Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Mój przyjazd jutro jest pod WIELKIM znakiem zapytania!

Jadąc do K-wic, zaraz za Żorami (łuk w lewo, a po prawej - restauracja i hotel z dużym słupem reklamy LAS VEGAS), coś mnie szkubło i silnik w burku przestał pracować. Po zatrzymaniu się, próbowałem go znów uruchomić, jednak na marne.

Autostopem do Skoczowa (osobowe do Pawłowic i TIR do Skoczowa - obaj motocykliści!!!). Ze Skoczowa TAXI.

Auto + przyczepa + sąsiad i powrotem na parking po burka. W między czasie połączenie z Gadkiem.

Również przyjechał, pół burka porozkręcał i dalej nic. Wojtek - czapka z głowy! Dziękuję stokrotnie.

Fajka na świecy była dobrze zamocowana. Jeszcze dwa razy, w czasie ponownej próby - zakaszlał (BUREK!, nie Gadek :)), ale to było wszystko :(

Rano jadę do servisu w B-B. Zobaczymy co oni tam stwierdzą.

A tak chcę być jutro znów razem z WAMI, bo każde takie spotkanie dodaje mi dwa i pół miesięcy mego (jeszcze) życia.

Tak sobie to wyliczyłem różniczkami i całkami :) :) :)

Pana Łukasza z servisu znam. On mnie też, ale ON jest bardzo zajęty innymi, już wcześniej ustalonymi terminami napraw. Czy jutro będzie miał dla mnie czas?

No ....... zobaczymy (?).

By nie było i tak myślę o WAS!

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Daj znać co z burkiem. Jak będzie trza, to osobiście po Ciebie przyjadę o odstawię po spotkaniu do domu.

• Sympatycy
Opublikowano

I to się nazywa SOLIDARNOŚĆ! Nie mylić proszę z ............

Dziękuję za ofertę.

Jak i co - dam Ci znać.

Myślę sobie, że do 12-13-stej będę już coś więcej widział.

Jesteś BURGMANIAK całym PYSKIEM! :) I to nie pierwszy raz! - AndrzejMyslowice!!!!

• Klubowicze
Opublikowano

no to jak takich dwóch chłopaków przyjedzie na jednym Burgmanie to ja to muszę zobaczyć :)

• Sympatycy
Opublikowano

no to jak takich dwóch chłopaków przyjedzie na jednym Burgmanie to ja to muszę zobaczyć :)

Bez komentarza :(

Czyżbyś mi nie życzyła "ustawienia" mego burka na nogi?

Chyba coś źle zrozumiałem :) :) :)

Nie chyba - NA PEWNO!!!!! :(:) :)

​Jedno jest pewne - Joasia70 będzie na spocie! HURA!!! By zobaczyć.

• Klubowicze
Opublikowano

a no tak .... to ja gapa jestem, przepraszam .... oczywiście, że wolę zobaczyć dwóch chłopaków na dwóch burgmanach i tego Ci życzę :)

hihihi ... to moja wyobraźnia zadziałała i dlatego tak wyszło, że na jednym "koniu" przyjedziecie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Eeeeeeeeeeeeeeee tam.

To się liczy: >​Jedno jest pewne - Joasia70 będzie na spocie! HURA!!! By zobaczyć.<

PS.

Nie ma mnie kto gonić do wyra ;(

Słomiany wdowiec jestem. :) Ale jak wróci, oj oj oj = to nie zrobiłeś, tamtego nie zrobiłeś, Sara nie wyczesana itd itp :) :) :)

• Klubowicze
Opublikowano

Poczekajcie na mnie przyjadę po pracy.

Opublikowano

mnie niestety nie bedzie :clapping:

Opublikowano

Ja nie dam rady,żona nie zdążyła prania schować i skarpetki mam całe mokre!

• Klubowicze
Opublikowano

Miro no coś Ty , jak to nie będzie i jeszcze się z tego cieszysz :clapping:

Dario ciepło jest po co Ci skarpetki ???? poza tym wsadź je do mikrofalówki to zaraz będą suche :)

Opublikowano

Jaka szkoda że , nie mogę przyjechać pracuję do 20-tej ale skarpety mogą szybko na słoneczku wyschnąć Darku!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Opublikowano

Będę po 18

Mam kilka płytek z filmikami z Burgmani

• Klubowicze
Opublikowano

I po spotkaniu jak zawsze miłym i wesołym.

Ja już w domu a szarańcza jeszcze jeździ po ślunsku. Wraca dobry zwyczaj przejażdżek i odwożenia się do domu.

