Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie mozna byloby tego filmiku wrzucic na Yutube ???? wtedy i ja moglbym ocenic jaka praca za tym stoi ;-)

Anton ja nie przyjadę chociaż bym chciał moja żona zaprosiła na sobotę i niedzielę gości mamy teraz dni jastrzębia.

Sorrki mam nadzieję że nie długo się spotkamy w Chudowie.

Trzymaj się i miłej zabawy życzę.

Anton ja tez nie przyjade bo nie lubie sie wpraszac bez zaproszenia ;-) tylko nie probuj teraz czegokolwiek naprawiac bo i tak juz nie zdaze hihihih
  • Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

a nie mozna byloby tego filmiku wrzucic na Yutube ???? wtedy i ja moglbym ocenic jaka praca za tym stoi ;-)

..................

Można. Tylko zastanów się czy na pewno chcesz, żebyś potem nie żałował :-)))

Opublikowano

Można. Tylko zastanów się czy na pewno chcesz, żebyś potem nie żałował :-)))

Patryku jak tak Miro71 bardzo chce to wrzuć na Yutube jakiś filmik z nim :)

• Sympatycy
Opublikowano

Smutny "czwartek" :)

• Sympatycy
Opublikowano

"Jeszcze bedzie cudownie,jeszcze bedzie wspaniale"

Anton za tydzien bedziesz smigal :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jedzie ktoś dzisiaj? Ja jadę :evil:

Opublikowano

• Postaram się być po 18 godz.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też wpadnę po 18

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem ZLY :)

Przegralem z glupim przeziebieniem :(

Ale moze sprawdzi sie powiedzenie,"ze niema tego zlego co by ....."

pozwolilo mi sie podleczyc na niedzielna wycieczke :drunk:

Pozdrawiam Wszyskich "Chudowian"

P.S.

Anton sorki za zamieszanie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Już jestem w domu. Że co?, że tak późno?, haaa

Dojechałem do stacji LUKOIL przed Ochabami i .......................... stanąłem! SCHEISSE!

W silniku coś zachrobotało! Zjechałem na pobocze i widzę, że z rury wydechowej wychodzi, kopci!, dym. OK.

Postawiłem na stopce centralnej, a tutaj nagle z rury wali PŁOMIEŃ!!! Ale jak??? !!!

Butem próbowałem go stłumić. KISZKA! Rękawicą go zdławiłem.

Syn akurat w międzyczasie pojechał już do domu (Oberhausen), a więc sąsiad mi pozostał.

Wytłumaczyłem gdzie są kluczyki zapasowe mego auta (hak holowniczy) i miał przyjechać po mnie moją przyczepą.

Telefon - kluczyki nie pasują do stacyjki auta! Zapomniałem, że parę lat temu wymieniłem stacyjkę z JEDNYM KLUCZEM, który to miałem przy ........ (d**ie) sobie!.

Uczynny sąsiad przyjechał po mnie swym autem na stację. Pojechaliśmy do domu. Moje auto z przyczepą - i w drogę powrotną.

Dziewczyny z kasy stacji, w międzyczasie, pilnowały mój SKARB! :clapping: i kask, który to do bagażnika się nie mieści ;) Łeb (kask) za duży :)

Teraz załadunek, zapinanie burka i w drogę powrotną. Przyjazd, PIWKO!!!!!, rozładunek.

Sąsiad poszedł już do domu, a ja samiuteńki i mój burek :(

Wskaźnik temperatury był w czasie całej, mej dzisiejszej podróży do i z Chudowa bardzo intensywnie przeze mnie obserwowany!!! Nie było czegoś niepokojącego. Mimo to otwarłem przykrywę do wlewu chłodziwa. Poświeciłem sobie taką maleńką latarką i widzę = że rozerwało mi zbiornik wyrównawczy! A niech to CHOLERA weźmie! Patrzę jeszcze raz - no tak! Rozwaliło!

A przecież wskaźnik temperatury intensywnie obserwowałem! Hmmm. Jeszcze raz zaglądam. Ufffffffffffffffffffffff Przewód elektryczny, jasnego koloru mnie zmylił! Wszystko z zbiornikiem wyrównawczym OK .

A co dalej - nie wiem. Jutro rozbieram klawiaturę.

Spotkanie w Chudowie było jak zawsze bardzo udane.

