zenon Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Asiu ja dzis stawiam ciacha w ramach przeprosin to jak sie rozsiądziemy i rozgadamy to moze do rana czas nam zejdzie
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Zenus zadzwoń do "Szalasu" żeby zapasy cukiernicze uzupelnili
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Zenek nie szalej tak z ciastkami bo się nie wypłacisz ... no chyba, że w totka trafiłeś ? ... jak nie, to jedno ciacho na trzy człowieki zapodaj
Miro71 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 dla Informacji .... nie moge byc dzis dostepny na Skypie ( brak Laptopa) wszekie dobijanie sie do mnie sa wiec spisane na niepowodzenie Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 PIERWSZA ! zamawiam ciastko Miro
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak dzisiaj stawiają - to ja się stawię w Szałasie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 A ja się odchudzam i zbieram na Alpy
GadekW Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja dzisiaj nie dam rady, cholera ciacho koło nosa przejdzie.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Karton ... czekamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 ale nie doczekaliśmy .... ciacha i frytki sie skończyły Zenek - dzięki za "Marlenkę", Patryk - dzięki, że cierpliwie znosiłeś podjadanie frytek , Moni ciacha pierwsza klasa
Moni82 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Meldujemy się w domku:) Dziękujemy wszystkim za jak zwykle miłe spotkanie ps. cieszę się, że ciacha smakowały:)) pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Dziękuję za spotkanie. Było jak co tydzień z małym wyjątkiem. Lion był!!!! Widzę, że dzisiaj zdjęć nie wrzucacie, to i ja moje wrzucę do kosza
zenon Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Wojtek szkoda że nie byłeś ciasteczka były mniam mniam.Asiu dzięki za smaczne frytki, Patrykowi za pepsi, Monia ciasteczka super.I wszystkim za spotkanie.Niedoczekaliśmy się Kartona. Ah byłbym zapomniał. Dla jegowysokości króla Artura obiecane ciacho czeka pomio tego że się odchudza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Dzięki ,cieszę się że o mnie nie zapomniałeś Jak tylko będzie okazja to zrobię sobie dyspensę i połknę je migiem
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Dzięki ,cieszę się że o mnie nie zapomniałeś Jak tylko będzie okazja to zrobię sobie dyspensę i połknę je migiem Co chcesz od miga ( przecież byłem grzeczny !YES ) . Ciacha pyszne a pogoda na !scooter rewelka do następnego .
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Co chcesz od miga ( przecież byłem grzeczny !YES ) . Ciacha pyszne a pogoda na !scooter rewelka do następnego . Mogę tylko potwierdzić. Zmęczony po pracy!
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Wszystkie ciacha pyszne. Dużo tematów poruszonych i uzgodnionych. Jedno mnie tylko zdziwiło: zamówiłem szaszłyk z frytkami, zjadłem szaszłyk a frytki wyparowały. Dziękuję za miłe spotkanie. Anton, następnym razem nie będę Ci już dokuczał :-)
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Anton, następnym razem nie będę Ci już dokuczał No to po jaką cholerę mam przyjeżdżać? He?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Pardon , że mnie wczoraj nie było ale czułem się troche schorowany jesiennym przejściem atmosferycznym
Lion Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 To i ja dziękuję za miłe spotkanie. Dzięki za sponsoring, obecni wiedza dla kogo i za co te podziękowania. Fajnie było i do zaś. Pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 Dużo zdrowia dla AndrzejaM
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 11 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2013 Dziękuję Antonku , ty wiesz jak podeprzeć psychicznie człowieka i zadzwoni i napisze !!!!
GadekW Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Andrzejku, My wszyscy Ci życzymy zdrowia, tylko Anton jest po prostu bardziej wylewny...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2013 Ciężko będzie się wyrwać ale spróbuje.Będzie ktoś dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi