Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2014 No i dziś w Chudowie wyszło szydło z wora - wyrażny podział na MAMLASÓW i TWARDZIELI. Kto był, to wie,a ci co nie byli niech żałują,a było co...
Marcin 78 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Dziękuję za spotkanie (choć w skromnym to miłym towarzystwie) ,pogaduchy i mnóstwo śmiechu . Andrzej dzięki za pyszne ciacho urodzinowe i parzoną kawę (teraz nie zasnę) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń . Kenobi mam nadzieję że dojechałeś i za bardzo nie zmokłeś (u mnie końcówka w deszczu lało jak ... ale warto było się przejechać ) . Pozdrowienia dla nieobecnych i do następnego razu oby tylko przy lepszej pogodzie
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Skromne ilosciowo ale bogate jakosciwo spotkanie czwartkowe przeszlo do histori. Jak powiada klasyk"mamlasy zostaly w domu",a my dzielnie musielismy stawiac czola wyzwaniu pt.mam duuuzo ciasta urodzinowego Ale dalismy rade. Dzieki za spotkanie i do nastepnego... Andrzejku jeszcze raz naj... I prosze Cie tylko nie doroslej...
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witejcie roztomili , wczoraj w Chudowie grupa pięciu burgmaniaków musiała zjeść 20 ciastek i kawa " traperska " też była . Trochę się zawiodłem na reszcie ekipy , mimo wcześniejszych zapewnień , ale wasza strata .
Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jak widać kawa "in road" lub jak kto woli "trasperska" i inne napoje trzeba było dzielnie sprostać wyzwaniu i....... kaloriom i rozmowy Burgmaniaków do późnych godzin , dawno nie wracałem z Chudowa tak późno... no i jak "mawia klasyk" mamlasy zostały w doma , dzięki "twardzielom" za potkanie i do następnego razu
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Niestety praca, Andrzej Najlepszego.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ale ciasto stawia się PO lub w DZIEŃ urodzin a nie PRZED więc się nie liczy
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To będzie REPLAY. Churrra! Hmmm...co na to Andrzej... , może zrobi tak albo tak zobaczymy za tydzień...
Shinji Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Andrzeju Drogi - wszystkiego najlepszego ! Chcialbym podziekowac - chyba calej grupie slaskiej - za fantastyczna niespodzianke, ktore dzisiaj dostarczyla mi irlandzka poczta ! Najbardziej ucieszylem sie ze slaskiejz koszulki, bo teraz bede mogl paradowac w niej w Irlandii, bo ja sie najpierw czuja Hanysem, a potem Polakiem. Bede w Polsce na Swieta, wiec chetnie sie z Wami spotkam w okresie po Swietach a przed Sylwestrem - chociaz czwartek wypada 1-ego stycznia... Wierze, ze sie uda i znowu spedze kilka fajnych godzin we wspanialej grupie, ktora mialem okazje poznac na zlocie Burgmanii ! Jeszcze raz naprawde dziekuje za przesylke i zycze Wam szerokosci ! Do zobaczenia wkrotce !
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Cieszymy się, że po drodze przesyłka nie zaginęła. Pomysłodawcą przekazania podróżnikowi (najdłuższa trasa na Burgmanię 2014) adekwatnej lektury, był nasz Kolega z sąsiedniego regionu, który chce zostać w cieniu - więc sprawa się Rypła. Wspomniana koszulka regionu przyda Ci się na chłodniejsze dni bo tych zimnych masz pewnie w Irlandii więcej. Powinno być w niej cieplej choćby z racji skojarzenia z węglem Pozdrawiamy i czekamy na spotkanie.
Klubowicze AREQ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2014 witam mam pytanko czy jest ktoś chetny jutro na spotkanie w SZAŁASIE ? jakoś klimat mi tam bardziej odpowida a i KORYTO konkretniejsze mi osobiscie chudów sie już znudził smętnie mało ludzi i i tak siedzimy w swojej grupce pytam chetnych a nie że chce zmiany miejsca spotkania pozdro i do zobaczyska jutro .
GadekW Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Arku, Szałas będziemy zimą odwiedzać do znudzenia. Chyba, że się mylę? Ja jutro postaram się być.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mnie nie będzie (praca) ale jak mam być szczery wolę Chudów
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Chudów - na Szałas przyjdzie czas jesienno/zimową porą Dzis będę ja i naklejki burgmaniowe
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Będziemy z Ewą
kamil1984 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ktos z myslowic, sosnowca jedzie dzis?
Klubowicze AREQ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 siema kto z Jaworzna , A B C . Mysłowic , Siemianowic , Katowic i wszystkim tym co po drodze to tak jak powiedział ostatnio Dudi 71 Spotykamy sie wszyscy na stacji BP na Murckowskiej przy trasie A4 na Wrocław - PRAKTIKER & McDonalds o 17:30 czekamy do 17:40 i wyruszamy w strone Chudowa czy polecimy Auto-Banom czy na Mikołów do obgadania na miejscu do zobaczyska .
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak będą nalepki,to ja też.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 i było fajnie ... jak zawsze dziękuję za ciacho i za kiełbaskę mniam mniam
Miro71 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Gdybym wiedzial ze kielbase stawiaja tez bym przyjechal
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja już również w domciu. Dziękuję wszystkim za miłe powitanie, a w szczególności Arturowi i Ewie za środek transportu. W ten oto sposób moja rehabilitacja skróci się prawdopodobnie o jakieś 3-4 tygodnie! Chudowski klimat burgmanii, to jakby 10 dni terapii z rehabilitantką A więc do następnego czwartku.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2014 My też w domku, wracaliśmy w deszczu, ale tym razem było nam to wszystko jedno Bardzo było miło Was wszystkich zobaczyć.... Dzięki za ciacha i kawę. No i do zobaczenia ........pojutrze :Jumpy:
Rekomendowane odpowiedzi