Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marco melduje bezpieczne dotarcie do domu :D

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie :clapping:.

W szczególności wielkie dzięki dla Marcina za asystę w drodze dojazdowej (mam nadzieję, że nie byłem zawalidrogą :D)

Patrykowi za cenną wskazówkę ze strzałką :)......i markowi za towarzystwo "małej pojemności" :D

do zobaczenia

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też już w domu. Dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy. Dziękuję Markowi, Andrzejowi i koledze ( przepraszam zapomniałem imienia) Za wspólne kulanie w jedną i drugą stronę. LwG

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy za miło spędzony czas w takim licznym gronie.:)

Jeszcze raz 100lat dla Jacka :)

• Klubowicze
Opublikowano

no i kolejny czwartek w Chudowie zaliczony :) było jak zawsze ... fajnie :)

Jacek jeszcze raz STO LAT ... ciacho przepycha :)

Anton dziękuję za dowiezienie szmalczyku z chlebkiem a Lionku Tobie buziak za kanapeczkę .... ale, ale chłopaki ogóreczka brakowało takiego kiszonego ;)

no i na koniec ... informuję co niektórych ;) , że mimo zakupów do domu dojechałam bez problemu ;) ... awarii nie zaliczyłam ;)

Opublikowano

Dzieki za życzenia na livie,za miłe spotkanie i wspólne kulanko do chaty Markowi i Kamilowi 1984

• Sympatycy
Opublikowano

I ja w domciu. Żal dupę ściska, jak Was widzę na 2oo a ja nadal puszkom! Buuuu :(

Ale co tam. Czas "kary" się kiedyś przecież musi skończyć :)

Miło było poznać "świeżo malowanych". Fajne chłopaki.

Dziękuję za kawę, frytki, ciacho no i wyborowe towarzycho!

Parę fotek strzeliłem. (By komuś coś nie po drodze - napisz - wyrzucę :))

A więc do następnego czwartku.

LwG.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też w domu. Zadowolony że sie z wami wszystkimi znowu spotkałem. Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe spotkanie w licznym gronie.

Rośniemy w siłę.

Opublikowano

I ja też dziękuje było super jak zawsze

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanko. Spóźniony (nie opóźniony) ale obecny,i to najważniejsze. Witam "nowych". Grupa rośnie -będzie Moc.

Opublikowano

Dziękuję za spotkanie jak zawsze w miłym towarzystwie :)

Jacek jeszcze raz wszystkiego naj ,i dzięki za pyszne ciacho.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie.

Jacek 100latek.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie :)

Dzięki dla AndrzejMyslowiceS i kamil1984 za towarzystwo w drodze do Chudowa, a dla kamil1984 oraz j.junior za wspólną drogę powrotną :)

Chociaż muszę przyznać (to do Jacka :) ), że mojego PCX-a jeszcze na tej trasie jadącego z taką prędkością i tak podskakującego na nierównościach jezdni jeszcze nie widzieli :D (a w zasadzie zawsze jadę tędy do i z Chudowa).

Opublikowano

Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie :)

Dzięki dla AndrzejMyslowiceS i kamil1984 za towarzystwo w drodze do Chudowa, a dla kamil1984 oraz j.junior za wspólną drogę powrotną :)

Chociaż muszę przyznać (to do Jacka :) ), że mojego PCX-a jeszcze na tej trasie jadącego z taką prędkością i tak podskakującego na nierównościach jezdni jeszcze nie widzieli :D (a w zasadzie zawsze jadę tędy do i z Chudowa).

;)

Opublikowano

witam a na chudow ktoś się wybiera bo widzę że trochę osób wybiera się w Bieszczady. my z chipsem raczej będziemy.pozdro.

• Sympatycy
Opublikowano

No przecież ja-rek chce brać ugościć urodzinowo. meniol też nie chce być gorszy (?).

Ja będę.

Opublikowano

To jak tak to i ją się zjawie :)

• Klubowicze
Opublikowano

oj Anton, Anton ... a jak nie chcą/nie mogą ? a Ty tak wywołujesz

Opublikowano

Ja także potwierdzam obecność :) to ile flaszek przywieźć? :)

Opublikowano

Oczywiscie też przyjadę jak zawsze koło 18 :)

Opublikowano

.....bieszczady dla mnie na 125 to "koniec swiata", ale na Chudow jesli nic nie pokrzyzuje planow to dojade. Nie wiem do kogo ladnie sie usmiechac by zdobyc naklejki "burgmandia"??....jak myslicie sa jakies szanse:) ???

• Klubowicze
Opublikowano

szanse są zawsze ;)

Opublikowano

:)

.....juz jestem usatysfakcjonowany i usmiecham sie ;) ......czy widac jak bardzo???

Opublikowano

Witam wszystkich, jak widać jestem nowy:-D Jak mnie żona puści, to przyjadę. Mam nadzieję, że przyjmiecie pod skrzydła nowego burgmaniaka... Pozdrawiam.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano

Jak Cię żona nie puści to ją wyślij do Chudowa z usprawiedliwieniem - potem to już z górki, sama będzie Cię namawiać do odwiedzenia Chudowa i pytać "kiedy jedziemy znowu?"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...