Grześ Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Mnie nie będzie ale co do soboty wszystko gra
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 @Grześ - a szkoda. Liczyłem na werbalne wyklarowanie niektórych punktów Twego sobotniego programu. Bo to co czytam - chaos! do entej. Ponieważ masz coś tam w czwartek i nie możesz przyjechać, napisz PROSZĘ na ten temat tak, jak to piszą Polskie Koleje Państwowe Odjazd .... przyjazd ... od stacji ... do ... stacji ... Miejsce, godzina, temat, następne miejsce itd. Mapka, kto ile kiełbasy?, kto ile musztardy?, gdzie kupujemy opłatki?, ... no wiesz .... chcę wiedzieć gdzie jestem i gdzie będę. Zakończenie. Gdzie?, kogo musimy "odprowadzić"?, jeżeli już - będzie prosiak?, ja jakie koszy muszę się przygotować?. Będę Ci bardzo wdzięczny za odpowiedz. A i tak Cię "obgadam" (pozytywnie) :) : jutro w SZAŁASIE! A co?!
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 ANTON!!!!! Nie w tym temacie. Przenieś się tu!!!!!
Moni82 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 W dniu 2.10.2013 o 10:19, Anton napisał(a): Aśśś Ty jest! Tylko troszeczkę PROSZĘ. Jak to potem fajnie jak żona mnie pielęgnuje :) Do Chudowa nie jadę. Jest (dla mnie) za zimno. Anton jak chcesz to ja Ci oddam mój katar Pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 W dniu 2.10.2013 o 18:37, Patryk napisał(a): ANTON!!!!! Nie w tym temacie. Przenieś się tu!!!!! Oj - znów ja! A niech to .... >Anton jak chcesz to ja Ci oddam mój katar < Oj - dziękuję - już mam Ale oferta przednia!
Grześ Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Antonku ja nie potrafię tak jak wy robić cuda na forum ale liczę że w sobotę będziesz i będzie wesoło a to gdzie o której pojadymy to nieistotne liczy się ze się spotkamy pogadamy itp a przy grillu zadecydujemy co robiymy dali kumiesz już ? Dokładnie to w sobotę 5 października godz. 10.00 McDonalds Rybnik Jana Kotucza, Rybnik
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 ... ja nie potrafię tak jak wy robić cuda ... Ale byś Ty widzioł jakie cuda poradzi robić moj somsiod ze mojom ! ???????????????
Klubowicze karton Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 jak będziecie do 8 lub20 to przyjade
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 ja będę ok 18.30 więc pewnie do 20.00 posiedzimy ( a jak Migu wbiegnie ok 19.55 to może nawet do 20.30 )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 A ja miałem być ale nie dam rady
Miro71 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 wy pewnie na spotkaniu siedzicie goracego Francuza pijecie a ja juz po spotkaniu hihihih Wlasnie bylem odwiedzic i spotkac sie z Lukaszem -Lukassx- dzis rano zadzwonil do mnie ze jest nie daleko mnie Friedrichshafen rozkreca silnik z MAN-a wiec pomyslalem ze zagladne do niego po pierwsze pogadac po drugie czy wszystko robia jak nalezy hihihi chyba zaczyna mi sie ten niemiecki Chudow rozkrecac jupi !!! Niestety wyjazd byl tak spontaniczny ze nie pomyslalem wzasc aparatu tak wiec nie ma zdjec :-( ale za to czekam na wasze hihihii
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2013 Już w domu. A było tak: Były również rozmowy na temat: http://www.forum.burgmania.net/topic/18456-oplatek-wigilijny-2013/page__pid__316904__st__20#entry316904
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 i ja tez już w domu jak zawsze było miło, mimo, że Panowie największe zainteresowanie wykazali tym który ma jaki telefon i porównywali rozmiary Czterech twardzieli przyjechało na skuterach: Jak zawsze było wesoło: Jedni przyjechali się najeść: Inni dbali żeby nie wyschło nam w gardłach: lub wyglądali zza kwiatka: Pstrykaczy było kilku: Do następnego a tu jeszcze inne zdjęcia : https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/Chudow03102013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN_Cup-UkvG3Lg&feat=directlink
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 usunęłam dubla
Klubowicze karton Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 Asia ale się rozklikałaś było fajnie się spotkać pośmiać ugadać terminy i do następnego
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2013 Kto i co dolał mi do mojej herbatki, że zdjęcia Asi podwójnie widzę?
zenon Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Pozdrawiam wszystkich,musiało byc super spotkanie,czemu ja musiałem mieć dziś drugą zmianę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 Po zdjęciach widzę że Miga nie było. A dzwonił i pytał czy będziecie bo nie zaglądał do kompa. Powiedziałem mu że będziecie na 100% więc czekał ...............................................ale pewnie na Zamku. Migu sory ale to trochę twoja wina. Bo nie pomyślałem że nie czytałeś forum od wczoraj
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 Migu dojechał , chociaż na zdjęcia ledwo się załapał bo najpierw usiadł przy innym stole, bo się bał, że Mu zjemy ciacho
ja-rek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 ... i wypijemy kawę . a gdzie reszta Twych zdjęć Dżoana ?. ja-rek. ps. nie chodzi o te z linka, tylko o te , które zrobiłaś a ich tam nie widać??? :)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 Ja-rek to wszystkie zdjęcia, które zrobiłam .... oprócz tych trzech, na których Prezes się sobie nie podobał i które wywaliłam
ja-rek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 no właśnie, chodzi o to jedno odwrócone i od tyłu . Było to w miejscu publicznym, więc należy się upublicznienie... wizerunku !OKK !OKK !OKK ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2013 ja-rek, chyba mnie bardzo nie lubisz przecież jakbym TO zdjęcie upubliczniła to moje dni a może nawet godziny były by policzone ... Pan Prezes długo pożyć by mi nie dał
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2013 Przepraszam za moje zapytanie : Jak jutro wyobrażacie sobie GODZINĘ 18:00? W tym czasie ma być od 13 do 11 stopni (meteorolodzy!). Chudów, czy Szałas? Ze względu na nową śląską maszynę, prawy but już wypolerowałem na piko-belo! Będę kopał w oponkę! - na szczęście!!!!!!!!!!!! Sznita z tustym, na tą okazję, załatwiłem również! PS. Qrde - kto się więcej cieszy? - ja, czy nowy właściciel BURKA-Króla? Byłem, widziałem, (wstyd) zazdroszczę!!!! Trzeba zobaczyć. A więc gdzie? Chudów, czy Szałas? He!? Ja proponuję Chudów.
Rekomendowane odpowiedzi