Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Będą ogóreczki małosolne!

a smalczyk i chlebuś ?????

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Anton nas rozpieszcza , ja z kumplem będę o 19*20 jak go odbiorę z pracy , dlatego tak późno . Za to z Pogiętym rano w sobotę śmigamy na 4 dni w Beskid Niski .

Opublikowano

Witam te spotkania sa pod zamkiem , koło której się spotykacie ? Jeśli się odrobię to może w końcu i ja bym zawitał , Kubo juz nie raz mi mówił ale mam chroniczny brak czasu. Pozdrawiam .

• Klubowicze
Opublikowano

koło 17 - 18 zaczynamy się zjeżdżać i siedzimy do ok 20.30

• Sympatycy
Opublikowano

Joasia i Anton musicie być ,mam przesyłkę .

• Sympatycy
Opublikowano

Będziemy, będziemy - ale każdy OSOBNO ! :clapping: :clapping: :fyou:

• Klubowicze
Opublikowano

no jak Anton napisał, że będę to już muszę być :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

10740233-emotikony-wskazuja--c-pistolet-na-ga--owa.jpg znowu mnie nie będzie! Chyba sprzedam ten skuter jak ma tylko stać, kurzyć się i zajmować miejsce w garażu.

Ogóreczki

18243339-smiley-wektor-ilustracja--tongue-out.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Patryk Ty może lepiej zrezygnuj z tej pracy bo ona Ci przeszkadza w spotkaniach z nami :clapping:

Opublikowano

No ja w domu , Dzięki za miłe spotkanie i nowe znajomości było miodzio .Pozdrawiam LwG. Postaram się za 2 tyg następny czwartek w pracy . :)

• Klubowicze
Opublikowano

I ja w domu. Dziękuję za kolejne miłe spotkanie :(

180720131110.jpg

A dziś się działo :

były obiecane ogóreczki i wyżebrane chlebek ze smalczykiem:

180720131131.jpg180720131132.jpg

było chwalenie się nowym sprzętem:

180720131121.jpg

Jedni jedli kiełbaski:

180720131122.jpg

Inni w tym czasie ..... :)

180720131126.jpg

Jak zawsze w Chudowie było dużo, dużo różnych motocykli:

180720131107.jpg

180720131123.jpg

i innych pojazdów:

180720131109.jpg

no i byłam ja :) :

180720131114.jpg

a tu troszku więcej zdjęć:

https://picasaweb.go...feat=directlink

ps.1 Gadek dziękuję jeszcze raz za orzeszki :)

ps.2 Paweł dziękuję za przesyłkę

ps.3 Miro dzięki, dzięki, dzięki :) ... zima mi niestraszna :) ... jak już przyjdzie

Opublikowano

Joasiu dzieki za rejacje zdjeciowa, na Was jednak mozna liczyc jak juz prezes zdjec nie robi to zastepca odrabia zadanie prawie jak w wojsku ;-)

Opublikowano

I ja dołączam się do podziękowań za spotkanie dzisiejsze. Super te spotkania zawsze coś ciekawego do opowiedzenia jest.

Opublikowano

Co ja bym bez mojego Kuriera zrobil to i dla niego oklaski :) :) :( dzieki Pawel-ku

• Klubowicze
Opublikowano

... zastepca ....

MIRO !!!!!! no teraz sobie nagrabiłeś :) .... hi hi hi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już w domu :)

Jak zawsze mój powrót z przygodami. Nowe zdjęcie do albumu mi po drodze zrobiono :)

A ja się tak bardzo do mej żony śpieszyłem, by jej przekazać pozytywną opinię na temat ogóreczków małosolnych :(

W ostatnim czasie, mam bardzo dużo zapytań na temat naszych odblaskowych kamizelek klubowych.

Z nikiem, grupą krwi i ewentualnie dodatkowo - "Grupa śląska".

Dlatego wszystkich zainteresowanych proszę o priv. kontakt. Zajmę się tym osobiście tematem i liczę na to, że zamiast tych 85,- zł - zapłaci się mniej.

A przynajmniej na to (teraz/dzisiaj) liczę (?).

Co trzeba zrobić?

