Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 fajnie było wczoraj i nikt frytek mi nie zjadł ... a jeszcze ciachami zostałam nakarmiona dzięki Moni i Krys Moni - Dominika też dziękuje za wafelek i bardzo się cieszyła, że nie był suchy ... mniam mniam do następnego razu i nie tylko wafelka się wyniosło Dziękuję za miłe, wesołe i słodkie spotkanie oraz konsultacje cukiernicze z Monią :-) Już zaczyna się robić ciasno przy złączonych stołach wpoprzek sali. Ale jest nadzieja, że PanE zasiądą przy osobnym stole.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 Dzięki, dzięki dopiero teraz dorwałam się do kompa - fajnie jest się z Wami spotykać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 i nie tylko wafelka się wyniosło cholerka nic się nie da ukryć a trochę chciałam przyoszczędzić i cukier do torebki mi jakoś tak spadł
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 cholerka nic się nie da ukryć a trochę chciałam przyoszczędzić i cukier do torebki mi jakoś tak spadł a.... to o cukier chodziło..... a już myślałam, że to te filiżanki ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 Ewa ... ciii próbuję na mylny trop skierować śledzących ... to o tą świeczuszkę chodziło bo mi często prąd wyłączają
Klubowicze AREQ Opublikowano 17 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 ja tez dziekuje za spotkanie i do zobaczyska w Niedziele .
Sympatycy robert1973 Opublikowano 22 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2014 Witam nie wiem jak Moni82 ale mnie jutro nie będzie(praca)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 a ja będę bo dzis będzie CIACHO
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 Hmmmmmmmm O Mnie ta mowa ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 jak zawsze skromny
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 Planistki namieszały i zamiast skończyć dziś o 16,będe o 23. Arturo (R2D2) i Areq - LED-y gotowe,tylko (nie ja) zawaliłem. Biorę wszystko na klate...klepanie michy innym razem...trudno...eh... Planistki namieszały i zamiast skończyć dziś o 16,będe o 23. Arturo (R2D2) i Areq - LED-y gotowe,tylko (nie ja) zawaliłem. Biorę wszystko na klate...klepanie michy innym razem...trudno...eh... Planistki namieszały i zamiast skończyć dziś o 16,będe o 23. Arturo (R2D2) i Areq - LED-y gotowe,tylko (nie ja) zawaliłem. Biorę wszystko na klate...klepanie michy innym razem...trudno...eh... Co się dzieje z tym telefonem?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 To ile- ilu Was w końcu będzie? Listę mi tu robić
Moni82 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Nas nie będzie, taka szkoda..;(
Marcin 78 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Będę koło 18 chyba że zamarznę po drodze Patryk moduł do stopu gotowy, będzie dziś do odebrania
ja-rek Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Byli my, życzyli my - Ewie i Lionowi no i obrzerali i opijali my się... a było czym !YES . Martyna i ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 była, ciacho zjadłam, herbatę wypiłam uwielbiam czwartki Ewa, Lion ... sto lat
Marcin 78 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Już dotarłem do domu trochę okrężną drogą ale warto było się przejechać choć pogoda nie rozpieszczała . Dziękuję za kolejne czwartkowe spotkanie,choć te było wyjątkowe aż dwóch solenizantòw (Ewa, Lion jeszcze raz wszystkiego naj ), ciasto i inne słodkosci były pyszne aż ciężko się oprzeć Dzięki i do następnego Ps.Podziękowania od Basi za ciacho na wynos.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 I my też dotarliśmy do domku. Dziękuję jeszcze raz z całego serca za życzenia, kwiaty, prezenty , całusy i w ogóle wszystko.... Asia płytka super, przesłuchaliśmy prawie całą w drodze powrotnej - było bardzo miło, zabiorę na wyjazd na pewno, żeby mieć podkład muzyczny przy zwiedzaniu
Lion Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ja również dziękuję za życzenia i prezent. Do następnego spota Pozdrawiam
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 Dziękujemy za jak zawsze przemiłe spotkanie. Solenizantom dziękujemy za pyszny poczęstunek i jeszcze raz życzymy STO LAT! Kasia i Marek
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 Planistki namieszały i zamiast skończyć dziś o 16,będe o 23. Arturo (R2D2) i Areq - LED-y gotowe,tylko (nie ja) zawaliłem. Biorę wszystko na klate...klepanie michy innym razem...trudno...eh... .... Co się dzieje z tym telefonem? i co by to było gdyby człowiek liczył na kolej :-) Solenizanci, Jubilaci !!!! jeszcze raz i jeszcze wiele razy wszystkiego najlepszego! Dziękuje za pyszności i słodkości. Marcin, dzięki za moduł. W wolnej chwili zainstaluję go ale chyba już wypróbuję go w pełni w nowym sezonie.
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 i co by to było gdyby człowiek liczył na kolej :-) Właśnie też się zastanawiam...
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2014 Dziekujemy za kolejne super czwartkowe spotkanie. Jak zawsze ludziska uśmiechnięte od ucha do ucha... Szczególne podziękowania solenizantom za pychotki (a d.... rosnie) i jeszcze raz najlepszego. Pozdrawiamy i do zobaczenia.
zenon Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 I Ja podziękować chcę za czwartkowe spotkanie,fajnie jest pogadać w takim gronie, za pychotki, słodkości i kawę podziękować muszę i jeszcze raz STO LAT solenizantom
Klubowicze AREQ Opublikowano 24 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2014 Spóźnione ale szczere - EWCIA & LION- Wszystkiego naj najlepszego. 100 lot !!! żałuje ze nie moglem przybyć ale praca praca i praca pomału wysiadam akcja trwa......... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi