Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak trochę nas zjechało do Chudowa. Dzięki wszystkim za spotkanko i wielką ucztę chipową...

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Jak co tydzień - fajnie było!

A ci, co nie byli, niech żałują :)

ŻAŁUJĘ :)

Ale nie mogłem dzisiaj przyjechać :)

• Klubowicze
Opublikowano

I ja żałuję :) Ale za to niedziela :) mam nadzieję że pogoda nie sprawi psikusa :)

• Klubowicze
Opublikowano

.... i wielką ucztę chipową...

znaczy pistacji znów nie było ? to dobrze, że nie przyjechałam :)

ps. szukam kogoś kto lubi chwasty wyrywać , w zamian oferuję talerz zupy :) ..... ech jak ja nie lubie wyrywać chwastów !placz1

Opublikowano

Super było was poznać jesteścia fajna zgrana grupą.dziekuje za przyjecie mnie do Waszego grona.Do niedzieli na ognisku.Pozdrowionka dla wszystkich

• Klubowicze
Opublikowano

Aż tak dużo tych cipsów nie było, zmieściły się na jednym stole. Widziałem też pochowane po kieszeniach.

18892538-potato-chips-on-white-background.jpg18758101-potato-chips-on-white-background.jpg9940169-potato-chipy-samodzielnie-na-biaa--ym-tle.jpg11177704-chipsy-ziemniaczane-na-bialym-tle.jpg12761563-chipsy-ziemniaczane-wie-owe-izolowane.jpg

Dziękuje za spotkanie, znowu było fajnie i wesoło co zrekompensowało mi z nadmiarem brak skutera i przyjazd na 4oo.

Jak niektórzy wiedzą skuter na przeglądzie tzn. przygląda się pustym ścianom warsztatu.

Opublikowano

Dzięki za miło spędzony czas i do zobaczenia w niedziele. Anton a tu coś dla Ciebie więcej info.http://www.atomy.com.pl/mp3.php

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesio jutro będę do Ciebie dzwonił bo nie można do Ciebie wysłać PM'a i nie mogę dołączyć Cię do naszego tematu w wiadomościach.

Może coś spróbuj zrobić z tą skrzynką, może w ustawieniach albo masz ja zapełnioną. Spróbuj wysłać do mnie prywatną wiadomość.

Opublikowano

szkoda ale niestety nie dalem rady - praca. Udalo mi sie raz z Wami spotkac i juz czuje niedosyt.

ASIU co do chwastów to ja moge zaprzyjazniona ekipę wyslac ale oni preferuja ryl i przeoranie calosci niz zabawa w male plewionko :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja znam gości od "wyrywania chwastów" ale nie wiem czy chciała byś mieć z nimi do czynienia :)

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki, ja muszę usunąć tylko ( tiiia dla kogo tylko dla tego tylko dla mnie to jakaś katorga najgorsza ) trawę która wzdłuż płotu rośnie i poprzerastała przez oczka siatki .... biedna asia biedna :)

• Klubowicze
Opublikowano

Gości od "trawy" też znam :):)

• Sympatycy
Opublikowano

>....trawa pod siatką ogrodzeniową...<Ja to zlecam randapowi i jestem z niego baaaaaardzo zadowolony. Nawet nie taki drogi :)

• Klubowicze
Opublikowano

Anton najpierw musze usunąć tą trawę, bo jak potraktuję ja randapem to taka po pas, poprzerastana przez oczka siatki zostanie sucha, jak już to zrobię ( tak tak, realistycznie już napisałam, że sama to zrobie :) ) to wtedy już muszę pilnować "randapowania" na to co będzie ewentualnie wyłaziło z ziemi

Artur nie wiem, czy to nie było by dobre rozwiązanie :D najpierw spotkanie z Twoimi gośćmi od "trawy" a później z radością zabrać się za moją trawę .... przemyślę tą wersję :)

• Sympatycy
Opublikowano

Asiu, na temat randapu porozmawiamy "kiedyś tam" :) Mam praktyczne doświadczenie i będę próbował Cie przekonać :)

Sucha trawa, martwa, jest lżejsza do wyciągnięcia z oczek siatki ogrodzeniowej. A korzenie źdźbła są już i tak martwe. Nie ma możliwości odnowy.

Do pozostałych: Jak wygląda sprawa czwartku?

Czy ktoś będzie w Chudowie? Pogoda ma być "dla nas"!

Patryk (chyba) już zacną odebrał. A i tak przecież 4oo :) :) :) Na niego zawsze można liczyć!

Ania - ale problem! Wpierw barak 4oo na Żory, teraz już nie ma wymówki! :) Na 2oo !

Andrzej - zasypało Cię?

Artur ma WIELKIE chęci, ale na pewno w niedzielę będzie. Jak tyle pracujesz, to znaczy, że .... ech tam ... jestem Twój kumpel! :) :) :)

Numer mego konta Ci podam :)

Dawno już też nie widziałem: NO, już wiecie kogo!!!!!!!!!!!!!!

Lepszej pogody się PROSZĘ nie spodziewajcie! (Qurde bele - ale to wyszło po polsku :) :) :) )

Będzie albo za zimno, albo za ciepło :) :) :)

• Sympatycy
Opublikowano

Antonku , w czwartek na pewno będę mimo tego że mam bajzel w domu , wszystkie kaloryfery wyp........e razem z rurami . Remont centralnego ogrzewania .

Opublikowano

szkoda że niemogę być dzisiaj z Wami praca do zobaczenia na ognisku

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też tyram :)

Ale w niedzielę :);):(

Opublikowano

Dziś było wesoło i odjazdowo. Andrzej po trasie gubiłeś czipsy można by było do Mysłowic za tobą trafić.Pozdrowionka dla wszystkich i do niedzieli łobuziaki.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak zwykle było super.

Dzięki dla AndrzejMyslowiceS za towarzyszenie w drodze powrotnej.

Podziwiam Cię, że wytrzymałeś nerwowo takie powolne tempo, niestety PCX nie może równać się z Burgmanem.

Następnym razem już chyba nie będziesz chciał wracać wspólnie :(

• Sympatycy
Opublikowano

Qurde-bele! Ale było fajnie :(

Kota, kocicy nie było, to myszy mogły robić co chcą!

A propos kota i kocicy - może mi ktoś z w/w wytłumaczy, na czym dzisiaj ta zabawa pod tytułem: "bez KLUBOWICZKI [-CZA]" miała polegać.

HE??? !!!!!

Czy WY już nas nie lubicie, bo jesteśmy "myszki"? :)

A od wieków wiadomo, że koty i myszy "BARDZO się lubią" :) :) :)

Przecież chyba wszyscy się dzisiaj trawką nie inhalowali :) :) :)

Żeby mi to było OSTATNI raz.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja nie chciałem kolejny raz przyjeżdżać 4oo - bo wstyd.

:-)

• Sympatycy
Opublikowano

kota.jpg

:clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Bylo super usmialem sie po pachy :clapping:

Grzes wic sprzedany "twoja fara jest tu i twoj ksiadz jet tez tu...)

Moja rechotala az milo.

pozdrawiam wszyskich i dziekuje za spotkanie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Anton ja nie mogłam bo .... ** :clapping:

** mam powody

ps. kurdelebele co to jest żeby kocica się myszy tłumaczyła :) ... żeby mi to było ostatni raz :msn-wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...