Dziękuję za spotkanie. Uwaga! nie wylałem kawy Andrzejowi ale innym udało się coś wylać :-)))

• Sympatycy
Opublikowano

Już w domu. W Pawłowicach, na światłach, Magirus się skarżył, że go dupa boli :)

Przysięgam! - to nie ja !

Opublikowano

Ja z Ojcem powolutku dokulaliśmy się do domku. Dzięki za miłe spotkanko i oby taka pogoda już została do zimy.

• Klubowicze
Opublikowano

kulanie było ale nikt mnie do domu nie odprowadził :clapping:

a wylałam ja ale nikogo nie udało mi się oblać, będę musiała wziąć lekcję u Ciebie ;)

Magirus dziękuję za płytkę

a tak wogóle to super było i orzeszki znów dostałam :) dziękuję bardzo

Opublikowano

Ja tak samo w domu o godzinie 21.57 byłem w Cieszynie

Dajcie znać czy te filmiki chodzą

Anton następnym razem pojadę wolniej

Dzięki za spotkanie

• Sympatycy
Opublikowano

@magirus1 - jazda była SUPER! W domu moje spodnie opróżniłem w muszli klozetowej :clapping:

Tylko jeden raz spojrzałem na licznik i to wystarczyło! => 260!!!!, albo polowa z tego ? Hmmm ....

Jeszcze raz dziękuję za ............... ........................................ kumplowstwo ;)

U mnie pliki "chodzą" na SPLESH_u. Można sobie gratisowo ściągnąć tutaj

http://splash-pro.softonic.pl/download

Widzę, że nie są obrabiane (ot - jak leciało). Wyrazistość obrazu pierwszej klasy.

Jak tylko znajdę trochę czasu, spróbuję coś tam pociąć i Twój materiał wykorzystać do skomponowania jednego filmu. Dostaniesz do akceptacji, a potem, ewentualnie na YouTube.

Zrobiłem w międzyczasie małą próbę i mój PINNACLE nie przyjmuje tych plików. A więc pozostanie tylko na mej obietnicy i naprawdę dobrych chęciach. :) buuuuuuu

@Joasia70 - szkoda, że nie siedziałem bliżej Ciebie. Ale byłbym "słodki" :):oops::eek:

@GadekW - ale masz fajnego Tatę!

• Klubowicze
Opublikowano

I ja w domu. Było jak zawsze super.

PS

Okazuje się że byli koledzy z Bielska. Coprawda nie chcieli mi przeszkadzać jak pożerałem kiełbachę (dzięki )ale potem odszedłem na momęcik a oni zawinęli się tak szybko że nie zdążyłem zamienić z nimi ani słowa. :clapping: Panowie odezwijcie się ! A następnym razem nie uciekajcie tak szybko. My zbieramy się z Chudowa dopiero koło 21

Opublikowano

Anton ja nie przyjadę chociaż bym chciał moja żona zaprosiła na sobotę i niedzielę gości mamy teraz dni jastrzębia.

Sorrki mam nadzieję że nie długo się spotkamy w Chudowie.

Trzymaj się i miłej zabawy życzę.

• Klubowicze
Opublikowano

Filmiki chodzą i są super lecz nie jestem tak zazdrosny jak kolega A. i nie będę ich ciął na strzępy - uznaję wysoką klasę sprzętu i autora.

Brawo!!!

Opublikowano

Miło było Was poznać,myślę że jeszcze nie raz porozmawiamy i pośmigamy !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

@Patryk - > nie jestem tak zazdrosny jak kolega A.< Proszę sobie wyobrazić, że ZROZUMIAŁEM literkę "A".

Jednak to wszystko co zrozumiałem :fireman2: :fireman: :fireman2:

Sehr witzig :fireman2:

@SEBA 500 - jesteś super Facet! Tylko uważaj na siebie, bo Cię ta "choroba" tak samo weźmie jak mnie i masz wtedy POPAPANE! :)

A jak okropni "ONI" mogą być = patrz u góry :) :) :) :) :) :) Jednak wszystko jest traktowane z DUŻYM SERCEM i to się liczy!

Wszyscy mamy BARDZO DUŻE poczucie humoru i nawet jak ktoś w pysk pluje (nie dotyczy tego wątku!) - mówimy, że deszcz pada.

@Dario670 - no tak, skarpetki, tuje, goście, dni Jastrzębia .... już ciekawy jestem na następne.

Qurde - Ty to masz fantazję! Dobrze, że moja tego wszystkiego nie czyta!

- A widzisz, jak ON POTRAFI! :) :) :) I w pysk!

• Klubowicze
Opublikowano

..........

.........................., spróbuję coś tam pociąć i Twój materiał wykorzystać ....................

Antonku chodziło tylko o to jak Ty to robisz: tniesz potem wykorzystujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...