Sympatycy robert1973 Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak zwykle było super pogaduchy i śmiechy.... nawet jednego "nowego" poznaliśmy......tylko musi się tutaj zalogować bo biedak gdzie indziej się na foruma zalogował.... trza Mu wybaczyć.... bo nie wiedział że u nas tak fajnie. Pozdro do następnego
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2014 Było spoko loko,luz i sponton. Murzynek wyśmienity- mniam (tylko ktosik rodzynki wszystkie wydłubał-chyba Arturo bo blisko siedział...łobuz jeden...), zawijańce Markowe i inne słodkości. Brakowało smalczyka i Antona,ale za niedługo.... Dzięki wszystkim za miło spędzony czas, Marek 101 lat! I do zobaczyska chnet.
Marcin 78 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Dziękuję za miło spędzony czas jak zawsze w wyjątkowym towarzystwie . Joasi za pyszne ciacho i Markowi za smaczne ciasteczka również dziękuję (obiecywałem sobie że przestanę jeść słodycze ale przy takich wypiekach nie idzie odmówić ) .Żonie spodobało się spotkanie więc chyba będzie częściej przyjeżdżać jeśli będzie mogła . Artur podobno twoja honda z tyłu bardzo wygodna i jest gdzie nogi położyć (zdaniem Basi) więc teraz bynajmniej muszę jej te dodatkowe podnóżki zamontować Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2014 no to i ja podziekuję - dziekuję, że smakowało Wam moje ciasto z wydłubanymi rodzynkami - dziękuję Markowi za rogaliki ... nawet te z wystającym cusiem - dziękuję za frytki Patrykowi, które udało mi sie zjeść zanim LION i ZENEK je zjedli - i jeszcze raz dziękuję Markowi za herbatę tym razem .... i Sto Lat jeszcze raz - a i dziękuję jeszcze raz Patrykowi za przecudnej urody blaszkę z "tytanu" - i dziekuję kenobi, że nie dał mi w łeb jak nazwałam Go Arkiem tylko dzielnie trzymał moje ciężary - i dziekuję komarom, że tak mało mnie gryzły to chyba tyle podziekowań za wczoraj a tak w ogóle fajnie się z Wami spotkać
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 18 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2014 To i ja podziękuję mimo, że mnie nie było - dziękuję Wszystkim za pozdrowienia - Asia dziękuję za pyszne ciasto - mniam...mniam - Wszystkim dziękuję, że się ze mną tym ciastem podzielili ( szkoda tylko że nie miałam rogalika- a ja tak lubię rogalik ) - dziękuję Tym plecaczkom co wysiadują moje miejsce..... i zachwalają, że się dobrze siedzi he, he ...... - Artur dziękuję, że dowiozłeś ciasto i nie zjadłeś go po drodze Mam nadzieję, że za tydzień mi się uda.... Asia ja tam komarami się nie przejmuję
Klubowicze MarP Opublikowano 18 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2014 Dziękuję za wspaniałe spotkanko. Ciasto Asi było wyśmienite! Cieszę się, że rogaliki smakowały @ Ewa B-B - no tak kazałaś Arturowi brać ciacho Joasi to rogalików nie brał bo nie było przykazu No ale nic straconego, trzeba to będzie naprawić przy najbliższej możliwej okazji
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2014 Dziękuję za miłe spotkanie, za czekającą na mnie kawę i słodkości. Do następnego.
kamil1984 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Witajcie. Czy jutro się ktoś wybiera?? Planuje się wybrać ale to od pogody zależy. Mam pytanie do kogo się uśmiechać o naklejki??
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2014 Mnie nie będzie
Dudi71 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Cześć ja też ok 17 30 mam zamiar wyjechać na 18 będę chyba że lunie Cześć ja też ok 17 30 mam zamiar wyjechać na 18 będę chyba że lunie
Jaki 40 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Krzysiu ale się powtarzasz. A co z cukru jesteś czy co?
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 A u mnie prawie 30 i słońce,ale nie bedę. Pozdrowienia z nad Bałtyku! (Pustkowo,koło Rewala).
Klubowicze AREQ Opublikowano 24 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 witam dzieki za spotkanie jak zawsze super 3m cie sie do nastepnego i do zobaczyska na trasach. pozdro
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Dziękuję za miłe spotkanie w fajnym towarzystwie Andrzej zdjęcia naprawdę super - gratulacje . Miło mi że mogłem je zobaczyć jako jeden z pierwszych oraz dzięki za loda którym można było schłodzić wrażenia po ich oglądaniu. Pozdrawiam i do następnego ...
Dudi71 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki za miły czwartkowy wieczór i pogaduchy .Pozdrawiam
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Witejcie roztomili , było nas sztuk 8 (słownie " osiem ") nie lało , fajna pogoda nie rozumiem tak marnej frekwencji . Marcin 78 niepotrzebnie wspomniałeś o lodzie , mogą się czepiać .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki za spotkanko .Na loda się nie załapałem ,Andrzejek już nie mógł .7 Lodzików to naprawdę hoho.......
Marcin 78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 A niech się czepiają - a dla sprostowania był smaczny zimny i z lodówki Andrzej wczoraj było 8-miu a dziś jest pusto spokojnie i cicho aż syn się dziwi że nikogo nie ma a powietrze lepsze niż wczoraj (chyba że wieje w drugą stronę ) Paweł kto ostatni przychodzi to sam sobie szkodzi jak następnym razem będziesz pierwszy to dostaniesz
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Marcinku ta twoja żona naprawde super a warkocz ma przepiekny.Co do lodów Andrzejka wszystko gra.
Marcin 78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Marcinku ta twoja żona naprawde super a warkocz ma przepiekny. Dziękuję, ale się uczepiłeś tego warkocza (Basia nie czyta na forum ) więc ok Co do lodów następnym razem też dostaniesz
Klubowicze AREQ Opublikowano 25 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2014 bo frytki to juz przeżytek
ja-rek Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Jak to co My z tymi lodami ??? Jedziesz do Chudowa -przynajmniej ja mam taką trasę- a przy drodze pełno przydrożnych sprzedawczyń lodów rodem z BG. I co, jak przyjedziesz to nie skusisz się na ... jednego . Andrzej też ma "śniadą" cerę a do tego lepiej godo, no i swój jest ... to jak mu odmówić . ja-rek.
Rekomendowane odpowiedzi