zenon Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 I ja też przyjadę, ziem dobrego chlebka ze smalcem
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 24 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja też przyjeżdżam , muszę sobie przypomnieć jak wyglądacie .
lukassx Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Ale bym się chętnie z Wami spotkał, tylko że zażywam kąpieli słonecznych nad Bałtykiem. Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie
Miro71 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 opijcie moj nowy nabytek jak juz kopnac w oponke nie bedziecie mogli hihihihi JUTRO JADE ODEBRAC !!!!! PS. prosze nie zapomnac o sprawozdaniu i zdjeciach
iwan13 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Cześć Ja z Chipsem też bęziemy.GadekW będziesz?
andrzejSkoczow Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki za mile spędzony czas Nie wiem co się stało ale droga Łaziska-Żory była zablokowana Miro71 proszę http://www.fotosik.p...a24a23dd3a.html http://www.fotosik.p...46b8716d91.html Filmik wstawię jutro Pozdrawiam
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2013 Dojechaliśmy do domu szczęśliwie i bez szlifu. Zawory całe! HURA !!!! LUDZIE! - może mi moja rodzina wybaczy (?), ale takie spotkania, to fajniejsze od rodzinnych spotkań! Nikt nie marudzi, nie psioczy na drugiego, nie chwali się jakie to super stanowisko dostał (tylko po to, żeby tego drugiego "zdołować"), atmosfera spotkania jakbyśmy się znali już od urodzenia! Oby tak dalej. Mój wnuk był zachwycony spotkaniem. Już słyszę jak będzie w Oberhausen wychwalał burgmanię! Parę fotek popstrykałem: https://plus.google....644673302093153 W przyszły czwartek biorę osobistego szofera! AndrzejMyslowiceS (ale sobie nik wymyślił! - a niech go drzwi ścisną! ) namówił mnie do takiej decyzji Miro71 - czekam na ocenę reportażu :) PS. Jakiś komar, tak mi dzisiaj w Chudowie "skopulował" moje lewe przedramię, że buła jak trza! Łobuz jakiś! Ten komar - nie przedramię.
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki za mile spędzony czas Nie wiem co się stało ale droga Łaziska-Żory była zablokowana Miro71 proszę http://www.fotosik.p...a24a23dd3a.html http://www.fotosik.p...46b8716d91.html Filmik wstawię jutro Pozdrawiam Wypadek motocyklowy, a tak w ogóle to czemu nikt na mnie nie poczekał ?
GadekW Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Migu, bo Ty spóźnialski jesteś... Dzięki za miłe spotkanko a Iwanowi za przejażdżkę. Oj fajowy masz ten skuter... Dla wszystkich innych...Wy też macie super maszyny...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2013 ... a tak w ogóle to czemu nikt na mnie nie poczekał ? Migu wyjechaliśmy chwilę przed 21 a nie dałeś znać, że będziesz .... a dziś się działo : została zaprezentowana moda sezon motocyklowy lato/jesień 2013 zostały obmyślone trasy : pojawili się dawno nie widziani koledzy: i sprzęty, które wróciły z dalekiej podróży: tu jak zwykle trochę więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/Chudow25Lipca2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN2zq-SP7r3PGQ&feat=directlink a spotkanie skończyło się koło 23 na moim tarasie super było
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 26 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2013 Witejcie roztomili , to zaś jo , wczoraj wyjechałem z Orzesza na wiślankę w stronę Katowic i przed elektrownią Łaźiska na przeciwnym pasie była jakaś akcja . Była straż pożarna , policja stał jakiś TIR i to było powodem zablokowania drogi . Dzięki za spotkanie jak zawsze superowe , za obfotografowanie mojego kochanego i poranionego ale sprawnego burka . To nara .
Miro71 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Miro71 - czekam na ocenę reportażu :) Anton uczysz sie uczysz .... dopiero teraz czytam relacje wczoraj mialem gosci wieczorem a dzis z samego rana juz meldowalem Suzi by przez weekend nie zmarnowac czasu do jazdy
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2013 Dziękuje, za jak zawsze miłe spotkanie. Następnego czwartku nie opuszczę. Już wiem że będą paluszki i chipsy, bo Andrzej zabezpieczył te co zostały :-))) Muszę pamiętać żeby zabrać kosę aby z okolicznej łąki naciąć dla Jubilata kwiatków. Maki chyba będą dobre. Może już trochę ususzone - ale kwiatki :-))) Dziękuje i do następnego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2013 Z suszu zrobi się wywar i będzie wesoło
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2013 Na dzisiaj lista zamówień kamizelek odblaskowych wygląda tak: NIK; konfekcja; grupa krwi; Grupa Śląsk robert1973; ??; "O" RH+ ; Grupa Śląsk zenon ??; ?? ; Grupa Śląsk kamil1984 ??; ??; Grupa Śląsk Anton (tylko Grupa Śląsk) tytan ??; ??; Grupa Śląsk AndrzejMyslowiceS ??; ??; Grupa Śląsk ziga; XXL; bez grupy krwi; Grupa Śląsk Czekam na uzupełnienia (na PW!) i następne zgłoszenia (poprawki). Nie czekajcie proszę na ostatni moment
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 26 Lipca 2013 została zaprezentowana moda sezon motocyklowy lato/jesień 2013 No, Patryk wyglądał jak Prezydent! Eee, co jo godom... Jak PREMIER! Czyżby to był ten słynny już w całej PL sprzęt co to tureckiego asfaltu się nie boi? :) Pozdro dla całej ekipy Śląsk
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 30 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2013 Witejcie roztomili , to zaś jo . MariuszBurgi sprzęt to się może nie boi tureckich asfaltów ale kierowca tak . Tak apropo tureckie asfalty są potwornie śliskie , dolomitowy kruszec z asfaltem to mieszanka wybuchowa , asfalt wypalony przez słońce a wygładzone kamienie wyłażą na wierzch i ciągły gorący wiatr który nawiewa pył piaskowy na drogi . Przestrzegam następnych podróżników na moto po Turcji , pamiętajcie o tym .
Dario670 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam "Grupę Śląską" Chciałem wam wszystkim powiedzieć ,że żyję i mam się nawet dobrze bo na pewno się martwicie co tak długo się nie odzywam i do Chudowa nie przyjeżdżam-to wszystko przez te tuje,one mnie kiedyś wykończą.Nie sadźcie tego w domu! Pozdrawiam wszystkich,no a w pierwszej kolejności naszą super szefową Asie!
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2013 >... żyję i mam się nawet dobrze...< Ufffffff, a ja już myślałem, że pojechałeś na zieloną wyspę > ... tuje ... nie sadźcie tego w domu!< Bardzo słuszna UWAGA! Dlatego ja posadziłem w ogrodzie No to do czwartku! Szefowa i reszta czeka na Ciebie!!!!!!!!!!!!! Na 100% dostaniesz buziaka ............... ode mnie! :clapping: Ale się będzie działooooooo !
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2013 Dario, wszyscy Ci mówili"... nie sadź tui bo potem bedziesz musiał je przycinać i znowu nie będziesz miał czasu na jazdę" :-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 przypominam wszystkim Star.com-owcom i IceStar.com-owcom , że jutro jest CZWARTEK Dario też Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że jutro tuje ani skarpetki nie przeszkodzą Ci przyjechać do Chudowa ps. 1 a mi 3 tuje uschły tego lata ps. 2 Anton !!!!! ja przez Ciebie trzy razy się zastanawiam zanim napiszę jakieś słowo !!!! hi hi wykasowałam "członków" i "nie staną na przeszkodzie" poszły pod delete
Rekomendowane odpowiedzi