Lion Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 To może ja spróbuje: 1. AndrzejMysłowiceS 2. Karton 3. robert1973 4. Migu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 trafiony, trafiony, trafiony, nieobecny
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Kris flaszeczkę zrobię ale i tak jako pierwszy miałem 3 trafienia
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2013 I co z tego? Przecież soczek jest za cztery trafienia A flaszeczka .... za nawet cztery pudla
Lion Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 No to ostatnie podejście: 1. AndrzejMysłowiceS 2. Karton 3. robert1973 4. Patryk
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 BINGO .... nagroda do odebrania będzie na najbliższym spotkaniu jakimś a tak wyglądało szanowne grono dziś: tu jeszcze nie było Kartona ale dojechał ciemną nocą już i reszta obecnych starająca się mieć otwarte oczy mimo flesza:
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Września 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Września 2013 Coś mi się wydaje Lion, że patrzyłeś kto obserwuje temat :-))) i się nie odzywa. Brawo! Jak zawsze było wesoło i ciepło ....12o
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2013 Lion ty ułożyłeś listę obecnych chyba metodą dedukcji , ale jak wypatrzyłeś Patryka to cię podziwiam . Fajny konkurs , co ?
Lion Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Przecież nawet bez okularów było widać kto tam jest na zdjęciu, a Patryka zauważyłem i rozpoznałem po daszku z czapki, bo tylko on i Migu chodzi w takiej hehehe, trza być sprytnym
Klubowicze karton Opublikowano 20 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2013 Chyba pierwszy raz to a jak zabawnie warto było śmignąć na zamek pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 24 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2013 Po takiej "akcji", to przygotowalem sie na zamek. Jeszcze tylko chlebek kupic. PS. Chyba mnie cos wezmie z tym laptopem! PC mi siadl i "kombinuje" RAM _ 250! ;( O klawiaturze nawet nie wspomne.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2013 W czwartek będzie padać
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2013 Prorok - czy co? PS. W związku z nieprzychylną dla nas aurą proponuję propozycję, którą kiedyś tam .... w dniu 21.11.2012 zaproponowała Joasia70: > https://maps.google....8,0.009602&z=17 Bar szałas znajduje się po stronie drogi w kierunku na katowice z żor ( jadąc od strony katowic mija się bar i zawraca na najbliższym skrzyżowaniu ) < W końcu, kto tutaj rządzi?! HE!? Pogoda nami, czy my sobą? Będzie cieplej, zawsze nawet spod szałasu możemy sobie zrobić wypad do .... hmmmm ... ........ myślę ..... ... dalej myślę ....... ................nadal myślę ..... A w końcu - przecież Wy też myślicie PRAWDA! W szałasie nie będzie ryku motorów, nie będzie głośnej muzyki z estrady, nie będzie zimno, nie będzie krupnioków z grylla, nie będzie .... itd. Ale MY będziemy! I to chyba jest w tym wszystkim najważniejsze (?).
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Prorok - czy co? Musiało padać aby weekend był słoneczny. Bieszczady znowu wzywają nie będzie głośnej muzyki z estrady, nie będzie zimno, .... itd. Ale MY będziemy! I to chyba jest w tym wszystkim najważniejsze (?). No i to jest zacna myśl
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2013 Musiało padać aby weekend był słoneczny. Bieszczady znowu wzywają No i to jest zacna myśl HE?????? Można jaśniej, ja nie kumaty Następny czwartek w Bieszczadach? MAMO! - gdzie jesteś?!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 No przecież napisałem: w czwartek będzie padać. Bo w piątek pędzę w Bieszczady.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 jutro czwartek ( chyba ?? ) , jest szansa, że nie będzie padać ... ktoś ? gdzieś ? jeszcze Chudów ? czy już zmieniamy na "zimowe" spotkania ? ... ja nadal "grypowa" to puszką bym podjechała
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 Jestem zmarzluch, dlatego jestem za "zimowymi" spotkaniami. A w dodatku będę miał okazję złapać grypę! HURA :)
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Jeśli dobrze zrozumiałem Wasze intencje to w czwartek zapraszacie na czwartkowe spotkanie jesienno-zimowe do Szałasu w Żorach (gorący francuz)?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 @Anton .... swojej grypy nikomu złapać nie dam moja ci ona @Patryk .... moją intencją było tylko zapytanie , będzie hasło "Chudów" - jadę do Chudowa tylko majtki z golfem ubiorę, będzie hasło "szałas" - odnowię znajomość z "gorącym francuzem"
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 Aśśś Ty jest! Tylko troszeczkę PROSZĘ. Jak to potem fajnie jak żona mnie pielęgnuje :) Do Chudowa nie jadę. Jest (dla mnie) za zimno.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 Szałas i gorąca francuska
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Szałas godz.18:00 - postaram się być.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 Więc Chudów zamykamy i w szałasie się spotykamy! ok niech i tak będzie
Rekomendowane odpowiedzi