Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem do kogo ladnie sie usmiechac by zdobyc naklejki "burgmandia"??....jak myslicie sa jakies szanse:) ???

Szansa i uśmiech to mało :laughing: ,jeszcze musisz "nie nagrabić sobie" -komu? ano to dowiesz się na miejscu. Ja coś wiem na ten temat,ale jest spoko. :msn-wink: Jutro praca na nockę :mad2: ,może wpadnę na chwilę.. lub dwie... :confused: .
  • Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

kenobi Ty to odważny jesteś jak tu piszesz bo na spotkaniach w Chudowie taki cichutki ;)

Jak Cię żona nie puści to ją wyślij do Chudowa z usprawiedliwieniem - potem to już z górki, sama będzie Cię namawiać do odwiedzenia Chudowa i pytać "kiedy jedziemy znowu?"

albo zacznie sama częściej te zwolnienia dla męża przywozić ;)

Opublikowano

Witojcie

Powinienem się wyrobić gdzieś na 19 to się dołączę do ubiegających się o nalepećku.

Opublikowano

marco melduje bezpieczny powrót do domu.

Dziękuję za miłe spotkanie.....ciacho..... a Joasi za naklejki i do zobaczenia.

Opublikowano

Dzieki za życzenia i spotkanie. Do następnego czwartku - mam nadzieje :)

• Klubowicze
Opublikowano

No to się dziś chyba rozgadałem :Jumpy: (z Markiem co prawda), ale z reguły to nieśmiały w towarzystwie jestem...(jak Mistrz Obi-Wan Kenobi) :blush: .Ale to nic-reprymenda była (grabie chyba nie,bo nalepkę dostałem- dzięki Asiu- muszę się rozkręcić :msn-wink: ). Jaro- dzięki za ciacho-101 lat i Wszystkim za spotkanie. :Jumpy: :Jumpy: :Jumpy:

Opublikowano

Rownież dziękuję pięknie za naklejki. Jutro znajdą się na właściwym miejscu :)

Solenizantom jeszcze raz 100 lat .

Do zobaczenia za tydzień.

• Sympatycy
Opublikowano

Do domu dojechałem szczęśliwie.

Dziękuję solenizantom za ciacha i kawę. Ale się obżarłem!

A reszcie za miłe chwile z Wami spędzone.

LwG.

Opublikowano

Dziękuje solenizantom za pyszne ciacha i drinki ze słomką, wszystkim razem i każdemu z osobna za liczne przybycie i miła atmosferę . Do następnego czwartku.Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Było zaje fajnie i jakże licznie. 100 lat dla solenizantów i dzięki za pyszne ciacha.

• Klubowicze
Opublikowano

No to się dziś chyba rozgadałem :Jumpy: (z Markiem co prawda), ale z reguły to nieśmiały w towarzystwie jestem...(jak Mistrz Obi-Wan Kenobi) :blush: .Ale to nic-reprymenda była (grabie chyba nie,bo nalepkę dostałem- dzięki Asiu- muszę się rozkręcić :msn-wink: ). Jaro- dzięki za ciacho-101 lat i Wszystkim za spotkanie. :Jumpy: :Jumpy: :Jumpy:

ale się rozkleiłeś :msn-wink:

Dzięki wszystkim za spotkanie a solenizantom za ciacha - w takim układzie to nie ma co marzyć o odchudzaniu tylko dopompować opony.

20140904_175119.jpg

Opublikowano

dzięki z spotkanie

100 lat dla solenizantów

Asia - dzięki za nalepyćki - już przyklejone

Opublikowano

Już dotarłem do domu.

Dziękuje za miłe spotkanie,solenizantom za pyszne ciacha,jeszcze raz wszystkiego naj....

• Klubowicze
Opublikowano

no i chyba jako ostatni melduje sie w domciu

dzieki za spotkanko bardzo licznym gronie ,, ŚLĄSKA SIŁA " i solenizantom za ciasto i drinki życząc jeszcze raz 100 lat

do zobaczyska juz w krótce

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie,

a solenizantom za poczęstunek ( no i jeszcze raz sto lat życzę :) )

No muszę powiedzieć, że wczoraj wiele się dowiedziałem o kolejach od Kenobiego ;), no i fajnie było powspominać czasy z woja :).

Patryk dzięki za towarzystwo aż do Tychów.

Opublikowano

Ja też chciałbym podziękować solenizantom za pyszne słodkości, jeszcze raz najlepszego i do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki solenizantom za słodkości ispotkanie

• Klubowicze
Opublikowano

siemka

chcaiłbym tylko przyponieć dla zainteresowanych że jutro tj. NIEDZIELA odbedzie sie OLDTIMERBAZAR w SILESI EXPO w Sosnowcu

giedła zaczyna sie od 7:00 - 14:00

ZAPRASZAM na stronke http://oldtimerbazar.pl/oldtimerbazar

POZDRO

Opublikowano

Jadę o 10 będę czekał na chętnych tutaj :https://maps.google.pl/maps?q=orlen+11+listopada+sosnowiec&ie=UTF-8&ei=W_ULVIuWEIHqOITUgIAG&ved=0CAcQ_AUoAQ

• Sympatycy
Opublikowano

Witam

Wybiera się ktoś dzisiaj? ?

• Klubowicze
Opublikowano

jak o 18.00 ( znaczy jak będę wychodziła z pracy ) nie będzie padać to przyjeżdżam

• Sympatycy
Opublikowano

Jadę do Rybnika. Pogrzeb (załogant) :(

Opublikowano

Postaram się dojechać ale na 4oo . Niestety dopadła mnie kontuzja :(

P.S. Asiu czy jest szansa na jeszcze jedna mała odblaskową naklejkę ?

• Klubowicze
Opublikowano

szansa jest zawsze ;) ... chyba, że moja skleroza będzie miała więcej o gadania niż chęci ;)

• Sympatycy
Opublikowano

zależnie od pogody...znaczy opadów ale postaram się być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...