Grześ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Właśnie wróciłem z Andrzejek . Andrzeju wszystkiego najlepszego w czwartek stawiasz
Klubowicze karton Opublikowano 1 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wszelkiego najlepszego Andrzejom
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witejcie roztomili , aleście se znodli sponsora a jo byłech w sobota w robocie i andrzejek nie obchodza tylko urodziny .
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2013 I tak ma byc... Ale frajerko kawa sie napic mogymy
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2013 @AndrzejMysłowiceS Tak, tak ... urodziny - i tej wersji dzisiaj będziesz się trzymał
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2013 @AndrzejMysłowiceS słuchaj to że nie obchodzisz ok.... ale postawić faszeczke możesz
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam będzie ktoś jutro w szałasie??? bo nareszcie mam okazję się tam wybrać
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja nie będę, bo będę narąbany! Drewno do kominka mi przywieźli
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Anton ty już raz rękę rozwaliłeś przy pracy z drewnem. To może "dej se siana"
Grześ Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 "dej se siana" to nie znaczy byś przerzucił się na opał sianem tylko "przyjedź jutro"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Anton !!!! bardzo proszę uważaj podczas tego "narąbywania się"
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jo byda,kto jeszcze?Nie bydymy jak podciepy we dwuch siedzieli z Robertem. Ps.Grzesiu bedziesz?mom sprawa.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 no to byda i jo
GadekW Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja też się wybieram. Anton daruj se, jak każdy jutro przyniesie po deseczce ze sobą to przynajmniej ręce będziesz miał całe...
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja tez się wybieram. Paweł, a "kuzynka" tyz bydzie?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witejcie roztomili , to jo tyż byda nie chca wos zostawić samych . Dobrze by było jakby Karton przyjechoł z Żanetą .
GadekW Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to dzisiaj była liczna ekipa. Dziękuję niewiastom i całej męskiej ekipie za spotkanie. Było słodko, słono i mokro...
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak zwykle milo bylo się spotkać. Tak licznej grupy ja sobie nie przypominam(ale co tam przecież "swiezak" jestam...) Dziękuję za kawkę . Do następnego.
Sympatycy Anton Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nawet mnie nie zdmuchnęło Po cegle w każdej kieszeni i pomogło. Jeden konar w samych GW złamany na drodze leżał (suszek). Kawka Andrzejkowa była miodzio! Senks.
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 ....................... Dziękuję niewiastom i całej męskiej ekipie za spotkanie. Było słodko, słono i mokro... To może już nie będę komentował tylko wkleję zdjęcia. Dziękuję za spotkanie, a Andrzejom ...... dużo wosku.
Sympatycy Anton Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Patrykowi się powiększalnik "KROKUS" popsuł!
Klubowicze MarP Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 No ja już w domu ale nie powiem,że bez przygód. Niewiele brakowało a narąbałbym drzewa dla Antona - autem :/ Jadę sobie, a tu drzewo leży na drodze, ledwo wyhamowałem. No ale udało sie :-) Dzięki za super spotkanie! :-) Dziękuję Joasi za naklejki klubowe, wreszcie będę miał oznakowany pojazd :-)
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 Patrykowi się powiększalnik "KROKUS" popsuł! Antonku, ja używam Opemusa.Link do albumu
Rekomendowane odpowiedzi