja lubię ciacha. Ale bez Basi nie było by ciacha. Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego. I dzięki za pogaduchy...
Marcin 78 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Basia wszystkiego najnaj,przybywaj bo wszystkie chopy tęsknią. Basia: Obiecuję że niedługo się spotkamy . Dziękuję wszystkim za życzenia i cieszę się że ciacha smakowały Patryk "ucałowania" oczywiście zostały przekazane - dziękuję Marcin: Dziękuję wszystkim za miło spędzony wieczór ,a"Rodzynkę" postaram się przywieść następnym razem
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 "Rodzynkę" postaram się przywieść następnym razem I następnym i następnym i następnym i następnym i ........................................................
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 nie czwartkowo i nie w Chudowie ale spotkanie było i to pełne emocji dziś Wojtek biegł ulicami Rybnika - 10 km w biegu Barbórkowym - czas 00:41:23.19 w tłumie przed startem jak zawsze uśmiechniety i pełen pozytywnej energii tu Wojtek mija linię startu: na zakręcie Wojtek biegnie tak szybko, że migawka nie nadąża złapać ostrości po 41 minutach Wojtek zbliża się do linii mety i zmęczony ale szczęśliwy na mecie: dumnie wypina pierś na której za chwilę zawiśnie medal i po chwili już zrelaksowany cieszy się z pobicia własnego życiowego rekordu o 1:44 GRATULACJE WOJTEK !!!!
GadekW Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziękuje Ci Asiu za gorący doping. Dzięki Tobie rekord życiowy poprawiony o 1 min i 30 sekund. 84 miejsce na 592 którzy dotarli do mety... wow, sam się nie spodziewałem... Wyniki dla ciekawych... Asiu, super fotki, jeszcze raz dziękuję za nagrodę.
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wojtek nieśmiało pytałem, czy celujesz w drugą setkę? Mówiłeś skromnie, że to będzie trudne... A tu masz na koniec roku taka forma Jeszcze raz brawo...
Klubowicze MarP Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 BRAAAAAWOOOO WOJTEK !!! :clapping:
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wojtek, i po co Ci skuter ??? Gratulacje!!!
GadekW Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim, to motywuje do dalszej pracy...
Rekomendowane odpowiedzi