Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 Nie wiem do kogo ladnie sie usmiechac by zdobyc naklejki "burgmandia"??....jak myslicie sa jakies szanse:) ??? Szansa i uśmiech to mało ,jeszcze musisz "nie nagrabić sobie" -komu? ano to dowiesz się na miejscu. Ja coś wiem na ten temat,ale jest spoko. Jutro praca na nockę ,może wpadnę na chwilę.. lub dwie... .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 kenobi Ty to odważny jesteś jak tu piszesz bo na spotkaniach w Chudowie taki cichutki Jak Cię żona nie puści to ją wyślij do Chudowa z usprawiedliwieniem - potem to już z górki, sama będzie Cię namawiać do odwiedzenia Chudowa i pytać "kiedy jedziemy znowu?" albo zacznie sama częściej te zwolnienia dla męża przywozić
Sivok Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Witojcie Powinienem się wyrobić gdzieś na 19 to się dołączę do ubiegających się o nalepećku.
marco Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 marco melduje bezpieczny powrót do domu. Dziękuję za miłe spotkanie.....ciacho..... a Joasi za naklejki i do zobaczenia.
meniol Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Dzieki za życzenia i spotkanie. Do następnego czwartku - mam nadzieje
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2014 No to się dziś chyba rozgadałem (z Markiem co prawda), ale z reguły to nieśmiały w towarzystwie jestem...(jak Mistrz Obi-Wan Kenobi) .Ale to nic-reprymenda była (grabie chyba nie,bo nalepkę dostałem- dzięki Asiu- muszę się rozkręcić ). Jaro- dzięki za ciacho-101 lat i Wszystkim za spotkanie. :Jumpy:
Ravalio Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Rownież dziękuję pięknie za naklejki. Jutro znajdą się na właściwym miejscu Solenizantom jeszcze raz 100 lat . Do zobaczenia za tydzień.
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2014 Do domu dojechałem szczęśliwie. Dziękuję solenizantom za ciacha i kawę. Ale się obżarłem! A reszcie za miłe chwile z Wami spędzone. LwG.
Dudi71 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Dziękuje solenizantom za pyszne ciacha i drinki ze słomką, wszystkim razem i każdemu z osobna za liczne przybycie i miła atmosferę . Do następnego czwartku.Pozdrawiam
GadekW Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Dzięki za spotkanie. Było zaje fajnie i jakże licznie. 100 lat dla solenizantów i dzięki za pyszne ciacha.
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2014 No to się dziś chyba rozgadałem (z Markiem co prawda), ale z reguły to nieśmiały w towarzystwie jestem...(jak Mistrz Obi-Wan Kenobi) .Ale to nic-reprymenda była (grabie chyba nie,bo nalepkę dostałem- dzięki Asiu- muszę się rozkręcić ). Jaro- dzięki za ciacho-101 lat i Wszystkim za spotkanie. :Jumpy: ale się rozkleiłeś Dzięki wszystkim za spotkanie a solenizantom za ciacha - w takim układzie to nie ma co marzyć o odchudzaniu tylko dopompować opony.
Sivok Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 dzięki z spotkanie 100 lat dla solenizantów Asia - dzięki za nalepyćki - już przyklejone
Marcin 78 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Już dotarłem do domu. Dziękuje za miłe spotkanie,solenizantom za pyszne ciacha,jeszcze raz wszystkiego naj....
Klubowicze AREQ Opublikowano 4 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2014 no i chyba jako ostatni melduje sie w domciu dzieki za spotkanko bardzo licznym gronie ,, ŚLĄSKA SIŁA " i solenizantom za ciasto i drinki życząc jeszcze raz 100 lat do zobaczyska juz w krótce
Klubowicze MarP Opublikowano 5 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2014 Dzięki wszystkim za spotkanie, a solenizantom za poczęstunek ( no i jeszcze raz sto lat życzę ) No muszę powiedzieć, że wczoraj wiele się dowiedziałem o kolejach od Kenobiego , no i fajnie było powspominać czasy z woja . Patryk dzięki za towarzystwo aż do Tychów.
Lion Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ja też chciałbym podziękować solenizantom za pyszne słodkości, jeszcze raz najlepszego i do następnego.
Klubowicze karton Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 Dzięki solenizantom za słodkości ispotkanie
Klubowicze AREQ Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 siemka chcaiłbym tylko przyponieć dla zainteresowanych że jutro tj. NIEDZIELA odbedzie sie OLDTIMERBAZAR w SILESI EXPO w Sosnowcu giedła zaczyna sie od 7:00 - 14:00 ZAPRASZAM na stronke http://oldtimerbazar.pl/oldtimerbazar POZDRO
kamil1984 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Jadę o 10 będę czekał na chętnych tutaj :https://maps.google.pl/maps?q=orlen+11+listopada+sosnowiec&ie=UTF-8&ei=W_ULVIuWEIHqOITUgIAG&ved=0CAcQ_AUoAQ
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2014 Witam Wybiera się ktoś dzisiaj? ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2014 jak o 18.00 ( znaczy jak będę wychodziła z pracy ) nie będzie padać to przyjeżdżam
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2014 Jadę do Rybnika. Pogrzeb (załogant)
Ravalio Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Postaram się dojechać ale na 4oo . Niestety dopadła mnie kontuzja P.S. Asiu czy jest szansa na jeszcze jedna mała odblaskową naklejkę ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2014 szansa jest zawsze ... chyba, że moja skleroza będzie miała więcej o gadania niż chęci
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2014 zależnie od pogody...znaczy opadów ale postaram się być
Rekomendowane odpowiedzi