Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2014 cześć Dobrze że jesteście.
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki za spotkanie. Jak zwykle bylo milo. Specjalne podziękowania dla Patryka Za kawkę, herbatę i pyszności. "Ciotce" Joasi za czekoladę. Noi nie wiem komu za chipsy (pewnie Wojtkowi) Porozmawiajmy i do zobaczenia:)
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2014 I ja już w domciu. Dziękuję za tak dzisiaj liczną grupę. Chyba to ta Patrykowa kawa tak "zdopingowała" (?). Tego jeszcze nie było! Trzy (cztery) pełne stoły! Uffffffff PS. Czekam na fotki.
Moni82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 My już także w domu:) Dziękujemy Patrykowi za kawusie i ciacho, Krzysiowi za strawę, no i Pawłowi za "napoje" Tak trzymać chłopaki!!!
GadekW Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki wszystkim za miłe spotkanko. Patryku, dzięki za poczęstunek i Tobie Pawle za ...wiadomo co. Fajnie Was widzieć w tak licznej grupie. Już widzę jakie liczne wycieczki będą w nowym sezonie.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Było miło ,cicho i spokojnie.Sponsorom wielkie dzięki. Darek bier Bafke częściej na spotkania bo nam tęskno za nią.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie wiem czy napisać, że już w domu czy dopiero. Dziękuję wszystkim za jak zwykle miłe spotkanie i tak liczne przybycie - rzeczywiście tylu nas jeszcze nie było. Dlatego też nie robiłem zdjęć bo wydawało mi się, że wszyscy się nie zmieszczą, szkoda że zapomniałem o panoramicznych zdjęciach Ale chyba Joasia cos pstryknęła i klisza nie pękła. Jeszcze raz wielki dzięki, za baryłki i "wisielca" też.
zenon Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 I ja też dziękuje za miłe spotkanie w tak licznym gronie,sponsorowi Patrykowi z ciacho i kawę oraz wszystkim za wszelkie łakocie jakimi byliśmy obdarowani.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2014 I ja w domku. Patryk dzięki za herbatkę i pyszne ciacho. Było jak zawsze suuuper. PS Dzięgiel faktycznie pokazujcie sie częsciej
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2014 i ja też wróciłam do domu dziękuję pięknie sponsorom za kawkę, ciacho i dożywienie ( miło jak tak ktoś zadba o kobietę ) a na spotkaniu działo się jak zawsze: Pan Prezes - pod krawatem jak na prezesa przystało inni trochę mniej poważni niektórzy widząc ilość głodnych osób woleli z talerzami przenieść się do innego stołu: by później twórczo spożytkować siły: Bafce i Dzięglowi ponieważ dawno nie byli na spotkaniu buzie się nie zamykały tyle mieli nam do powiedzenia a klub "Ślonsko honda" po zakończeniu rozmów w podgrupach o tym co się zepsuło, co z tym zrobić i dlaczego nie da się naprawić z uśmiechem powrócił do ogólnego stołu: a tu jeszcze klika zdjęć więcej : https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/Chudow02012014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM2ausiln_-6aQ&feat=directlink ps. chyba następnym razem komisyjnie zostanie mi odebrany telefon na wejściu
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Piękne fotki! A ja też tam jestem ;) Tyko gdzie Ty tak długo się "włóczyłaś" (24 godz.!) pytał nie będę Ważne - że są fotki. Nasz TALENT! Wspaniały reportaż. Przykładowy dla nas. Zaczynam się uczyć.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2014 byłam gdzie byłam, ważne, że wróciłam
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2014 byłam gdzie byłam, ważne, że wróciłam Masz słuszną rację. Na równi z Tobą się cieszę, że wróciłaś. Ja tak zawsze się cieszę, jak dzieci do domu wracają
Klubowicze karton Opublikowano 4 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dzięki za kawe ciacho solenizantom,miło powitać nowego po przerwie świątecznej widać jaka grupa śląska jest liczna Anton co do ustaleń omawianych w podgrupach to jak coś to dzwon
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam może to i nie bezpośrednio dotyczy spotkań czwartkowych ale........ dzisiaj tak sobie patrzałem przez okienko na termometr patrze 11st słoneczko nap... aż miło sobie tak myślę a może by tak...... no i się ubieram na moto ubrany gotowy biegusiem do garażu odpalam Hondzie ( kymkacz serwisowany) banan na pysku rośnie radośnie.... i gdzie tu myknać?? już wiem Chudów no to w drogę! zobaczymy co się tam dzieje w styczniu( z premedytacją nie pisze zimą)...i zajechalem no ale nie byłem sam Panowie byli mili i sobie troszkę pogadaliśmy a potem.... czas na kawkę po kawce połaziłem sobie po terenie i pojechałem do domu..... ale w międzyczasie jakoś tak fajnie mi się jechało że...do Będzina zajechałem tym razem wszystko pooglądałem z pozycji moto bo ludzie jakoś dziwnie na mnie patrzeli i wytykali palcami i coś o UFO gadali..nie wiem o co im chodziło dla pewności nie schodziłem z moto szybkie objechanie terenu i do domu na obiadek W sumie fajna spontaniczna wycieczka a banan na gębie do tej pory mam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mimo tego słonka jakiś smutny "nasz" Chudów, chyba przez to, że taki pusty
GadekW Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ale jednak ktoś przyjeżdża.... Robercie, fajna wycieczka...mi dalej zimno.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam ktoś jutro jedzie do szałasu??? my mamy zamiar się pojawić
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2014 A chociażby tylko z powodu Twej kawy! [EDIT] Jakiś "zamulony" jestem. Nic mi się nie chce. Nie jadę. Chyba to wina pogody, albo ..... Tuska?
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z przykrością muszę przekazać, że jutro mnie nie będzie :-(
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeżeli w czwartek przywiozę plastikowy "mantlik Zacnej" do spawania, czy ktoś mi go zabierze i zrobi OK? Teraz był fachman u mnie i mu "podziękowałem". Ale naprawdę - STARAŁ SIĘ.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cześć Czy jutro ktoś będzie?
Rekomendowane odpowiedzi