Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety nie

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Coś mi się wydaje że znaczna część śląskiej Burgmanii szykuje się na imprezę karnawałową.

11441646-cz-owiek-do-prasowania-spodni.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie prasują jeansy a kobitki idą do makijażystki

wiza___13_.jpg

żeby wyglądać tak :

wiza.jpg

19.gif

ps. mnie nie będzie bo muszę rodzinie ugotować obiady na 3 dni, żeby przypadkiem nie przyjechali za mną do Wisły :msn-wink: nie ma lekko :msn-wink:

Opublikowano

My tez pasujemy:/

• Klubowicze
Opublikowano

Asiu zrobiłem fotkę tego malowanka( jest miodzio ) i będę sprawdzał czy to co będzie na impezie nie będzie odbiegało od oryginału.

Wyjątek dopuszczalny : jeszcze fajniejszy wzór.

Pani bez takiego malowania myje skutery facetom na każdym spocie i wyjeździe :clapping:

A jeśli chodzi o Jeansy to tylko na dojazd.

To ma być kulturalna impreza więc spodenki w kancik ,koszula może krawat ?(bo klient w krawacie mniej awanturujący jest)

• Sympatycy
Opublikowano

Chopy trzymam za słowo żebym w sobote nie wyglądał jak pajac.Ja w jeansach wy w dresiokach.

Opublikowano

Niech się każdy ubierze tak, żeby czuł się dobrze, a awanturuje się ten, co jest niedopity heheh

ps. Paweł bierz jeansy- nie będziesz sam:D

• Sympatycy
Opublikowano

Tak jest pity zostają w domu.

Opublikowano

Jakoś się Andrzejek nie odzywa .Andrzejku żyjesz tam?

w Wiśla Malince na skoczni mają być rozgrywki Pucharu Świata więdz może być na drodze tłoczno bo to droga dojazdowa do naszej willi

Opublikowano

Witaj Grześ ja żyje a o kogo pytasz ?

o mnie czy Andrzeja MysłowiceWesoła :)

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Niech się każdy ubierze tak, żeby czuł się dobrze

Jak zabawa karnawałowa to nie dresy ani laćki.

Paweł może z krawata zrezygnuję ale jeansy tylko na dojazd.

Jak będziemy w adidasach i jeansach a panie w sukienkach i na szpilkach to wyjdzie że jesteśmy buraki .

Na luzaka to na zlotach a skoro impra z przytupem to jakiś minimalny poziom warto by trzymać

Stroje może nie takie

a57877b7f4b6d116med.jpg

czy takie

435c93cd8d6683cbmed.jpg

Ale tak było by fajnie

1877f61c71303c71med.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

ta pierwsza fota hm...czemu nie.

Opublikowano

No nareszcie Nasze Andrzejki się odzywają a tego w Mysłowicach chyba zasypało

Widzę ze atmosfera jest coraz bardziej gorąca i tylko się cieszyc z wyjazdu ,jutro wieczorem bedę na miejscu to przekażę jakie są warunki

Ogólnie jeśli ktoś z burgmani oraz całej grupy śląskiej chciałby nas odwiedzic to serdecznie zapraszamy

• Klubowicze
Opublikowano

Grześ, skoki w Wiśle jutro są a w piątek przenoszą się do Zakopanego więc jest szansa, że dojedziemy do Malinki, bardziej się boję rozpoczęcia ferii zimowych ale jak nie ma śniegu to może i tłumy nie będą jechały.

Paweł, no jak Ty wystąpisz w stroju z pierwszej fotki to ja ubiorę się jak na drugiej fotce ;)

Opublikowano

No siema.

Nie żebym był złośliwy ale ostatnie wpisy chyba do tego tematu nie należą (Czwartkowe spotkania w Chudowie)

Ale jak już piszecie to też napisze. Całe Mysłowice i cała Wesoła żyje i dobrze się trzymamy.

Roztomili zapracowany ale gadałem z nim i w piątek śmigamy rezem.

Pozdro

• Klubowicze
Opublikowano

Lion oj tam :) czepiasz się ;)

no to ja wracam do tematu "chudowskiego"

jutro wprawdzie nie jadę ale pochwalę się co dziś zrobiłam:

P1030349.JPG

P1030350.JPG

co nie którzy ... Ci, którzy podczas spotkań, śmiali się z mojego poprzedniego futerału a raczej z jego stanu :bag: .... może przestaną już się czepiać ;)

O MATKO ZNÓW MI KOMP SZALEJE !!! TO MIAŁO BYĆ WYSŁANE JEDEN RAZ !!!

• Klubowicze
Opublikowano

P1030349.JPG

P1030350.JPG

co nie którzy ... Ci, którzy podczas spotkań, śmiali się z mojego poprzedniego futerału a raczej z jego stanu :bag: .... może przestaną już się czepiać ;)

• Klubowicze
Opublikowano

P1030349.JPG

P1030350.JPG

Opublikowano

Joasiu ładny ten futeralik,naprawde poprzedni wygladał na zmęczony. Czytam Wsze wpisy o zabawie i aż mi szkoda że musiałem zrezygnować,a juz wszystko było załatwione.Sprawy rodzinne wazniejsze.Wszystkim życzę super zabawy,wielu wrażeń. Zrobicie jakąś foto relację? warto było by popatrzeć jak bawiła sie ślaska grupa, jeszcze raz miłej zabawy życzę. Mnie też dzis w Szałasie niema

Opublikowano

Artur do mnie będą pasowali wszyscy panowie w jeansach i adidasach bo sukienkę i szpilki założę tylko do trumny, chociaz nawet w to wątpię bo takiego zestawu nie posiadam. No! :)

• Klubowicze
Opublikowano

Joasiu mówiłem już raz : nie baw się "myszką" :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Artur ale to nie "myszka" tylko komputer robi mi psikusa ... ( zmieniłam wersję nawalającego urządzenia ;) )

• Klubowicze
Opublikowano

No ale to chyba :

Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Bo przedtem posty były podwójne a teraz są potrójne :frusty:

• Klubowicze
Opublikowano

Artur ... a co se będę żałowała ;) ....

• Klubowicze
Opublikowano

wprawdzie nie wiem czy w czwartek będę w szałasie ale mam 3 kalendarze dla: Kartona, Zenka i Zigi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...