Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2014 Witejcie roztomili , Paweł jeszcze raz najlepszego ,dzięki za ciasto oraz za żeberka . Fajnie było zaś pooglądać Wasze gęby i poklachać , jak napisał Antonek .
Klubowicze AREQ Opublikowano 14 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2014 dzieki za spotkanie PAWEŁ jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego a takie PLACKI możesz cześciej kulać CHOPIE bo były zaj....... !!! jeszcze raz dzieki za imere i do zobaczyska zas pozdro
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Wybiera się ktoś jutro do Szalasu? ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 ja ( bo mam coś dostać i coś dać ) ps. Ania, Monia, Kasia, Ewa, Gocha ... będę miała laptopa
Marcin 78 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Będę dopiero po 18 bo muszę kask odebrać w Bielsku
Moni82 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Hej mnie niestety nie będzie. wielka szkoda. Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 ja ( bo mam coś dostać i coś dać ) ps. Ania, Monia, Kasia, Ewa, Gocha ... będę miała laptopa To ja, jak będę, to zabiorę tabletka :-)))
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 Mnie nie będzie...Jestem w Chabówce z rodziną.Pozdrawiam.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 a ja jak zwykle ..... w pracy :/
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 To ja, jak będę, to zabiorę tabletka :-))) Laptopy, tablety dla kobiety... Niestety Ty jesteś facet tym razem możesz Sobie zabrać tylko jakąś tabletkę np. witaminki Nas niestety dziś nie będzie - dopiero za tydzień Pozdrawiam
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 A my będziemy
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 A gdzie reszta, już czekamy!!!
Jaki 40 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Węgiel fedruja kurde a u Was fryty mniam mniam pozdrawiam.
Sympatycy krys70 Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Niech żałują Ci których nie było. Były i fryteczki i ciasteczka i rybunie Prezes "zlowil"(Ania dziękuję ), czyli na bogato. O pogaduchach nie będą się rozpisywał, ale jak zawsze uśmiechów na twarzach nie brakowało Pozdrawiamy i do zobaczenia.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak zawsze super ,do następnego.
Lion Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Czwartunieczek zaliczony, było super, dzięki za ciacho, kawałek halibuta, dwie kokosanki oraz zimnego sprite. Do zaś.
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Droga powrotna do domu nie była tak wesoła, jak atmosfera w dobrym towarzystwie GPS działa wzorowo. Co PL to PL, a nie jakieś tam D Zapachy rybki jeszcze teraz przelatują mi przed nosem. Ale flaczki były również smaczne. Do następnego razu. Pa.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 no i czwartek się kończy ... miło było Was spotkać dwóch zjadło moje frytki ( na zdrowie ) jeden nakarmił mnie dorszem i frytkami ( dziękuję było pyszne ) jeden plusuje u mojej córci przesyłając jej ciacho ( Dominika pięknie dziękuje, na widok ciacha zawołała "MOJE ULUBIONE" ) jeden mapę pozwolił przegrać ... ale czy działa sprawdzę jutro ( dziękuję ) no to chyba tyle Ania, Kasia
Miro71 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 A ja przegapilem rozmowe z Prezesem :-( probowalem sie dodzwonic ale bylo juz za pozno moze nastepny weekend????
Marcin 78 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Już dotarłem do domu ,ostrożnie jak szefowa prosiła . Dziękuję za kolejny czwartek w miłym towarzystwie jak zawsze super Paweł dzięki za ciacho i herbatę oraz wszystkim za miłe pogaduchy .Kask przetestowany ,jeszcze brakuje tylko pin locka i n-comu .Z okazji wycieczki do Bielska na liczniku w tym sezonie stukło 13000km więc mogę już powoli kończyć sezon. Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 Dla Twardziela :clapping: Podziękowanie za herbatę i choć była w wersji oszczędnej (po taniości) to pasowała do ciacha - dzięki oraz za inne wypitki. Jak zwykle było miło i wesoło ale "kaloryfera jeszcze nie mam" ze śmiechu. Może dlatego, że opuściłem jedno spotkanie? Do następnego. ps. Antonku, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu mapka działa ;-)))
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 No i jak zwykle udany czwartek! Miło było Was wszystkich spotkać PS. Szefowa co ta za jakieś kodowanie na końcu posta "Ania,Kasia" - to o tego murzyna pewnie chodzi
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Kuźwa to był murzynek ? I ja dopiero dzisiaj się o tym dowiaduję ? HAŃBA !!! HAŃBA !!!! Trzeba było uprzedzić to urwał bym się z pracy. Oj chyba muszę z co poniektórymi inaczej porozmawiać
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Nic nie chcą mówić - trzeba między wierszami czytać
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Muzina była lecz we wspomnieniach :-))))))))) Uczcie się jak się robi "męski" wyjazd.
Rekomendowane odpowiedzi