Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe spotkanie licznej grupy.

Przepraszam Antonku że nie zjadłem dwóch kawałków pysznego ciasta ale chwila nieuwagi i .......... dzięki za niespodziewany przyjazd oraz zaskakujący poczęstunek i że Ci się chciało (starczyło sił) przyjechać do Chudowa, choć z drugiej strony z taką obsadą pojazdu (o kierowcy nie mówię) to nawet na koniec świata.

Mam nadzieję że grupa nie ma żalu do "Alpejczyków" że trochę się odłączyli ale dzięki temu zdążyli w ciągu godziny uzgodnić miejsce spotkania w dniu wyjazdu :-)

Do miłego zobaczenia za dwa tygodnie.

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś prawie wszystko było na "A".

Anton - prawie Terminator z "egzoprotezą" nogi a dokładniej podudzia :robot: , kule się fotoszopem usunie.

Astronomiczna ilość ciast-ek, którymi nas poczęstował - dobre było to truskawkowe :clapping: a pewniej one było malinowe :P .

No i ta plaga egipska...

Alpejczycy..., jak się dopadli to się "kuwa zaczęli parować": w dwójkach, trójkach i na zmianę, od ściany... czy na brzegu z milką i czy bez - innych nazw z ich zmowy nawet nie potrafię powtórzyć... :Jumpy::notworthy: .

Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć WAM mile spędzonego czasu, realizacji planu, "no asistance" ... no i pogody tylko do opalania i czasami jazdy.

ja-rek.

ps.

no i jak każdy "kuwa katolik" wcale wam nie zazdraszczam... :boxing::chair::hammer::rifle: ... szerokości życzę.

• Klubowicze
Opublikowano

choć z drugiej strony z taką obsadą pojazdu (o kierowcy nie mówię) to nawet na koniec świata.

No dobra zabiorę Ci te kluczyki....

i kawę raniutko też Ci zrobię :msn-wink:

Dziś prawie wszystko było na "A".

Alpejczycy..., jak się dopadli to się "kuwa zaczęli parować": w dwójkach, trójkach i na zmianę, od ściany... czy na brzegu z milką i czy bez - innych nazw z ich zmowy nawet nie potrafię powtórzyć... :notworthy::Jumpy: .

A i tak nic z tego nie wyszło..... szumu tylko narobili... :rolleyes1: i tak na trasie będą machać do siebie rękami... :Jumpy:

Opublikowano

Dziękujemy za miło spędzony czas i extra spotkanie (choć zawsze co fajne szybko się kończy)

Antonkowi dziękujemy za pyszne urodzinowe ciacha i kawę :) a szefowej za naklejkę

Alpejczykom życzę dobrego parowania, słonecznej pogody i szerokości

Pozdrawiam :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanko,także tym "nieobecnym" :tongue_ss: -zaparowanym :msn-wink: ,(proponuję kubeczki i sznureczek)- życzę Wam przyczepności i czekamy na sprawozdanie -zdjęcia. Anton- :robot: - było super Cię widzieć wśród nas,widać że tęsknisz wa naszymi "zakazanymi twarzami" w realu i życzę szybkiego 101% zdrowia,ciacho przepyszne (te truskawkowe) :notworthy: . Asiu dzięki za nalepki -jednak to prawda z tymi grabiami :msn-wink: - byłem grzeczny i nalepki dostałem :laughing: . Powodzonka. Niech Moc będzie w Wami. !starwars

• Sympatycy
Opublikowano

krótkie pytanko jutro się ktoś wybiera???? bo ja tak :)

Opublikowano

A ja do pracy, więc mnie "tradycyjnie" nie będzie.

