ja-rek Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Sami tego chcieliście....... Jak tak dalej będzie to będziemy musieli założyć nowy klub: IceStar.com Boję się translacji na polską mowę... Kilku "członków" (teoretycznie jeszcze i już mamy) i byli obecni na przypadkowym spotkaniu założycielskim. Nie wiem, jak nazwać członkinię - póki co jedną * ja-rek. * przecież nie musi mieć od razu przedrostka STAR
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2013 ,,Star" nie musi mieć ale lizała ładnie i strasznie długo. Nado sie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2013 bez "star" w to nie wchodzę ... cokolwiek to znaczy
zenon Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Fajnie jak "Ja-rek" napisał było by założyć podklub- "IceStarcom" i wybrać prezesa od lodów a każdy członek musiał by sprawdzić się w szybkości lizania loda
zenon Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Ciekawe czy Anton przyjedzie do Chudowa na swoim nowo nabytym motocyklu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2013 mimo deszczu i wichury co wiała w oczy pojechałam na spotkanie, żeby kopnąć ..... Antona ..... nowy pojazd szczęśliwy Anton wygląda tak: najedzeni burgmaniacy wyglądają tak ( chleb ze smalcem mniam, mniam - Anton dzięki ) jeszcze trochę zdjęć tu: https://picasaweb.go...feat=directlink dzięki za miłe spotkanie i do następnego razu
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2013 Gdybym tego sam nie przeżył, nie uwierzyłbym! Niby nic, a takie "delikatne" kopnięcie Joasi w oponę, postawiło mój nowy "nabytek" na koła! Taki skuterowy chrzest, zamiast rozbicie szampana o burtę (osłonę plastikową) Byście widzieli, jak to dodało jej (HONDA) mocy! A ja byłem cały w skowronkach!!!! i w parę minutek w domu. Dziękuję za spotkanie i wszystkie Wasze uwagi co do nowego nabytku. Bardzo sobie to cenię. Niby dwa kółka, niby jednoślad - a jednak trochę inaczej, jak była (czas przeszły ) 250-siątka. PS. Gdyby się ktoś z Was w niedzielę wybierał na eskapadę do GW, to proszę naciskać na dzwonek domofonu noskiem, albo kopać w furtkę Przecież obie ręce będą zajęte :) Pa.
Jaki 40 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzięki za mile spędzony czas do rychłego zobaczenia za chlebek ze smalcem od Antona
chips Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Fajny sprzęt i fajny właściciel . Życzę bezawaryjnej jazdy a czas przeszły z 250 wykasować . Zapisać przyjemności na nowej maszynie . Milion kilometrów . Zdjęcia też niczego sobie za nie też dzięki można tylko żałować że czwartek jest tylko raz w tygodniu .
Jarek_PL Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 No Antoniusz, to żeś się przesiad !!! Gratuluje
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2013 Anton, a tarcze hamulcowe smalcem posmarowałeś żeby nie piszczały???? Gratulacje! Szkoda, że nie mogłem być na pierwszym :-) oblewaniu Twojego nabytku. Będą pewnie następne w kolejne czwartki dla tych co nie byli, no i żeby koszty rozłożyć w czasie. Najbardziej żałuję, że se nie kopnąłem - oczywiście w oponę.
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2013 Anton, gratuluję nowego nabytku! Jak to mówią: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (jakby zawory w Burgmanie się nie połamały to nie miałbyś Hondy )
Klubowicze karton Opublikowano 12 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2013 gratulacje podoba mnie sie to zacna i widze że sprzątnełeś hondke mojemu sąsiadowi ale to dobdze w czwartek przyjade zapodać buta w oponke no bo jak
zenon Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Anto to i ja pogratulować chę Ci wspaniałej Hondy, będe w czwartek to kopniemy w oponke ,ci co niebyli teraz w Chudowie
Moni82 Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 My chętnie wpadniemy na kawusię no i torta:-) Ps. gratuluję nowego nabytku i życzę bezawaryjnej jazdy
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2013 My chętnie wpadniemy na kawusię no i torta:-) Ps. gratuluję nowego nabytku i życzę bezawaryjnej jazdy Czekałem .................. nie tylko na Was Kawusia w zlewie, torta pies zeżar
Moni82 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Czekałem .................. nie tylko na Was Kawusia w zlewie, torta pies zeżar Upsss....będziemy się tłumaczyć) Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 torta pies zeżar oj Anton było tort zamrozić i na czwartek byłby jak znalazł a tak to znów kulki i lody
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2013 Tort (zamrożony) czy lody ..... to i to zimne No ... chyba, że ..... ktoś ma fantazję!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 oj Anton, Anton !!!! o rok starszy a nic się nie zmieniłeś tort się zamraża żeby dłużej przetrwał a przed podaniem się go ROZMRAŻA !!!
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2013 >o rok starszy a nic się nie zmieniłeś < A miałem? Już byś zemną w ogóle nie wytrzymała :)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2013 o mamo !! ..... to już lepiej zostań jaki jesteś .... echhhhh
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2013 W ubiegły czwartek okupiliśmy ostatni stolik w namiocie /zadaszeniu/ (patrząc od strony grilla). Były nawet miejsca do zaparkowania. Nasz "stary parking" jest zajęty ławeczkami. Proponuję jutro to powtórzyć ... no chyba, że ktoś ma ciekawszą myśl (?). O oblewani, kopaniu w oponkę, nawet nie wspominam. Do domu się chyba wybierzemy po 24:00 :) NOWOŚĆ! Będą ogóreczki małosolne!
Rekomendowane odpowiedzi