Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dziękuję za miłe spotkanie licznej grupy. Przepraszam Antonku że nie zjadłem dwóch kawałków pysznego ciasta ale chwila nieuwagi i .......... dzięki za niespodziewany przyjazd oraz zaskakujący poczęstunek i że Ci się chciało (starczyło sił) przyjechać do Chudowa, choć z drugiej strony z taką obsadą pojazdu (o kierowcy nie mówię) to nawet na koniec świata. Mam nadzieję że grupa nie ma żalu do "Alpejczyków" że trochę się odłączyli ale dzięki temu zdążyli w ciągu godziny uzgodnić miejsce spotkania w dniu wyjazdu :-) Do miłego zobaczenia za dwa tygodnie.
ja-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dziś prawie wszystko było na "A". Anton - prawie Terminator z "egzoprotezą" nogi a dokładniej podudzia , kule się fotoszopem usunie. Astronomiczna ilość ciast-ek, którymi nas poczęstował - dobre było to truskawkowe a pewniej one było malinowe . No i ta plaga egipska... Alpejczycy..., jak się dopadli to się "kuwa zaczęli parować": w dwójkach, trójkach i na zmianę, od ściany... czy na brzegu z milką i czy bez - innych nazw z ich zmowy nawet nie potrafię powtórzyć... . Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć WAM mile spędzonego czasu, realizacji planu, "no asistance" ... no i pogody tylko do opalania i czasami jazdy. ja-rek. ps. no i jak każdy "kuwa katolik" wcale wam nie zazdraszczam... ... szerokości życzę.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2014 choć z drugiej strony z taką obsadą pojazdu (o kierowcy nie mówię) to nawet na koniec świata. No dobra zabiorę Ci te kluczyki.... i kawę raniutko też Ci zrobię Dziś prawie wszystko było na "A". Alpejczycy..., jak się dopadli to się "kuwa zaczęli parować": w dwójkach, trójkach i na zmianę, od ściany... czy na brzegu z milką i czy bez - innych nazw z ich zmowy nawet nie potrafię powtórzyć... . A i tak nic z tego nie wyszło..... szumu tylko narobili... i tak na trasie będą machać do siebie rękami...
Marcin 78 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dziękujemy za miło spędzony czas i extra spotkanie (choć zawsze co fajne szybko się kończy) Antonkowi dziękujemy za pyszne urodzinowe ciacha i kawę a szefowej za naklejkę Alpejczykom życzę dobrego parowania, słonecznej pogody i szerokości Pozdrawiam
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za spotkanko,także tym "nieobecnym" -zaparowanym ,(proponuję kubeczki i sznureczek)- życzę Wam przyczepności i czekamy na sprawozdanie -zdjęcia. Anton- - było super Cię widzieć wśród nas,widać że tęsknisz wa naszymi "zakazanymi twarzami" w realu i życzę szybkiego 101% zdrowia,ciacho przepyszne (te truskawkowe) . Asiu dzięki za nalepki -jednak to prawda z tymi grabiami - byłem grzeczny i nalepki dostałem . Powodzonka. Niech Moc będzie w Wami. !starwars
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 krótkie pytanko jutro się ktoś wybiera???? bo ja tak
grzech-72 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A ja do pracy, więc mnie "tradycyjnie" nie będzie.
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No i dziękuję wszystkim za "liczne" spotkanie w Chudowie. Jak napisane jest -"gdzie dwóch lub trzech w Chudowie jest, tam już spotkanie burgmaniaków jest"
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chciało by się powiedzieć "Było nas trzech w każdym z nas inna krew ale jeden przyświecał nam cel.....(Burgmania)" a reszta to "mamlasy" i tyle w temacie PS "mamlasy" nie dotyczy osób usprawiedliwionych tj Anton, "grupa alpejska", szczególne przypadki pracoholizmu Pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 .Ja się już chyba nie zmienię!? 17.04.2014. rozdałem pierwszym zamówione kamizelki odblaskowe. Minęły już 4 miesiące i nadal jedna mi "wisi" od meniola (niepoważny facet!). Rozmiar L_ka. Jest ktoś chętny? Cena 90,03 zł.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Co z czwartkiem ?będzie ktoś mimo zapowiadanych opadów?
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Pawelku my się je..my chodzby 4oo
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ja przyjadę nawet z tą zas***ną kamizelką! Byle by tylko był jakiś kupiec (?).
Marcin 78 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Będę nawet jak śnieg będzie sypać Trzeba Alpejczyków przywitać (jak przyjadą),zdjęcia zobaczyć i jakieś ciacho zjeść
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No dobra będę choby machalasem.
ja-rek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Padać nie będzie... bo w prognozie jest: http://www.pogodynka.pl/polska/chudow_gieraltowice niby trochę inaczej ale... Muszę wysłuchać i popytać o wrażenia Zwiedzaczy, Kierowników i Opono-psujaczy. ja-rek.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 My będziemy bez względu na aurę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja przyjadę nawet z tą zas***ną kamizelką! Byle by tylko był jakiś kupiec (?). mnie niestety nie bedzie jak to zwykle bywa .Ale odciążyłem Antona z kamizelką jest kupiłem ale jeszcze nie zapłaciłem biegnę z zaliczką
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja przyjadę nawet z tą zas***ną kamizelką! Byle by tylko był jakiś kupiec (?). mnie niestety nie bedzie jak to zwykle bywa .Ale odciążyłem Antona z kamizelką jest kupiłem ale jeszcze nie zapłaciłem biegnę z zaliczką No to będziesz miał Chłopie niepowtarzalną... taką z brązowymi mazami.....
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No to będziesz miał Chłopie niepowtarzalną... taką z brązowymi mazami..... Ale Anton zapewniał mnie że te (mazy) to od czworonoga a nie jego. Dorzucił mi nawet małe pudełeczko proszku do prania a przy osobistym odbiorze obiecał kawe . A więc nie miałem wyboru . Zreszta jak w CCC Cena Czyni Cuda ładnemu w wszystkim ładnie a proszek użyję do ciasta jak pojade do Antona
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mnie nie będzie. Pozdrowienia z Italii od miga i Halinki.
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z pracy wracam o 17.00 ,więc jak nic szczególnego się nie wydarzy, np. Atak klonów (dzieci), lub inne Mroczne widmo (żona), czy nawet Zemsta Sithów (teście) - to Moc będzie ze mną i przybędę. !starwars
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z pracy wracam o 17.00 ,więc jak nic szczególnego się nie wydarzy, np. Atak klonów (dzieci), lub inne Mroczne widmo (żona), czy nawet Zemsta Sithów (teście) - to Moc będzie ze mną i przybędę. !starwars Twoja Rodzinka raczej nie ma dostępu do forum Mroczne Widmo!!!! chyba musisz pojechać z nami na jakiś Męski wyjazd, jak wrócisz to o domu będziesz miał Leię
j.junior Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Twoja Rodzinka raczej nie ma dostępu do forum Mroczne Widmo!!!! chyba musisz pojechać z nami na jakiś Męski wyjazd, jak wrócisz to o domu będziesz miał Leię KOZAK
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mroczne widmo (żona) Jak żona się dowie jak o niej mówisz to będziesz miał w domu : Imperium Kontratakuje I taki los cię czeka
Rekomendowane odpowiedzi