Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Niestety nie
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Coś mi się wydaje że znaczna część śląskiej Burgmanii szykuje się na imprezę karnawałową.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Panowie prasują jeansy a kobitki idą do makijażystki żeby wyglądać tak : ps. mnie nie będzie bo muszę rodzinie ugotować obiady na 3 dni, żeby przypadkiem nie przyjechali za mną do Wisły nie ma lekko
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Asiu zrobiłem fotkę tego malowanka( jest miodzio ) i będę sprawdzał czy to co będzie na impezie nie będzie odbiegało od oryginału. Wyjątek dopuszczalny : jeszcze fajniejszy wzór. Pani bez takiego malowania myje skutery facetom na każdym spocie i wyjeździe A jeśli chodzi o Jeansy to tylko na dojazd. To ma być kulturalna impreza więc spodenki w kancik ,koszula może krawat ?(bo klient w krawacie mniej awanturujący jest)
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Chopy trzymam za słowo żebym w sobote nie wyglądał jak pajac.Ja w jeansach wy w dresiokach.
Moni82 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Niech się każdy ubierze tak, żeby czuł się dobrze, a awanturuje się ten, co jest niedopity heheh ps. Paweł bierz jeansy- nie będziesz sam:D
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak jest pity zostają w domu.
Grześ Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jakoś się Andrzejek nie odzywa .Andrzejku żyjesz tam? w Wiśla Malince na skoczni mają być rozgrywki Pucharu Świata więdz może być na drodze tłoczno bo to droga dojazdowa do naszej willi
andrzejSkoczow Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witaj Grześ ja żyje a o kogo pytasz ? o mnie czy Andrzeja MysłowiceWesoła Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Niech się każdy ubierze tak, żeby czuł się dobrze Jak zabawa karnawałowa to nie dresy ani laćki. Paweł może z krawata zrezygnuję ale jeansy tylko na dojazd. Jak będziemy w adidasach i jeansach a panie w sukienkach i na szpilkach to wyjdzie że jesteśmy buraki . Na luzaka to na zlotach a skoro impra z przytupem to jakiś minimalny poziom warto by trzymać Stroje może nie takie czy takie Ale tak było by fajnie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2014 ta pierwsza fota hm...czemu nie.
Grześ Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 No nareszcie Nasze Andrzejki się odzywają a tego w Mysłowicach chyba zasypało Widzę ze atmosfera jest coraz bardziej gorąca i tylko się cieszyc z wyjazdu ,jutro wieczorem bedę na miejscu to przekażę jakie są warunki Ogólnie jeśli ktoś z burgmani oraz całej grupy śląskiej chciałby nas odwiedzic to serdecznie zapraszamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Grześ, skoki w Wiśle jutro są a w piątek przenoszą się do Zakopanego więc jest szansa, że dojedziemy do Malinki, bardziej się boję rozpoczęcia ferii zimowych ale jak nie ma śniegu to może i tłumy nie będą jechały. Paweł, no jak Ty wystąpisz w stroju z pierwszej fotki to ja ubiorę się jak na drugiej fotce
Lion Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 No siema. Nie żebym był złośliwy ale ostatnie wpisy chyba do tego tematu nie należą (Czwartkowe spotkania w Chudowie) Ale jak już piszecie to też napisze. Całe Mysłowice i cała Wesoła żyje i dobrze się trzymamy. Roztomili zapracowany ale gadałem z nim i w piątek śmigamy rezem. Pozdro
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lion oj tam czepiasz się no to ja wracam do tematu "chudowskiego" jutro wprawdzie nie jadę ale pochwalę się co dziś zrobiłam: co nie którzy ... Ci, którzy podczas spotkań, śmiali się z mojego poprzedniego futerału a raczej z jego stanu .... może przestaną już się czepiać O MATKO ZNÓW MI KOMP SZALEJE !!! TO MIAŁO BYĆ WYSŁANE JEDEN RAZ !!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lion oj tam czepiasz się no to ja wracam do tematu "chudowskiego" jutro wprawdzie nie jadę ale pochwalę się co dziś zrobiłam: co nie którzy ... Ci, którzy podczas spotkań, śmiali się z mojego poprzedniego futerału a raczej z jego stanu .... może przestaną już się czepiać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lion oj tam czepiasz się no to ja wracam do tematu "chudowskiego" jutro wprawdzie nie jadę ale pochwalę się co dziś zrobiłam: co nie którzy ... Ci, którzy podczas spotkań, śmiali się z mojego poprzedniego futerału a raczej z jego stanu .... może przestaną już się czepiać
zenon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Joasiu ładny ten futeralik,naprawde poprzedni wygladał na zmęczony. Czytam Wsze wpisy o zabawie i aż mi szkoda że musiałem zrezygnować,a juz wszystko było załatwione.Sprawy rodzinne wazniejsze.Wszystkim życzę super zabawy,wielu wrażeń. Zrobicie jakąś foto relację? warto było by popatrzeć jak bawiła sie ślaska grupa, jeszcze raz miłej zabawy życzę. Mnie też dzis w Szałasie niema
Katka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Artur do mnie będą pasowali wszyscy panowie w jeansach i adidasach bo sukienkę i szpilki założę tylko do trumny, chociaz nawet w to wątpię bo takiego zestawu nie posiadam. No!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2014 Joasiu mówiłem już raz : nie baw się "myszką"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2014 Artur ale to nie "myszka" tylko komputer robi mi psikusa ... ( zmieniłam wersję nawalającego urządzenia )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2014 No ale to chyba : Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Bo przedtem posty były podwójne a teraz są potrójne
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2014 Artur ... a co se będę żałowała ....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 wprawdzie nie wiem czy w czwartek będę w szałasie ale mam 3 kalendarze dla: Kartona, Zenka i Zigi
Rekomendowane odpowiedzi