W korespondencji prywatnej napisać:

1. NIK.

2. Rozmiar

3. Grupę krwi.

4. Czy chcesz dodatkowo = "Grupa śląska".

5. Inne życzenia: Np.: Bez niku, bez grupy krwi, bez itd. itp..

Już po pierwszych zamówieniach włożę to do jednego "worka" i zainteresowane osoby będą mogły obserwować co, jak i gdzie.! Achhhhh - i za ile :)

Dzisiaj jest 18.07.2013. Akcję zamówień proponuję i JA AKCEPTUJE! :) do 18.08.2013! Proszę bez sprzeciwów :)

BARDZO, ale to BARDZO MOCNO chcę tą drogą podziękować wszystkim tym, którzy otworzyli mi oczy na temat mojej NOWEJ ZACNEJ!

Od jutra uruchamiam MACHINE rzetelności i etyki klubowiczów w NASZYM klubie BURGMANIA.net!

Zaczynam od rzeczoznawcy i autoryzowanego servisu.

Patryk - no i przewaliłeś już wszystko! :) chlebek, smalec (osobiście przeze mnie robiony!), kolę, ogóreczki. Joasia ma rację! Daj Ty se już spokój z tą Twoją pracą! Albo wymyśl coś nowego, gdzie Ty będziesz reżyserem Twych terminów :)

Miło było dzisiaj spotkać "nowe twarze"! Nie mylić proszę z "blade twarze" :) Jeszcze raz WAS wszystkich pozdrawiam.

Joasiu - dziękuję za fotki. Jaki ja na nich "młodziutko" wyszłem! Od dzisiaj mam swego, osobistego "paparazzi"!!! :)

Już nie wspomnę o pupie Pawła, przed moją zacną! Człowiek nie wie na co patrzeć! :)

Pozdrawiam.

PS.

Miro - dodatkowo jeszcze raz tą drogą dziękuję za prezent :) No i Pawłowi za kurierostwo :) :) :)

Czytaj DOKŁADNIE!!!

Opublikowano

Anton ja mam kamizelke na zbycie w rozmiarze L co prawda mam w dziale Ogloszen, ale podaje i tutaj jak by ktos nie zauwazyl .

• Sympatycy
Opublikowano

Miro71 - przyjąłem do wiadomości i świadomości :(

Tutaj adres: http://www.forum.burgmania.net/topic/18044-kamizelka-klubowa/page__pid__306039#entry306039

A co z resztą? He!?

Andrzej z Mysłowic, Krzysiek z Katowic? i inni. Czekacie na ostatni moment?

A inni?

PS.

Podawajcie mi też proszę rozmiar Waszej konfekcji, jaki nosicie. Nie trzeba nic dodawać do rozmiaru.

ONI - biorą to pod uwagę, że to przecież ubierane jest na nasze kurtki do codziennej jazdy.

Opublikowano

jakie są kryteria otrzymania takiej kamizelki??

Opublikowano

Piszę się na tą koszulkę

• Sympatycy
Opublikowano

Piszę się na tą koszulkę

zenon - Myślisz chyba o kamizelce odblaskowej (?).

A co z grupą krwi i naklejką "Grupa Śląsk"?

Nie ma żadnych kryteri.

Opublikowano

Oczywiście Anton że myślę o kamizelce odblaskowej,poprostu przekręciłrm nazwę.Z grupą ślaską i imieniem jak by można było

• Klubowicze
Opublikowano

Czy w czwartek ktoś się wybiera na zamek?

Robię do 17 więc jak by co to do roboty leciał bym na skucie aby nie tracić czasu.

Ale jak wszyscy na urlopach to z żalem zostanę w domu :)

• Klubowicze
Opublikowano

ja mogę być jeśli się za mną stęskniłeś :)

• Sympatycy
Opublikowano

Z powodu czwartku, przełożyłem termin badania na piątek!

A tutaj takie pytanie: "Czy w czwartek ktoś się wybiera na zamek?"

A może chcesz się ustawić ile tego bułgarsko/tureckiego smalcu i chleba z sobą zabrać, by dla wszystkich starczyło? :msn-wink:

Zapytanie napisane przez Joasię i mogło by być i u mej strony :down:

16:45 będę pod Twym zakładem i Cie poprowadzę do Chudowa! 100% że już zapomniałeś gdzie to jest, ale masz jeszcze mnie! :)

PS.

Pawła nie będzie. Obawia się, że może czegoś tam nie być w tej ilości, co Paweł potrafi "zniszczyć". :)

A jego apetyt? - przecież znamy :) :) :)

PS2.

Ja tylko jedną małą kromeczkę ze smalcem. Dbam o linię! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...