Sympatycy Anton Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ojejku! - Jak ten czas szybko leci! Jak fajnie, że znów CZWARTEK!
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 O widze,ze spania to Ty Antonku nie masz Ale jak bym mieszkal w tak urokliwym miejscu to pewnie tez chetniej bym wstawal ze wschodem sloneczka na "tarasowa" kawke. W domu. Dziękuję za miło spędzony czas i poczęstunek Solenizanta Pozdrawiam
Tytan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Serdeczna dzięki za miło spędzony czas. Szczególnie podziękowania naszemu dzisiejszemu solenizantowi za wspaniały poczęstunek. Do zobaczenia za tydzień. !scooter
Timix Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie , a Solenizantowi jeszcze raz 100Lat !!! LwG.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Andrzej jeszcze raz STO LAT !!!! a wszystkim dziękuję za bardzo miłe spotkanie a grupie tarasowej za miłe chwile przy wodzie z cytrynką fajnie jak mnie tak odprowadzacie
lukassx Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ale dzisiaj było fajnie, jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Andrzeja
chips Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Chips cały dojechał do bazy . Troszeczkę pośmigało się , dzięki za tarasową herbatkę , solenizantowi jeszcze raz milion kilometrów .
Klubowicze karton Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 fajne spotkanie i towarzycho mogłem coś popsuć i pośmigać Antona zacną Andrzej -100
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja już też w domu. Solenizantowi (wczorajszemu) za smakowity poczęstunek, tylko dlaczego mnie później po Śląsku wodziło? Hmmm Czegoś Ty tam prócz kawy dosypał? Dziękuję kartonowi za service , Chipsowi za nowe lusterka. A wszystkim za super atmosferę! Z Wami można "konie kraść"! Po tarasowym napoju - zaraz do domu trafiłem! Foty będą jeszcze dzisiaj (piątek!). PS. Foty już są: https://plus.google.com/photos/104418470744037580996/albums/5907279631252650865
andrzejSkoczow Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja tak samo cały w domu . Dzięki Joasi za tarasową wodę z cytrynką.. A solenizantowi jeszcze raz Sto lat i dzięki za poczęstunek
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jeszcze raz najlepsze życzenia dla Solenizanta. Dzieki za słodki poczęstunek i kawę parzoną własnoręcznie przez Andrzeja. Kawa była pyszna. Potem miłe kulanko po terenie, przymusowe wypicie szklanicy wody - jak zwierzęta i można było wracać do domu. Jeszcze raz wszystkim dziękuje za miłe spotkanie. a! miałem jeszcze zaśpiewać Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam niech Andrzej źyje nam.
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A ja się tyle napstrykałem i wszystko bez komentarzy! Buuuuu Ok ok ok parę fotek zrobiła Joasia! Mimo to .... komentarzy brak. Wiać, że były to "normalne urodziny"! Popił, wyżar, pysk utar i poszoł do dom! :) Oj - ja biedny! A tak się starałem (-liśmy)
Klubowicze karton Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ja teraz obejrzałem foty super tylko poco mnie pstryk
ja-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No właśnie, Anton chciałem poprosić o użyczenie jednego zdjęcia zrobionego przez ... Jo-Annę. Umieszczę je sobie w zdjęciu profilowym na forum . Zrobiłeś po po prostu... za mało zdjęć tyko 66. Jakbyś walnął ze "666" to pewnie miał byś już spore grono "wyznawców" i fanów . ja-rek.
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Z nowości: http://www.fojerman....dex.php?p=1_611 Jednak maksymalnie ciągnie tylko 80 kmh Ciekawe, kto się jutro zjawi - sauna zapewniona ! 08.08.13. No i mnie przekonali Również nie jadę.
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Anton, klawą bryczke mo tyn Twój fonfel. Trza go zabrać na jakieś kulanie.
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Alśśśśśśśśśś cie się rozpisaliiiiiii ! , że HO HO HOooooooo! :)
Sympatycy krys70 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Za gorąco na pisanie sprawozdań Spotkanie się odbylo i jak zwykle Super bylo. Obecnością nas zaszczycily dwie dziewczyny (Anton zaluj bo chciały Cię całować) Pozdrawiam tych którzy byli jak i tych którzy z różnych powodów nie dotarli.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witejcie roztomili to zaś jo . Miałem ostatnio trochę problemów i dlatego nie byłem we czwartek w Chudowie . W środę odwiozłem ojca do szpitala , dostał udaru słonecznego a na miejscu okazało się że jeszcze podwyższony cukier . Ojciec musiał chodzić po ogrodzie przy tych upałach a wszyscy mu to odradzamy , wody nie pije bo mu się nie chce pić no i dostało go . Tata ma 89 lat jest uparty tak jak ja kiedyś będę , nie można mu niczego wytłumaczyć , zawsze ma swoje zdanie czasem błędne . Ale już jest wszystko w porządku , chce wracać do domu bo narzeka na jedzenie , ciągle jest głodny i chyba dzisiaj puszczą go do domu . To nara
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Andrzej - życzę Twemu Ojcu szybkiego powrotu do zdrowia i do domu.
andrzejSkoczow Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Andrzej - życzę Twemu Ojcu szybkiego powrotu do zdrowia i do domu. Antonku dzięki serdeczne jest coraz lepiej.
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 O 18:00 na zamku?
lukassx Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj mojej córeczce wyprawiam 6 urodzinki, wiec nie dam rady podjechać
Klubowicze karton Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 kto sie jeszcze zjawi?
Klubowicze Migu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja się wybieram.
Rekomendowane odpowiedzi