Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś słoneczko wszystkich pousypiało albo na pisku łapią opaleniznę. Joasia na pewno przyjedziesz maleństwem Stęskniłaś się za nim co? P.s. Ciasto bez rodzynek beeee nie przyjadę ha ha, nie stety robotka.

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żyjemy Asiu to chyba maleństow w garażu? to z tej okazji ciasto? twoje wypieki są zawsze mniam mniam trzeba być

• Klubowicze
Opublikowano

... Ciasto bez rodzynek beeee

podyskutuj na ten temat z Królem Arturem ;) .... to przez niego bez rodzynek :)

• Klubowicze
Opublikowano

. Ciasto bez rodzynek beeee nie przyjadę ha ha,

Rodzynkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE :evil:

Chlerka miałem nie przyjeżdżać bo w Piątek rano lecę skuterem na weekend nad jezioro do znajomych i o 7 miałem ruszać a teraz mam zagwozdkę bo czekoladowe bez rodzynek to jest TO :clapping:

Opublikowano

popieram ciasto bez rodzynek...rodzynki są beeeee

• Sympatycy
Opublikowano

Powinienem być może nawet i z osobistą szefową..

• Klubowicze
Opublikowano

Ale nie tą dmuchaną ?

• Sympatycy
Opublikowano

No nie,chociaż tamta bardziej wyrozumiała dla chopów(mniej gada a więcej pozwala).

Opublikowano

ja ze Slawkiem startujemy kolo 17 wiec mozna z Sosnowca/ Katowic wieksza grupe sformowac

• Sympatycy
Opublikowano

Powinienem być...jak się nic nie "urodzi" w międzyczasie

• Klubowicze
Opublikowano

odpadam - praca :(

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że mnie nie będzie.

Opublikowano

Po 3 tygodniowej nieobecności też się meldujemy !scooter

Opublikowano

dudi o ktorej startujesz?

Opublikowano

Będę koło 18 i chyba nie sam żonie spodobało się jeździć na Majce więc jutro też nie opuści (w niedzielę 300 km dziś 120 i jeszcze jej mało)

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że mnie nie będzie.

Anton trzymaj się i zdrowiej :) jeszcze sobie odbijesz to nie przyjeżdżanie teraz usta.gif

Opublikowano

Anton trzymaj się i zdrowiej :)jeszcze sobie odbijesz to nie przyjeżdżanie teraz usta.gif

Joana ty jesteś, jak ten wróż maciej(ten z Tv).

To lepiej niech Anton przyjedzie i nie odbija zwłaszcza sobie niczego w najbliższym czasie :blush: .

No chyba, że może... :chair: niech odbija komuś innemu... jakieś... żony... lub kochanki... i stare kafelki w łazience...

Pozdrawiam wszystkich.

ja-rek.

ps.

Anton teraz ze względu na ilość zawartości metalu w organizmie powinien zmienić nik-a na bardziej z metalowego typu: aironAnton, metalAnton, heavy Anton on metal.

Anton przyjeżdżaj i nie martw się, wd 40 zamiast piwa/kawy się znajdzie.

A tak bez żartów, kiedyś miałem obedwie nogi poskręcane na śrubki z dodatkami gipsu i opanowałem jazdę samochodem.

Zdrowia dla rekonwalescenta Antona.

• Klubowicze
Opublikowano

Churrra!!! Nareszcie urlop!!! Jak nic się nie z...sra to będę. A ja tak lubię rodzynki.... !OK !starwars

• Klubowicze
Opublikowano

Rodzynek nie budiet :mad2:

Opublikowano

Normalnie nie wiem chyba się zerwę z roboty co by ciacho zobaczyć czy z rodzynkami czy bez bo ja łasuch jestem. Tak czy siak zszamam każde CIACHO!!!

Opublikowano

Kamil ja z lionem startujemy ok 17 30 z Mysłowic wylatujemy na A4 jak chcesz to bądź na wysokości bp 3stawy ok 17 30.

• Sympatycy
Opublikowano

Rodzynek nie budiet :mad2:

A kółeczka będą?

No żeby do adresata dojechało :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie (może być) Szefowej za czorne maszkety ,Markowi że chciało mu się tyle ciasta nawinąć i całej reszcie za przybycie.Do następnego.

Opublikowano

Dzięki za miły wieczór,Asi za pyszne ciacho,Markowi za kawę i ciasteczka ręcznie kręcone oraz całej bandzie za spotkanie .Pozdrawiam

Opublikowano

Również dziękuję za miłe spotkanie i bardzo liczne przybycie. Solenizantowi oraz innym stawiającym dziekuję za picie i wszystkie słodkości, tyle tego było że nie szło przejeść.

Do następnego :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...