Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2013 Będą ogóreczki małosolne! a smalczyk i chlebuś ?????
chips Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Anton nas rozpieszcza , ja z kumplem będę o 19*20 jak go odbiorę z pracy , dlatego tak późno . Za to z Pogiętym rano w sobotę śmigamy na 4 dni w Beskid Niski .
Timix Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam te spotkania sa pod zamkiem , koło której się spotykacie ? Jeśli się odrobię to może w końcu i ja bym zawitał , Kubo juz nie raz mi mówił ale mam chroniczny brak czasu. Pozdrawiam .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 koło 17 - 18 zaczynamy się zjeżdżać i siedzimy do ok 20.30
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2013 Joasia i Anton musicie być ,mam przesyłkę .
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2013 Będziemy, będziemy - ale każdy OSOBNO ! :clapping:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 no jak Anton napisał, że będę to już muszę być
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 znowu mnie nie będzie! Chyba sprzedam ten skuter jak ma tylko stać, kurzyć się i zajmować miejsce w garażu. Ogóreczki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 Patryk Ty może lepiej zrezygnuj z tej pracy bo ona Ci przeszkadza w spotkaniach z nami
Timix Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 No ja w domu , Dzięki za miłe spotkanie i nowe znajomości było miodzio .Pozdrawiam LwG. Postaram się za 2 tyg następny czwartek w pracy .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 I ja w domu. Dziękuję za kolejne miłe spotkanie A dziś się działo : były obiecane ogóreczki i wyżebrane chlebek ze smalczykiem: było chwalenie się nowym sprzętem: Jedni jedli kiełbaski: Inni w tym czasie ..... Jak zawsze w Chudowie było dużo, dużo różnych motocykli: i innych pojazdów: no i byłam ja : a tu troszku więcej zdjęć: https://picasaweb.go...feat=directlink ps.1 Gadek dziękuję jeszcze raz za orzeszki ps.2 Paweł dziękuję za przesyłkę ps.3 Miro dzięki, dzięki, dzięki ... zima mi niestraszna ... jak już przyjdzie
Miro71 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Joasiu dzieki za rejacje zdjeciowa, na Was jednak mozna liczyc jak juz prezes zdjec nie robi to zastepca odrabia zadanie prawie jak w wojsku ;-)
zenon Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 I ja dołączam się do podziękowań za spotkanie dzisiejsze. Super te spotkania zawsze coś ciekawego do opowiedzenia jest.
Miro71 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Co ja bym bez mojego Kuriera zrobil to i dla niego oklaski :) dzieki Pawel-ku
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2013 ... zastepca .... MIRO !!!!!! no teraz sobie nagrabiłeś .... hi hi hi
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja też już w domu Jak zawsze mój powrót z przygodami. Nowe zdjęcie do albumu mi po drodze zrobiono A ja się tak bardzo do mej żony śpieszyłem, by jej przekazać pozytywną opinię na temat ogóreczków małosolnych W ostatnim czasie, mam bardzo dużo zapytań na temat naszych odblaskowych kamizelek klubowych. Z nikiem, grupą krwi i ewentualnie dodatkowo - "Grupa śląska". Dlatego wszystkich zainteresowanych proszę o priv. kontakt. Zajmę się tym osobiście tematem i liczę na to, że zamiast tych 85,- zł - zapłaci się mniej. A przynajmniej na to (teraz/dzisiaj) liczę (?). Co trzeba zrobić? W korespondencji prywatnej napisać: 1. NIK. 2. Rozmiar 3. Grupę krwi. 4. Czy chcesz dodatkowo = "Grupa śląska". 5. Inne życzenia: Np.: Bez niku, bez grupy krwi, bez itd. itp.. Już po pierwszych zamówieniach włożę to do jednego "worka" i zainteresowane osoby będą mogły obserwować co, jak i gdzie.! Achhhhh - i za ile Dzisiaj jest 18.07.2013. Akcję zamówień proponuję i JA AKCEPTUJE! do 18.08.2013! Proszę bez sprzeciwów BARDZO, ale to BARDZO MOCNO chcę tą drogą podziękować wszystkim tym, którzy otworzyli mi oczy na temat mojej NOWEJ ZACNEJ! Od jutra uruchamiam MACHINE rzetelności i etyki klubowiczów w NASZYM klubie BURGMANIA.net! Zaczynam od rzeczoznawcy i autoryzowanego servisu. Patryk - no i przewaliłeś już wszystko! chlebek, smalec (osobiście przeze mnie robiony!), kolę, ogóreczki. Joasia ma rację! Daj Ty se już spokój z tą Twoją pracą! Albo wymyśl coś nowego, gdzie Ty będziesz reżyserem Twych terminów Miło było dzisiaj spotkać "nowe twarze"! Nie mylić proszę z "blade twarze" Jeszcze raz WAS wszystkich pozdrawiam. Joasiu - dziękuję za fotki. Jaki ja na nich "młodziutko" wyszłem! Od dzisiaj mam swego, osobistego "paparazzi"!!! Już nie wspomnę o pupie Pawła, przed moją zacną! Człowiek nie wie na co patrzeć! Pozdrawiam. PS. Miro - dodatkowo jeszcze raz tą drogą dziękuję za prezent No i Pawłowi za kurierostwo :) Czytaj DOKŁADNIE!!!
Miro71 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Anton ja mam kamizelke na zbycie w rozmiarze L co prawda mam w dziale Ogloszen, ale podaje i tutaj jak by ktos nie zauwazyl .
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2013 Miro71 - przyjąłem do wiadomości i świadomości Tutaj adres: http://www.forum.burgmania.net/topic/18044-kamizelka-klubowa/page__pid__306039#entry306039 A co z resztą? He!? Andrzej z Mysłowic, Krzysiek z Katowic? i inni. Czekacie na ostatni moment? A inni? PS. Podawajcie mi też proszę rozmiar Waszej konfekcji, jaki nosicie. Nie trzeba nic dodawać do rozmiaru. ONI - biorą to pod uwagę, że to przecież ubierane jest na nasze kurtki do codziennej jazdy.
kamil1984 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 jakie są kryteria otrzymania takiej kamizelki??
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2013 Piszę się na tą koszulkę zenon - Myślisz chyba o kamizelce odblaskowej (?). A co z grupą krwi i naklejką "Grupa Śląsk"? Nie ma żadnych kryteri.
zenon Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Oczywiście Anton że myślę o kamizelce odblaskowej,poprostu przekręciłrm nazwę.Z grupą ślaską i imieniem jak by można było
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2013 Czy w czwartek ktoś się wybiera na zamek? Robię do 17 więc jak by co to do roboty leciał bym na skucie aby nie tracić czasu. Ale jak wszyscy na urlopach to z żalem zostanę w domu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2013 ja mogę być jeśli się za mną stęskniłeś
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2013 Z powodu czwartku, przełożyłem termin badania na piątek! A tutaj takie pytanie: "Czy w czwartek ktoś się wybiera na zamek?" A może chcesz się ustawić ile tego bułgarsko/tureckiego smalcu i chleba z sobą zabrać, by dla wszystkich starczyło? Zapytanie napisane przez Joasię i mogło by być i u mej strony 16:45 będę pod Twym zakładem i Cie poprowadzę do Chudowa! 100% że już zapomniałeś gdzie to jest, ale masz jeszcze mnie! PS. Pawła nie będzie. Obawia się, że może czegoś tam nie być w tej ilości, co Paweł potrafi "zniszczyć". A jego apetyt? - przecież znamy :) PS2. Ja tylko jedną małą kromeczkę ze smalcem. Dbam o linię!
Rekomendowane odpowiedzi