marco Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 marco melduje bezpieczne dotarcie do domu Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie . W szczególności wielkie dzięki dla Marcina za asystę w drodze dojazdowej (mam nadzieję, że nie byłem zawalidrogą ) Patrykowi za cenną wskazówkę ze strzałką ......i markowi za towarzystwo "małej pojemności" do zobaczenia
kamil1984 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Też już w domu. Dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy. Dziękuję Markowi, Andrzejowi i koledze ( przepraszam zapomniałem imienia) Za wspólne kulanie w jedną i drugą stronę. LwG
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dziękujemy za miło spędzony czas w takim licznym gronie. Jeszcze raz 100lat dla Jacka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2014 no i kolejny czwartek w Chudowie zaliczony było jak zawsze ... fajnie Jacek jeszcze raz STO LAT ... ciacho przepycha Anton dziękuję za dowiezienie szmalczyku z chlebkiem a Lionku Tobie buziak za kanapeczkę .... ale, ale chłopaki ogóreczka brakowało takiego kiszonego no i na koniec ... informuję co niektórych , że mimo zakupów do domu dojechałam bez problemu ... awarii nie zaliczyłam
j.junior Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzieki za życzenia na livie,za miłe spotkanie i wspólne kulanko do chaty Markowi i Kamilowi 1984
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2014 I ja w domciu. Żal dupę ściska, jak Was widzę na 2oo a ja nadal puszkom! Buuuu Ale co tam. Czas "kary" się kiedyś przecież musi skończyć Miło było poznać "świeżo malowanych". Fajne chłopaki. Dziękuję za kawę, frytki, ciacho no i wyborowe towarzycho! Parę fotek strzeliłem. (By komuś coś nie po drodze - napisz - wyrzucę ) A więc do następnego czwartku. LwG.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja też w domu. Zadowolony że sie z wami wszystkimi znowu spotkałem. Do zobaczenia.
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dziękuję za miłe spotkanie w licznym gronie. Rośniemy w siłę.
zenon Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 I ja też dziękuje było super jak zawsze
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za spotkanko. Spóźniony (nie opóźniony) ale obecny,i to najważniejsze. Witam "nowych". Grupa rośnie -będzie Moc.
Marcin 78 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dziękuję za spotkanie jak zawsze w miłym towarzystwie Jacek jeszcze raz wszystkiego naj ,i dzięki za pyszne ciacho.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za spotkanie. Jacek 100latek.
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie Dzięki dla AndrzejMyslowiceS i kamil1984 za towarzystwo w drodze do Chudowa, a dla kamil1984 oraz j.junior za wspólną drogę powrotną Chociaż muszę przyznać (to do Jacka ), że mojego PCX-a jeszcze na tej trasie jadącego z taką prędkością i tak podskakującego na nierównościach jezdni jeszcze nie widzieli (a w zasadzie zawsze jadę tędy do i z Chudowa).
j.junior Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie Dzięki dla AndrzejMyslowiceS i kamil1984 za towarzystwo w drodze do Chudowa, a dla kamil1984 oraz j.junior za wspólną drogę powrotną Chociaż muszę przyznać (to do Jacka ), że mojego PCX-a jeszcze na tej trasie jadącego z taką prędkością i tak podskakującego na nierównościach jezdni jeszcze nie widzieli (a w zasadzie zawsze jadę tędy do i z Chudowa).
iwan13 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 witam a na chudow ktoś się wybiera bo widzę że trochę osób wybiera się w Bieszczady. my z chipsem raczej będziemy.pozdro.
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2014 No przecież ja-rek chce brać ugościć urodzinowo. meniol też nie chce być gorszy (?). Ja będę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 oj Anton, Anton ... a jak nie chcą/nie mogą ? a Ty tak wywołujesz
meniol Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Ja także potwierdzam obecność to ile flaszek przywieźć?
Marcin 78 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Oczywiscie też przyjadę jak zawsze koło 18
marco Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 .....bieszczady dla mnie na 125 to "koniec swiata", ale na Chudow jesli nic nie pokrzyzuje planow to dojade. Nie wiem do kogo ladnie sie usmiechac by zdobyc naklejki "burgmandia"??....jak myslicie sa jakies szanse:) ???
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2014 szanse są zawsze
marco Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 .....juz jestem usatysfakcjonowany i usmiecham sie ......czy widac jak bardzo???
cameleonix11 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Witam wszystkich, jak widać jestem nowy:-D Jak mnie żona puści, to przyjadę. Mam nadzieję, że przyjmiecie pod skrzydła nowego burgmaniaka... Pozdrawiam. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Września 2014 Jak Cię żona nie puści to ją wyślij do Chudowa z usprawiedliwieniem - potem to już z górki, sama będzie Cię namawiać do odwiedzenia Chudowa i pytać "kiedy jedziemy znowu?"
Rekomendowane odpowiedzi