Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No i dziś w Chudowie wyszło szydło z wora - wyrażny podział na MAMLASÓW i TWARDZIELI. Kto był, to wie,a ci co nie byli niech żałują,a było co... :clapping:

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziękuję za spotkanie (choć w skromnym to miłym towarzystwie) ,pogaduchy i mnóstwo śmiechu . Andrzej dzięki za pyszne ciacho urodzinowe i parzoną kawę (teraz nie zasnę) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń .

Kenobi mam nadzieję że dojechałeś i za bardzo nie zmokłeś :) (u mnie końcówka w deszczu lało jak ... ale warto było się przejechać ) .

Pozdrowienia dla nieobecnych i do następnego razu oby tylko przy lepszej pogodzie

• Sympatycy
Opublikowano

Skromne ilosciowo ale bogate jakosciwo spotkanie czwartkowe przeszlo do histori.

Jak powiada klasyk"mamlasy zostaly w domu",a my dzielnie musielismy stawiac czola wyzwaniu pt.mam duuuzo ciasta urodzinowego :)

Ale dalismy rade.

Dzieki za spotkanie i do nastepnego...

Andrzejku jeszcze raz naj...

I prosze Cie tylko nie doroslej... :D

• Sympatycy
Opublikowano

Witejcie roztomili , wczoraj w Chudowie grupa pięciu burgmaniaków musiała zjeść 20 ciastek i kawa " traperska " też była . Trochę się zawiodłem na reszcie

ekipy , mimo wcześniejszych zapewnień , ale wasza strata . :mad2:

• Sympatycy
Opublikowano

20140731019.jpg

jak widać kawa "in road" lub jak kto woli "trasperska" i inne napoje

20140731020.jpg

trzeba było dzielnie sprostać wyzwaniu i....... kaloriom

20140731021.jpg

i rozmowy Burgmaniaków do późnych godzin :), dawno nie wracałem z Chudowa tak późno...

no i jak "mawia klasyk" mamlasy zostały w doma , dzięki "twardzielom" za potkanie i do następnego razu

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety praca, Andrzej Najlepszego.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale ciasto stawia się PO lub w DZIEŃ urodzin a nie PRZED więc się nie liczy :Jumpy: :Jumpy: :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

To będzie REPLAY. Churrra! Hmmm...co na to Andrzej... :confused:, może zrobi tak :chair: albo tak :eat: zobaczymy za tydzień...

Opublikowano

Andrzeju Drogi - wszystkiego najlepszego !

Chcialbym podziekowac - chyba calej grupie slaskiej - za fantastyczna niespodzianke, ktore dzisiaj dostarczyla mi irlandzka poczta !

Najbardziej ucieszylem sie ze slaskiejz koszulki, bo teraz bede mogl paradowac w niej w Irlandii, bo ja sie najpierw czuja Hanysem, a potem Polakiem.

Bede w Polsce na Swieta, wiec chetnie sie z Wami spotkam w okresie po Swietach a przed Sylwestrem - chociaz czwartek wypada 1-ego stycznia...

Wierze, ze sie uda i znowu spedze kilka fajnych godzin we wspanialej grupie, ktora mialem okazje poznac na zlocie Burgmanii !

Jeszcze raz naprawde dziekuje za przesylke i zycze Wam szerokosci !

Do zobaczenia wkrotce !

• Klubowicze
Opublikowano

Cieszymy się, że po drodze przesyłka nie zaginęła. Pomysłodawcą przekazania podróżnikowi (najdłuższa trasa na Burgmanię 2014) adekwatnej lektury, był nasz Kolega z sąsiedniego regionu, który chce zostać w cieniu - więc sprawa się Rypła.

Wspomniana koszulka regionu przyda Ci się na chłodniejsze dni bo tych zimnych masz pewnie w Irlandii więcej. Powinno być w niej cieplej choćby z racji skojarzenia z węglem LOGO%20%C5%9Brednie.jpg

Pozdrawiamy i czekamy na spotkanie.

• Klubowicze
Opublikowano

witam

mam pytanko

czy jest ktoś chetny jutro na spotkanie w SZAŁASIE ?

jakoś klimat mi tam bardziej odpowida a i KORYTO konkretniejsze

mi osobiscie chudów sie już znudził smętnie mało ludzi i i tak siedzimy w swojej grupce

pytam chetnych a nie że chce zmiany miejsca spotkania

pozdro i do zobaczyska jutro :)

.

Opublikowano

Arku, Szałas będziemy zimą odwiedzać do znudzenia. Chyba, że się mylę? Ja jutro postaram się być.

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie nie będzie (praca) ale jak mam być szczery wolę Chudów

• Klubowicze
Opublikowano

Chudów - na Szałas przyjdzie czas jesienno/zimową porą

Dzis będę ja i naklejki burgmaniowe ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Będziemy z Ewą

Opublikowano

Ja też przybędę :Jumpy: .

Opublikowano

ktos z myslowic, sosnowca jedzie dzis?

• Klubowicze
Opublikowano

siema

kto z Jaworzna , A B C . Mysłowic , Siemianowic , Katowic

i wszystkim tym co po drodze to tak jak powiedział ostatnio Dudi 71

Spotykamy sie wszyscy na stacji BP na Murckowskiej przy trasie A4 na Wrocław - PRAKTIKER & McDonalds o 17:30

czekamy do 17:40 i wyruszamy w strone Chudowa

czy polecimy Auto-Banom czy na Mikołów do obgadania na miejscu

do zobaczyska

.

Opublikowano

Będę koło 18

• Klubowicze
Opublikowano

Jak będą nalepki,to ja też.

Opublikowano

u mnie pada:-( moze przejdzie

• Klubowicze
Opublikowano

i było fajnie ... jak zawsze ;)

dziękuję za ciacho :) i za kiełbaskę :) mniam mniam :)

Opublikowano

Gdybym wiedzial ze kielbase stawiaja tez bym przyjechal

• Sympatycy
Opublikowano

Ja już również w domciu. Dziękuję wszystkim za miłe powitanie, a w szczególności Arturowi i Ewie za środek transportu. W ten oto sposób moja rehabilitacja skróci się prawdopodobnie o jakieś 3-4 tygodnie! Chudowski klimat burgmanii, to jakby 10 dni terapii z rehabilitantką :)

A więc do następnego czwartku.

• Klubowicze
Opublikowano

My też w domku, wracaliśmy w deszczu, ale tym razem było nam to wszystko jedno :msn-wink:

Bardzo było miło Was wszystkich zobaczyć....

Dzięki za ciacha i kawę. No i do zobaczenia ........pojutrze :Jumpy: :Jumpy: :Jumpy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...