Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 Dziękuję za miłe i słodkie spotkanie. A słodkie smaki pochodziły ze śląskiego Bielska i małopolskiego Zabierzowa. 100 lat Artur. A ja w pracy -elfa-(EN-76-005) dojeżdżam go i wycisk mu daję (a niech mają ludziska wrażenia z podróży...he,he,he...). Dzięki za spotkanko,miłą atmosferę,wątłe zainteresowanie moim nowym badziewnym interkomem BT made in china,no i pyszne ciacho -Arturo 101 lat! Czekamy na pierwsze opinie i wrażenia. Wizualnie jest OK, estetycznie wykonany i widać że solidnie. O wadach mojego firmowego nabytku mówiłem lecz już widzę, że Tobie to nie grozi, bo np. nie masz zewnętrznej antenki. Z poprzedniego interkomu marki "interkom china" byłem zadowolony: cena-funkcjonalność. Życzę, by dobrze służył. a wszystkim - do następnego spotkania
Lion Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Dzięki za spotkanie i dobroci. Ciacho solenizanta i ptysie ziomala z Krzeszowic wyśmienite, jadło by się i jadło a dupa od tego rośnie. Jeszcze raz najlepszego. Miło było znowu zobaczyć Anie i Kristofa (po długiej przerwie). Pozdrawiam
Ravalio Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 A ja z tego wszystkiego walnąłem gafę Zapomniałem solenizantowi złożyć życzenia . W przyszły czwartek ( jak pogoda pozwoli ) będę się rehabilitował..
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 W przyszły Czwartek to solenizant będzie się pakował na weekendowy wypad w Lubuskie. Ale co się odwlecze to nie uciecze (odsetki lecą )
Marcin 78 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Dziękujemy za miłe spotkanie ,Arturowi za pyszne słodkości jeszcze raz wszystkiego naj... ,ptysie niestety przegapiłem Marco i Markowi dziękuję za wspólne kulanie do domu
Klubowicze MarP Opublikowano 19 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 No wreszcie dorwałem się do kompa Dziękuję za miłe spotkanie, solenizantowi za poczęstunek (jeszcze raz 100 lat! ) i za ptysie (tylko nie wiem komu - ale pyszne były ). Marcinowi z Małżonką oraz Marco dziękuję za towarzystwo w drodze powrotnej
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Dzięki Patryk za opinię. przetestuję i zobaczę co to warte,lecz opinia szefostwa najważniejsza! (bezcenna) Pozdrawiam.
Moni82 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 I ja również dziękuję za ciacho..pyszne było:) Solenizantowi raz jeszcze sto lat i wielki BUZIAK
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 W przyszły Czwartek to solenizant będzie się pakował na weekendowy wypad w Lubuskie. Ale co się odwlecze to nie uciecze (odsetki lecą ) Solenizant pomogę Ci się pakować a zajedźmy jeszcze do Chudowa pliss, bo obiecałam, a jak nie to będę musiała iść na pociąg
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 będę musiała iść na pociąg Albo pojedziesz "machalasem"
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Pociągiem do Chudowa (była stacja Chudów) to raczej bieda będzie,bo linię kolejową Gierałtowice-Orzesze zamknięto ok.15 lat temu. Kiedyś tam jeździłem "żółtkami" . Chyba zostaje machalas...
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Września 2014 Albo pojedziesz "machalasem" Artur Ty się nie przejmuj i pakuj się spokojnie - masz przecież dobrych kolegów :-)))
GadekW Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Ewusia, ja mam wygodną kanapke... zapraszam
Sympatycy Anton Opublikowano 22 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2014 OT - czasem zaglądam na "serdeczności"
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Czwartek zapowiada sie deszczowo i chłodno. To może szałas ?
marco Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 ...hmmmm zaglądałem na prognozę pogody i z tego co widziałem to powinno się rozpogodzić dziś jest dopiero poniedziałek:) marco
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Artur od środy podobno lato wraca ... poczekajmy z decyzją bliżej czwartku
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2014 Szefowo, a kiedy OZS? ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Krzysiek ja jeszcze dobrze sezonu w tym roku nie zaczęłam to jeszcze nie myślę o zakończeniu
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2014 Ups. Czy to ma oznaczać, że masz jeszcze jakiś plan...? Może coś mnie ominęło? ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Ewusia, ja mam wygodną kanapke... zapraszam Dzięki ale Wojtuś jak masz taką wygodną kanapkę to może byś w końcu Kasię przywiózł... Jakoś nie wierzę w powrót tego lata http://www.weatheron...ie/Katowice.htm
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 ech, dziś pierwszy raz tej jesieni musiałam skrobać szyby w aucie chyba jednak będzie trzeba wrócić do Szałasu/ciepełka
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2014 Czyżby od jutra szałas?HURRA!!!!! Szefowo kochana proszę o wydanie zarządzenia.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 Zarządzenie Nr 1/2014 Szefowej Regionu Śląskiego Burgmanii z dnia 24.09.2014 w sprawie określneia miejsca co tygodniowych spotkań czwartkowych Grupy Śląskiej na podstawie uprawnień wynikających z szefowania śląskim burgmaniakom, zarządzam co nastepuje: § 1. Określa się jako miejsce spotkań czwartkowych w okresie jesienno/zimowym, kiedy szefowa musi z powodu porannych chłodów drapać szybę w samochodzie, Szałas w Żorach ul. Katowicka 10 ( przy drodze krajowej 81 § 2. Dokładna lokalizacja wg mapy: https://www.google.p...ee38ab3db38f0a8 § 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem 25.09.2014. Szefowa Regionu Śląskiego Joasia70
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi