Miro71 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 a nie mozna byloby tego filmiku wrzucic na Yutube ???? wtedy i ja moglbym ocenic jaka praca za tym stoi ;-) Anton ja nie przyjadę chociaż bym chciał moja żona zaprosiła na sobotę i niedzielę gości mamy teraz dni jastrzębia. Sorrki mam nadzieję że nie długo się spotkamy w Chudowie. Trzymaj się i miłej zabawy życzę. Anton ja tez nie przyjade bo nie lubie sie wpraszac bez zaproszenia ;-) tylko nie probuj teraz czegokolwiek naprawiac bo i tak juz nie zdaze hihihih
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2013 a nie mozna byloby tego filmiku wrzucic na Yutube ???? wtedy i ja moglbym ocenic jaka praca za tym stoi ;-) .................. Można. Tylko zastanów się czy na pewno chcesz, żebyś potem nie żałował :-)))
andrzejSkoczow Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Można. Tylko zastanów się czy na pewno chcesz, żebyś potem nie żałował :-))) Patryku jak tak Miro71 bardzo chce to wrzuć na Yutube jakiś filmik z nim
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Smutny "czwartek"
Sympatycy krys70 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2013 "Jeszcze bedzie cudownie,jeszcze bedzie wspaniale" Anton za tydzien bedziesz smigal
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jedzie ktoś dzisiaj? Ja jadę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja też wpadnę po 18
Sympatycy krys70 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jestem ZLY Przegralem z glupim przeziebieniem Ale moze sprawdzi sie powiedzenie,"ze niema tego zlego co by ....." pozwolilo mi sie podleczyc na niedzielna wycieczke Pozdrawiam Wszyskich "Chudowian" P.S. Anton sorki za zamieszanie
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Już jestem w domu. Że co?, że tak późno?, haaa Dojechałem do stacji LUKOIL przed Ochabami i .......................... stanąłem! SCHEISSE! W silniku coś zachrobotało! Zjechałem na pobocze i widzę, że z rury wydechowej wychodzi, kopci!, dym. OK. Postawiłem na stopce centralnej, a tutaj nagle z rury wali PŁOMIEŃ!!! Ale jak??? !!! Butem próbowałem go stłumić. KISZKA! Rękawicą go zdławiłem. Syn akurat w międzyczasie pojechał już do domu (Oberhausen), a więc sąsiad mi pozostał. Wytłumaczyłem gdzie są kluczyki zapasowe mego auta (hak holowniczy) i miał przyjechać po mnie moją przyczepą. Telefon - kluczyki nie pasują do stacyjki auta! Zapomniałem, że parę lat temu wymieniłem stacyjkę z JEDNYM KLUCZEM, który to miałem przy ........ (d**ie) sobie!. Uczynny sąsiad przyjechał po mnie swym autem na stację. Pojechaliśmy do domu. Moje auto z przyczepą - i w drogę powrotną. Dziewczyny z kasy stacji, w międzyczasie, pilnowały mój SKARB! i kask, który to do bagażnika się nie mieści Łeb (kask) za duży Teraz załadunek, zapinanie burka i w drogę powrotną. Przyjazd, PIWKO!!!!!, rozładunek. Sąsiad poszedł już do domu, a ja samiuteńki i mój burek Wskaźnik temperatury był w czasie całej, mej dzisiejszej podróży do i z Chudowa bardzo intensywnie przeze mnie obserwowany!!! Nie było czegoś niepokojącego. Mimo to otwarłem przykrywę do wlewu chłodziwa. Poświeciłem sobie taką maleńką latarką i widzę = że rozerwało mi zbiornik wyrównawczy! A niech to CHOLERA weźmie! Patrzę jeszcze raz - no tak! Rozwaliło! A przecież wskaźnik temperatury intensywnie obserwowałem! Hmmm. Jeszcze raz zaglądam. Ufffffffffffffffffffffff Przewód elektryczny, jasnego koloru mnie zmylił! Wszystko z zbiornikiem wyrównawczym OK . A co dalej - nie wiem. Jutro rozbieram klawiaturę. Spotkanie w Chudowie było jak zawsze bardzo udane. Był chlebek z solą i smalcem - ala Anton Wymiana doświadczeń, spotkanie z Sławkiem (!), zakupy płynu pozwalające na dalszą jazdę w wypadku dziury w oponie do 6 mm., umawianie się na niedzielę ..... . A z resztą, trzeba było być hihihihi Pozdrawiam.
zenon Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Anton to wręczniemożliwe a tak pięknie pracował burek w Chudowie, napisz co stwierdzisz.Miło było was znowu zobaczyć
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 oj Anton no na chwilę Cie z oka spuścić a już rozrabiasz i dym i ogień puszczasz , tak się nie robi !!! a tak serio to przykro czytać takie wiadomości, naprawiaj to szybko !
chips Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fajny z ciebie gośc Anton i chętnie przyjme kiedyś pomoc w obsłudze komputerów . Ubolewam że maszyna ci nawaliła , na mechanice jednosladów mało kumam ale u gościa kupiłem czwartą maszyne i wiem że potrafi dużo . Mogę dać namiary . Ja u niego serwisuję a cenowo jest nie drogi . Zapomniałem spróbować domowego smalcu następnym razem będzie więcej czasu , nocna zmiana goniła . Naprawiaj i dużo smigania bezawaryjnego ci życze
Jarek_PL Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Oj Anton jest tak jak napisała Joasia " Nie można już na chwile zostawić Cie samego". Ciekawy jestem czego mu wlałeś że aż biedny ogniem buchał ? Dym i ogień z rury po wyłączeniu silnika - ciekawe. Myśle że musiał nagromadzić się w niej olej. Obym się mylił ale to śmierdzi od góry silnika. Zawsze przykro się czyta o problemach z naszymi maszynami ale mam nadzieje że niebawem przeczytam że Anton poradził sobie z tym niewielkim problemem. Pisz co i jak.
SEBA 500 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Anton wiem że to moja wina tak krakałem z tym nie przykręconym bagażnikiem WYBACZ! ps. a a nitro to odpala się dopiero po przekroczeniu 180km/h
chips Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Ale co to za życie jak nikt ze mną nie chciał się zamienić na zmiany . Mam popołudniówki na hucie i na hali ok.40-50 stopni . A ja wole wiatr w oczy i szum wiatru w kasku . Praca na zmiany na mało uroku i bardzo koliduje z moimi chęciami jazdy . Pozdrawiam wszystkich co jutro będą na spotkaniu
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2013 Smutny "CZWARTEK", czy co? HE?!!! Ja jestem "wytłumaczony". Chwasty wyrywałem http://www.forum.burgmania.net/topic/17837-zerwany-zawor-ssacywydechowy-an-250/page__st__120__gopid__304254#entry304254
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2013 dzisiejsze spotkanie odbyło się pod hasłem "star.com" bo co niektórym "wiekowym" kolegom trzeba było przypomnieć, że dziś czwartek nie było nas dużo ale jak zawsze fajnie : przyjechał jeden burgman nówka sztuka, szkoda tylko, że właściciel nie miał ochoty z nami rozmawiać były młode panienki i trochę starsze ... ale im nikt zdjęć nie robił przyszedł Pan Prezes : i inni : Dziękuję za miłe spotkanie, colę i lody I kawał .... a może nie kawał ? : Co robi kobieta w łóżku po stosunku ? ...... zawadza ..... a tu link do troszkę więcej zdjęć z dzisiejszego spotkania: https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/Chudow4Lipca2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNHp77qdjoCFigE&feat=directlink
zenon Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Asiu ale fajna relacja z dzisiejszego spotkania, dziękuję za spotkanie pod hasłem "star.com" i za super fotkę.
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2013 Eeee tam. Was obudzić, to żyjecie Cieszę się, że towarzycho w komplecie
SEBA 500 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Anton bier ta honda i w czwartek na Chudów !!! honda :)
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2013 Dziękuję za wczorajsze spotkanie jak zawsze miłe i wesołe :-D)))
chips Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Tylko pozazdrościć ja mam w grafiku wolny czwartek i piątek przyszły i nawet zmiana pogody mnie nie zniechęci . Odliczam czas do czwartku .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2013 Spotkanie grupy star.com udane.Patryk dzięki za loda.
Rekomendowane odpowiedzi