Sympatycy Anton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Mój przyjazd jutro jest pod WIELKIM znakiem zapytania! Jadąc do K-wic, zaraz za Żorami (łuk w lewo, a po prawej - restauracja i hotel z dużym słupem reklamy LAS VEGAS), coś mnie szkubło i silnik w burku przestał pracować. Po zatrzymaniu się, próbowałem go znów uruchomić, jednak na marne. Autostopem do Skoczowa (osobowe do Pawłowic i TIR do Skoczowa - obaj motocykliści!!!). Ze Skoczowa TAXI. Auto + przyczepa + sąsiad i powrotem na parking po burka. W między czasie połączenie z Gadkiem. Również przyjechał, pół burka porozkręcał i dalej nic. Wojtek - czapka z głowy! Dziękuję stokrotnie. Fajka na świecy była dobrze zamocowana. Jeszcze dwa razy, w czasie ponownej próby - zakaszlał (BUREK!, nie Gadek ), ale to było wszystko Rano jadę do servisu w B-B. Zobaczymy co oni tam stwierdzą. A tak chcę być jutro znów razem z WAMI, bo każde takie spotkanie dodaje mi dwa i pół miesięcy mego (jeszcze) życia. Tak sobie to wyliczyłem różniczkami i całkami :) Pana Łukasza z servisu znam. On mnie też, ale ON jest bardzo zajęty innymi, już wcześniej ustalonymi terminami napraw. Czy jutro będzie miał dla mnie czas? No ....... zobaczymy (?). By nie było i tak myślę o WAS!
GadekW Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Daj znać co z burkiem. Jak będzie trza, to osobiście po Ciebie przyjadę o odstawię po spotkaniu do domu.
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2013 I to się nazywa SOLIDARNOŚĆ! Nie mylić proszę z ............ Dziękuję za ofertę. Jak i co - dam Ci znać. Myślę sobie, że do 12-13-stej będę już coś więcej widział. Jesteś BURGMANIAK całym PYSKIEM! I to nie pierwszy raz! - AndrzejMyslowice!!!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2013 no to jak takich dwóch chłopaków przyjedzie na jednym Burgmanie to ja to muszę zobaczyć
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2013 no to jak takich dwóch chłopaków przyjedzie na jednym Burgmanie to ja to muszę zobaczyć Bez komentarza Czyżbyś mi nie życzyła "ustawienia" mego burka na nogi? Chyba coś źle zrozumiałem :) Nie chyba - NA PEWNO!!!!! :) Jedno jest pewne - Joasia70 będzie na spocie! HURA!!! By zobaczyć.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2013 a no tak .... to ja gapa jestem, przepraszam .... oczywiście, że wolę zobaczyć dwóch chłopaków na dwóch burgmanach i tego Ci życzę hihihi ... to moja wyobraźnia zadziałała i dlatego tak wyszło, że na jednym "koniu" przyjedziecie
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Eeeeeeeeeeeeeeee tam. To się liczy: >Jedno jest pewne - Joasia70 będzie na spocie! HURA!!! By zobaczyć.< PS. Nie ma mnie kto gonić do wyra ;( Słomiany wdowiec jestem. Ale jak wróci, oj oj oj = to nie zrobiłeś, tamtego nie zrobiłeś, Sara nie wyczesana itd itp :)
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 Poczekajcie na mnie przyjadę po pracy.
Dario670 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja nie dam rady,żona nie zdążyła prania schować i skarpetki mam całe mokre!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 Miro no coś Ty , jak to nie będzie i jeszcze się z tego cieszysz Dario ciepło jest po co Ci skarpetki ???? poza tym wsadź je do mikrofalówki to zaraz będą suche
Jaki 40 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jaka szkoda że , nie mogę przyjechać pracuję do 20-tej ale skarpety mogą szybko na słoneczku wyschnąć Darku!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH
andrzejSkoczow Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Będę po 18 Mam kilka płytek z filmikami z Burgmani
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 I po spotkaniu jak zawsze miłym i wesołym. Ja już w domu a szarańcza jeszcze jeździ po ślunsku. Wraca dobry zwyczaj przejażdżek i odwożenia się do domu. Dziękuję za spotkanie. Uwaga! nie wylałem kawy Andrzejowi ale innym udało się coś wylać :-)))
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Już w domu. W Pawłowicach, na światłach, Magirus się skarżył, że go dupa boli Przysięgam! - to nie ja !
