Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2014 Chciałem lecz nie dojechałem. Wiem, że bardzo Wam z tego powodu przykro :-) i pewnie były głosy "Jaka szkoda, że nareszcie go nie ma!" Ale zniknie ta radość bo za tydzień to nawet jeśli miałbym machalasem, to przyjadę!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2014 nie informując nikogo, że będę zrobiłam nalot grupa karnie na spotkanie przyjechała w dużej ilości i nawet Darek daaa....aaaawno nie wiedziany przyjechał - chciał chłopak sprawdzić czy Go jeszcze pamiętamy i czy tęsknimy bawiłam się jak zawsze świetnie ps.1. Darek/Paweł/Artur - Dominika bardzo sie ucieczyła z wafelków ps.2. obiecana pochwała dla Miga za przypomnienie o czwartku
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2014 I ja do domu już dotarłem. Dziękuję za wafelka.
Marcin 78 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Dziękuję za miłe spotkanie i za słodkie wafelki Krzysiu dzięki za wspólny powrót ( miałem chyba wyjątkowe parcie na jazdę i do 22 kręciłem ) Pozdrawiam i do następnego
Miro71 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 nie informując nikogo, że będę zrobiłam nalot grupa karnie na spotkanie przyjechała w dużej ilości i nawet Darek daaa....aaaawno nie wiedziany przyjechał - chciał chłopak sprawdzić czy Go jeszcze pamiętamy i czy tęsknimy bawiłam się jak zawsze świetnie ps.1. Darek/Paweł/Artur - Dominika bardzo sie ucieczyła z wafelków ps.2. obiecana pochwała dla Miga za przypomnienie o czwartku co ja tu czytam .... Darek byl ???? przeciez juz byl raz w tym roku !!!! Joasiu jestes pewna ze to byl Darek ???
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2014 hmmm ... Paweł mi powiedział, że to Darek to Mu uwierzyłam ... myślisz, że mnie wkręcili ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2014 Miro! a w przyszłym tygodniu będziesz??? Postaraj się!
Miro71 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Online tak Realnie dopiero za 6 tygodni ;-)
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2014 Online tak Realnie dopiero za 6 tygodni ;-) On będzie line!!!!!!! :-)))) Przygotuj sobie frytki bo Szefowa lubi. Ciekawe jak smakują przez skajpeja.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Jedzie ktoś dziś do szałasu?
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 Taaak - ciasta od Ciebie nie odpuścimy
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Noo godka Szykuj kolocz.
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 Ano, a ja muszę nowy sprzęt od MarP oboczyć...(jakosik opić czy obezreć... )
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 No raczej nie zobaczysz bo autem przyjadę A może uda się jednak skuterem?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Ło matko a myślałem że se sam w ciszy i spokoju posiedze,wypije herbatke,popatrze na szaszłyki abo marlenki i pojade do domku. będę przed 18;00
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 a mnie dziś raczej nie będzie ... Paweł, buźka jeszcze raz
Marcin 78 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Ło matko a myślałem że se sam w ciszy i spokoju posiedze,wypije herbatke,popatrze na szaszłyki abo marlenki i pojade do domku. Paweł muszę Cię rozczarować będę koło 18
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 No Paweł niestety nasze ....... gęby oglądać będziesz...byle czym ich nie zatkasz...i o usterkach silwerów i innej maści machalasach słuchać będziesz... . Lecz jest nadzieja - SUZUKI RULES !!! :clapping:
Klubowicze AREQ Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 tu mi napisali na pw ze nopoć KURT SCHELLER mo wpaść z PLACKIEM wyciągom machalasa i jada !!! nieodpuszcza pozdro
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 to i ja postaram się zjawić
Dudi71 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Paweł na Twoje ciasto to i ja się pisze .Już kończę prace i pędze Dziękuję za miłe spotkanie .Pawłowi za super poczęstunek a przede wszystkim za pyszne ciasto którego zjadłem aż 3 kawały. Do zobaczenia za tydzień
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Dziękuję za spotkanie i poczęstunek. Paweł jeszcze raz 100lat. I piecz nam dalej takie dobre ciacho... Do zobaczenia.
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Dziękuję za urodzinowy poczęstunek. Pychotka. Golonka trochę niedogotowana, ale przecież to nie wina solenizanta, tylko obsługi baru. I znów było miło Was zobaczyć, pośmiać się i poklachać. A więc do następnego spota.
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2014 Dziękujemy wszystkim za wspólne spotkanie. Paweł, jeszcze raz życzymy sto lat !!! Ciacho upiekłeś przepyszne Do następnego, Kasia i Marek
Marcin 78 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Już dotarłem do domu ,jak zwykle okrężna drogą .Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie ,a w szczególności solenizantowi za pyszne słodkości .Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego. Pozdrawiam i do następnego
Rekomendowane odpowiedzi