Klubowicze nietoperz Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Witam, chetnie bym przyjechał choc jeszcze nie wiem co to szałas i gdzie on jest. Niestety bede jutro pracował do wieczora.
SEBA 500 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Jak mi się uda to będę a jak nikogo nie będzie to zjem ciastko i do dom nietoperz szałas to zajazd przed Żorami na trasie Katowice -Wisła trzeba zawrócić przy Twin-pigs i cofnąć z 1 km.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Bardzo dziękuje za informacje. Pewnie się tam kiedyś spotkamy.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 seba500 no było by dziwne jakby Cie nie było masz "rzut beretem" ps bedę po 18
Sympatycy Anton Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Trzeba dzisiaj pomóc przy porodzie! Dlatego ja będę
zenon Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Chętnie bym do Was chłopaki przyjechał ale druga zmnia w pracy
Katka Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Antonku jesteś the best. Ale się uśmiałam.. hihihi.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Chętnie bym do Was chłopaki przyjechał ale druga zmnia w pracy a no to jak tylko do chłopaków chętnie byś przyjechał tzn. że nie będzie Ci żal jak dziś przyjadę ... to jadę na ciacho i francuza
GadekW Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 jade... Dzięki za miłe spotkanie i klachy. Może i mniej licznie, ale na pewno nie mniej wesoło...
zenon Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ojej ale gafę strzeliłem Asiu,wiekie przeprosiny jak mogłem szefową pominąć.No to za przeprosinki w następny czwartek stawiam duże ciacho.Narobiłem sobie w papiery
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Ojej ale gafę strzeliłem Asiu,wiekie przeprosiny jak mogłem szefową pominąć.No to za przeprosinki w następny czwartek stawiam duże ciacho.Narobiłem sobie w papiery Oczywiście wszystkim stawiasz ciacho?
Sympatycy Anton Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Oj zenon - FAKT - jak mogłeś!? Seniora też pominąłeś! Ale ciacha nie lubię hihihi Stare świntuchy lubią coś świńskiego. Do domu dotarłem szczęśliwie, tylko paluszki w rączkach mi zmarzły. Brak handbarów robi swoje. I to przy +7 stopni. Miło było poznać "świeżo malowanego" = Mg7272. Fajny gość! Ma chrapkę na BURKA 650. PORÓD się udał! Prócz tego dodatkowo: Przy stole: No tak - jeden zasnął! Tyra chłopak całymi dniami, to nie ma się co dziwić. Został usunięty z dzisiejszego spotkania i o dziwo (!!!) - poszedł! Żadne tłumaczenia: >to był tylko żart< nie pomogły A taki fajny jest so wie so! (tak czy tak)! Dodatkowo "przejechaliśmy" prawie całą Europę = Francja, Niemcy, Szwecja, Norwegia, Finlandia, Włochy, Szwajcaria, ........... No po prostu - bajka! Dziękuję za dzisiaj i do przyszłego czwartku, ale przyjadę puszką. [EDIT] Chłopaki z Bojszów nie dotarły. Podobno zaspy śnieżne odcięły im drogę do szałasu (???). A na OZS byli tacy cacy cacy!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 no i ja też w domu ... zakupy zdążyłam zrobić więc jest szansa, że rodzina z głodu nie umrze spotkanie jak zawsze chociaż ???? czyżby Anton miał nas dość ???? ale nie nie wytrzymał, bo nie miał komu się pochwalić nową zabawką latarenka się przydała ... zabawiliśmy się halloween ... potwory i spółka GadekW Anton AndrzejMysłowiceS robert1973 nasz nowy kolega Mg7272 ( od razu rzucony na głęboka wodę szaleństwa ) Seba500 - jakby trochę mniej potworny od reszty no i ja no to do zaś ps. zenon .... myślisz, że tak jednym ciachem się wykpisz ???
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 No a dla Króla królewski tort lub cała blacha ciasta W swej chojności Jego Majestat obdaruje swoich poddanych tym dobrem aby lud był zadowolony
Sympatycy Anton Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 No a dla Króla królewski tort lub cała blacha ciasta W swej hojności Jego Majestat obdaruje swoich poddanych tym dobrem aby lud był zadowolony Oj oj oj - współczuję Ewie! Jeden raz >abdykuje< (jak trzeba jakąś robotę zrobić). Jak do wyżerki >Król<! No i bądź z niego chłopie mądry i pisz wiersze! Czytając historię, wyczytałem - że (podobno) kobiety lubią takich!
zenon Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 No muszę stanąc na wysokości zadania,tym razem niezapomnę o Prezesie,Szefowej,królu Arturze i całej reszczie poddanych
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 Jeden raz >abdykuje< (jak trzeba jakąś robotę zrobić). Jak do wyżerki >Król<! Bezkrólewie nikomu nie służy . Koronę z przyjemnością przekażę następnemu "organizatorowi wycieczek" Ale patrząc na zainteresowanie tematem : http://www.forum.bur...wycieczek-2014/ to chyba prędko nie nastąpi.
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 Królów załatwia się po Królewsku.
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2013 Królów załatwia się po Królewsku. - Panie doktorze, ten symulant z sali 21 zmarł. - A to q**wa przesadził! PS. **************
Moni82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam:) pytam w imieniu mężusia czy jutro wybiera się ktoś do Szałasu? ps. mam nadzieję, że się odezwiecie:)))
Sympatycy krys70 Opublikowano 6 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2013 Chciałbym przyjechać, ale oczywiście nie wiem czy się wyrobie
zenon Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Przypuszczam Adam że po 23godz. chyba nikogo tam nie będzie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Zenek szałas jest czynny 24h
Rekomendowane odpowiedzi