Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2014 Szefowo kochana ja z tobą wszędzie i zawsze nawet na gejowskie wypady.Chodziło mi oto że ten starzec z podbeskidzia strasznie chakliwego zdrowia .Tu go łupie tam go strzyka w ogóle jakis dziwny.Jak nie przyjedzie to będziemy siedzieć jak mamlasy.
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2014 .... Chodziło mi o to że ten starzec z podbeskidzia strasznie chakliwego zdrowia ....... Dobra już dobra. Ja przyjadę, żeby ktoś nie pomyślał, że Ty o mnie tak myślisz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Taka ładna pogoda . Myślałem że sobie poleżę pod gruszką w cieniu. Posłucham śpiewu ptakow. Popierdzę w hamak. A tu wielkie gu..no Trzeba się kisić w tych ciuchach i jakimś wynalazkiem szatana na dwóch małych kółkach popylać na Zamek. Co za czasy
Klubowicze MarP Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Hamak weź bo miejsce powinno się znaleźć do jego rozwieszenia (ale z gruszką będzie problem)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 dobra, przywiozę Mu gruszkę
Ravalio Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 SQ... i dobrze, że się przypomniałeś SQ... napisało prośbę do Admina o zmianę na "Ravalio" mam nadzieje że się przyjmie i nie będzie już "łamania jezyka" P.S. Żeby nie było że wyłudzam naklejki... przywiozę coś słodkiego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Jak Cię znam to będzie "gruszka do lewatywy"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 o żesz Ty !!! ale masz o mnie zdanie myślałam o takiej gruszce :
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Aaaaaaaaaaa To co innego Po taką to można przyjechać
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 SQ... napisało prośbę do Admina o zmianę na "Ravalio" mam nadzieje że się przyjmie i nie będzie już "łamania jezyka" P.S. Żeby nie było że wyłudzam naklejki... przywiozę coś słodkiego To ja mogę odlepić ze swojego skutera o żesz Ty !!! ale masz o mnie zdanie myślałam o takiej gruszce : ale musi być w occie bo Artur tylko kwaśne
Ravalio Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 To ja mogę odlepić ze swojego skutera Żeby nie było.. 3mam za słowo
GadekW Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Będę. jak coś znajdę w bagażniku, to też przywiozę.... do zobaczenia
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 A myślałem że o te naklejki to tylko ja żebrałem i grabiłem sobie... Ufff... co za ulga... . Arturo- fastumem smaruj jak Baca- " i w kzyzu nie łomie". Dziś na nockę mam, ale wpadnę na chwilę lub dwie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 To ja mogę odlepić ze swojego skutera a co ? chcesz sobie wymienić na nowszą ??? A myślałem że o te naklejki to tylko ja żebrałem i grabiłem sobie... kenobi - chceniem naklejek sie nie grabi , daję je z dobroci serca
marco Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 ...lista obecności podpisana:) dziękuję za te miłe chwile. I tak: Marco melduje bezpieczny powrót do domu:) A Marcinowi i Markowi serdecznie dziękuję za wspólne kulanie w kierunku domu. Do zobaczenia marco
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2014 I ja również w domciu. Ale się suka ucieszyła, gdy mnie zobaczyła! Deflektor już założony a i (Marcin) śrubki z lusterka (MAREA) powykręcane. Nawet nie było problemów. Rano/południe, jak wrócę z urodzin, będzie przekładka. Ojejku - Artur! - dziękuję za urodzinowy poczęstunek. Miło było również widzieć, po bardzo wielu tygodniach, wodzisławską "trójcę"
Klubowicze nietoperz Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Ja też w domu bezpiecznie i zadowolony ze spotkania z wami wszystkimi.
Ania Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 ... Miło było również widzieć, po bardzo wielu tygodniach, wodzisławską "trójcę" Wodzisławska "Trójca" też bezpiecznie dotarła do domciu.. Bardzo miło było Was znowu zobaczyć i pogadać Dziękujemy za pyszny poczęstunek Arturowi i ...(uuupppsss nie pamiętamy kto przywiózł te pyszne ptysie ) Mamy nadzieję do szybkiego zobaczenia Ania i Kristof
Ravalio Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Właściciel ptysiow zameldował się właśnie w domu
ja-rek Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Arturowi ciągle1oo lat... śpiewamy. Ciasto smakowite było. Ptysie były najbardziej dobre - tak mówiły dziewczynki. Dziękujemy za spotkanie. Martyna i ja-rek..
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 i ja już w domku, na mecz zdążyłam, trochę nerwów załapałam , teraz do soboty spokój hura, hura wygraliśmy !!!! dziękuję za ciacha ( to brązowe pychota ) i za ptyśki i za rozmowy i za mile spędzony czas Artur i jeszcze raz Sto Lat ! Sto Lat ! .... i nie szalej tak z gruchami
Sivok Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 o ja też dotarłem cały i zdrowy tylko kciuki trzymałem i pisać nie mogłem Dzięks za spotkanie. Artur sto lat od Zośki ( dopiero w domu załapała że to urodzinowe ciasto)
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 A ja w pracy -elfa-(EN-76-005) dojeżdżam go i wycisk mu daję (a niech mają ludziska wrażenia z podróży...he,he,he...). Dzięki za spotkanko,miłą atmosferę,wątłe zainteresowanie moim nowym badziewnym interkomem BT made in china,no i pyszne ciacho -Arturo 101 lat!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2014 Jak zawsze miło ,dzięki za spot ,maszkety i pogaduchy. Arturku jeszcze raz 100latek chopie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2014 I ja dotarłem do domciu jeszcze w Czwartek ( 23,57 ) Aż żal że już się skończyło. Do następnego
Rekomendowane odpowiedzi