• Klubowicze
Opublikowano

No i dziękuję wszystkim za "liczne" spotkanie w Chudowie. Jak napisane jest -"gdzie dwóch lub trzech w Chudowie jest, tam już spotkanie burgmaniaków jest" :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Chciało by się powiedzieć "Było nas trzech w każdym z nas inna krew ale jeden przyświecał nam cel.....(Burgmania)" a reszta to "mamlasy" i tyle w temacie

PS "mamlasy" nie dotyczy osób usprawiedliwionych tj Anton, "grupa alpejska", szczególne przypadki pracoholizmu

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

.Ja się już chyba nie zmienię!? 17.04.2014. rozdałem pierwszym zamówione kamizelki odblaskowe.

Minęły już 4 miesiące i nadal jedna mi "wisi" od meniola (niepoważny facet!).

Rozmiar L_ka. Jest ktoś chętny? Cena 90,03 zł.

• Sympatycy
Opublikowano

Co z czwartkiem ?będzie ktoś mimo zapowiadanych opadów?

• Sympatycy
Opublikowano

Pawelku my się je..my :)

chodzby 4oo

• Sympatycy
Opublikowano

Ja przyjadę nawet z tą zas***ną kamizelką! Byle by tylko był jakiś kupiec (?).

Opublikowano

Będę nawet jak śnieg będzie sypać :) Trzeba Alpejczyków przywitać (jak przyjadą),zdjęcia zobaczyć i jakieś ciacho zjeść :)

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra będę choby machalasem.

• Sympatycy
Opublikowano

My będziemy bez względu na aurę

• Sympatycy
Opublikowano

mnie niestety nie bedzie jak to zwykle bywa .Ale odciążyłem Antona z kamizelką

jest kupiłem :Jumpy: ale jeszcze nie zapłaciłem :msn-wink:

biegnę z zaliczką

• Klubowicze
Opublikowano

mnie niestety nie bedzie jak to zwykle bywa .Ale odciążyłem Antona z kamizelką

jest kupiłem :Jumpy: ale jeszcze nie zapłaciłem :msn-wink:

biegnę z zaliczką

No to będziesz miał Chłopie niepowtarzalną... :msn-wink: taką z brązowymi mazami..... :Jumpy::laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

No to będziesz miał Chłopie niepowtarzalną... :msn-wink: taką z brązowymi mazami..... :Jumpy::laughing:

Ale Anton zapewniał mnie że te (mazy) to od czworonoga :horse: a nie jego. Dorzucił mi nawet małe pudełeczko proszku do prania a przy osobistym odbiorze obiecał kawe :chef: . A więc nie miałem wyboru . :Jumpy:

Zreszta jak w CCC Cena Czyni Cuda :xmas: ładnemu w wszystkim ładnie a proszek użyję do ciasta jak pojade do Antona

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie nie będzie. Pozdrowienia z Italii od miga i Halinki.

• Klubowicze
Opublikowano

Z pracy wracam o 17.00 ,więc jak nic szczególnego się nie wydarzy, np. Atak klonów (dzieci), lub inne Mroczne widmo (żona), czy nawet Zemsta Sithów (teście) - to Moc będzie ze mną i przybędę. !starwars

• Klubowicze
Opublikowano

Z pracy wracam o 17.00 ,więc jak nic szczególnego się nie wydarzy, np. Atak klonów (dzieci), lub inne Mroczne widmo (żona), czy nawet Zemsta Sithów (teście) - to Moc będzie ze mną i przybędę. !starwars

Twoja Rodzinka raczej nie ma dostępu do forum :laughing:

Mroczne Widmo!!!! chyba musisz pojechać z nami na jakiś Męski wyjazd, jak wrócisz to o domu będziesz miał Leię :msn-wink:

Opublikowano

Twoja Rodzinka raczej nie ma dostępu do forum :laughing:

Mroczne Widmo!!!! chyba musisz pojechać z nami na jakiś Męski wyjazd, jak wrócisz to o domu będziesz miał Leię :msn-wink:

KOZAK :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano

Mroczne widmo (żona)

Jak żona się dowie jak o niej mówisz to będziesz miał w domu : Imperium Kontratakuje

I taki los cię czeka

8e0c910bb8916252med.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...