GadekW Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja z Ojcem powolutku dokulaliśmy się do domku. Dzięki za miłe spotkanko i oby taka pogoda już została do zimy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 kulanie było ale nikt mnie do domu nie odprowadził a wylałam ja ale nikogo nie udało mi się oblać, będę musiała wziąć lekcję u Ciebie Magirus dziękuję za płytkę a tak wogóle to super było i orzeszki znów dostałam dziękuję bardzo
andrzejSkoczow Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja tak samo w domu o godzinie 21.57 byłem w Cieszynie Dajcie znać czy te filmiki chodzą Anton następnym razem pojadę wolniej Dzięki za spotkanie
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2013 @magirus1 - jazda była SUPER! W domu moje spodnie opróżniłem w muszli klozetowej Tylko jeden raz spojrzałem na licznik i to wystarczyło! => 260!!!!, albo polowa z tego ? Hmmm .... Jeszcze raz dziękuję za ............... ........................................ kumplowstwo U mnie pliki "chodzą" na SPLESH_u. Można sobie gratisowo ściągnąć tutaj http://splash-pro.softonic.pl/download Widzę, że nie są obrabiane (ot - jak leciało). Wyrazistość obrazu pierwszej klasy. Jak tylko znajdę trochę czasu, spróbuję coś tam pociąć i Twój materiał wykorzystać do skomponowania jednego filmu. Dostaniesz do akceptacji, a potem, ewentualnie na YouTube. Zrobiłem w międzyczasie małą próbę i mój PINNACLE nie przyjmuje tych plików. A więc pozostanie tylko na mej obietnicy i naprawdę dobrych chęciach. buuuuuuu @Joasia70 - szkoda, że nie siedziałem bliżej Ciebie. Ale byłbym "słodki" @GadekW - ale masz fajnego Tatę!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2013 I ja w domu. Było jak zawsze super. PS Okazuje się że byli koledzy z Bielska. Coprawda nie chcieli mi przeszkadzać jak pożerałem kiełbachę (dzięki )ale potem odszedłem na momęcik a oni zawinęli się tak szybko że nie zdążyłem zamienić z nimi ani słowa. Panowie odezwijcie się ! A następnym razem nie uciekajcie tak szybko. My zbieramy się z Chudowa dopiero koło 21
Dario670 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Anton ja nie przyjadę chociaż bym chciał moja żona zaprosiła na sobotę i niedzielę gości mamy teraz dni jastrzębia. Sorrki mam nadzieję że nie długo się spotkamy w Chudowie. Trzymaj się i miłej zabawy życzę.
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2013 Filmiki chodzą i są super lecz nie jestem tak zazdrosny jak kolega A. i nie będę ich ciął na strzępy - uznaję wysoką klasę sprzętu i autora. Brawo!!!
SEBA 500 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Miło było Was poznać,myślę że jeszcze nie raz porozmawiamy i pośmigamy !OKK
Sympatycy Anton Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 @Patryk - > nie jestem tak zazdrosny jak kolega A.< Proszę sobie wyobrazić, że ZROZUMIAŁEM literkę "A". Jednak to wszystko co zrozumiałem :fireman: Sehr witzig @SEBA 500 - jesteś super Facet! Tylko uważaj na siebie, bo Cię ta "choroba" tak samo weźmie jak mnie i masz wtedy POPAPANE! A jak okropni "ONI" mogą być = patrz u góry :) :) :) Jednak wszystko jest traktowane z DUŻYM SERCEM i to się liczy! Wszyscy mamy BARDZO DUŻE poczucie humoru i nawet jak ktoś w pysk pluje (nie dotyczy tego wątku!) - mówimy, że deszcz pada. @Dario670 - no tak, skarpetki, tuje, goście, dni Jastrzębia .... już ciekawy jestem na następne. Qurde - Ty to masz fantazję! Dobrze, że moja tego wszystkiego nie czyta! - A widzisz, jak ON POTRAFI! :) I w pysk!
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2013 .......... .........................., spróbuję coś tam pociąć i Twój materiał wykorzystać .................... Antonku chodziło tylko o to jak Ty to robisz: tniesz potem wykorzystujesz.
Rekomendowane odpowiedzi