Był chlebek z solą i smalcem - ala Anton :( Wymiana doświadczeń, spotkanie z Sławkiem (!), zakupy płynu pozwalające na dalszą jazdę w wypadku dziury w oponie do 6 mm., umawianie się na niedzielę ..... . A z resztą, trzeba było być hihihihi

Pozdrawiam.

Opublikowano

Anton to wręczniemożliwe a tak pięknie pracował burek w Chudowie, napisz co stwierdzisz.Miło było was znowu zobaczyć

• Klubowicze
Opublikowano

oj Anton :) no na chwilę Cie z oka spuścić a już rozrabiasz i dym i ogień puszczasz , tak się nie robi !!!

a tak serio to przykro czytać takie wiadomości, naprawiaj to szybko !

Opublikowano

Fajny z ciebie gośc Anton i chętnie przyjme kiedyś pomoc w obsłudze komputerów . Ubolewam że maszyna ci nawaliła , na mechanice jednosladów mało kumam ale u gościa kupiłem czwartą maszyne i wiem że potrafi dużo . Mogę dać namiary . Ja u niego serwisuję a cenowo jest nie drogi . Zapomniałem spróbować domowego smalcu następnym razem będzie więcej czasu , nocna zmiana goniła . Naprawiaj i dużo smigania bezawaryjnego ci życze

Opublikowano

Oj Anton jest tak jak napisała Joasia " Nie można już na chwile zostawić Cie samego". Ciekawy jestem czego mu wlałeś że aż biedny ogniem buchał ? Dym i ogień z rury po wyłączeniu silnika - ciekawe. Myśle że musiał nagromadzić się w niej olej. Obym się mylił ale to śmierdzi od góry silnika. Zawsze przykro się czyta o problemach z naszymi maszynami ale mam nadzieje że niebawem przeczytam że Anton poradził sobie z tym niewielkim problemem. Pisz co i jak.

Opublikowano

Anton wiem że to moja wina tak krakałem z tym nie przykręconym bagażnikiem WYBACZ! :)

ps. a a nitro to odpala się dopiero po przekroczeniu 180km/h :ninja:

• Klubowicze
Opublikowano

żyjecie ???????

Opublikowano

Ale co to za życie jak nikt ze mną nie chciał się zamienić na zmiany . Mam popołudniówki na hucie i na hali ok.40-50 stopni . A ja wole wiatr w oczy i szum wiatru w kasku . Praca na zmiany na mało uroku i bardzo koliduje z moimi chęciami jazdy . Pozdrawiam wszystkich co jutro będą na spotkaniu

• Klubowicze
Opublikowano

dzisiejsze spotkanie odbyło się pod hasłem "star.com" :msn-wink: bo co niektórym "wiekowym" kolegom trzeba było przypomnieć, że dziś czwartek :(

nie było nas dużo ale jak zawsze fajnie :

przyjechał jeden burgman nówka sztuka, szkoda tylko, że właściciel nie miał ochoty z nami rozmawiać

040720131082.jpg

były młode panienki

040720131084.jpg

i trochę starsze ... ale im nikt zdjęć nie robił :clap:

przyszedł Pan Prezes :

040720131093.jpg

i inni :

040720131089.jpg

040720131091.jpg

040720131092.jpg

040720131094.jpg

040720131095.jpg

040720131090.jpg

Dziękuję za miłe spotkanie, colę i lody :)

I kawał .... a może nie kawał ? :( :

Co robi kobieta w łóżku po stosunku ? ...... zawadza ..... :(

a tu link do troszkę więcej zdjęć z dzisiejszego spotkania:

https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/Chudow4Lipca2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNHp77qdjoCFigE&feat=directlink

Opublikowano

Asiu ale fajna relacja z dzisiejszego spotkania, dziękuję za spotkanie pod hasłem "star.com" i za super fotkę.

• Sympatycy
Opublikowano

Eeee tam. Was obudzić, to żyjecie ;)

Cieszę się, że towarzycho w komplecie :)

Opublikowano

Anton bier ta honda i w czwartek na Chudów !!! honda ;):) :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za wczorajsze spotkanie jak zawsze miłe i wesołe :-D)))

Opublikowano

Tylko pozazdrościć ja mam w grafiku wolny czwartek i piątek przyszły i nawet zmiana pogody mnie nie zniechęci . Odliczam czas do czwartku .

• Sympatycy
Opublikowano

Spotkanie grupy star.com udane.Patryk dzięki za loda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...