GadekW Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 A jednak trochę nas zjechało do Chudowa. Dzięki wszystkim za spotkanko i wielką ucztę chipową...
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 Jak co tydzień - fajnie było! A ci, co nie byli, niech żałują ŻAŁUJĘ Ale nie mogłem dzisiaj przyjechać
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 I ja żałuję Ale za to niedziela mam nadzieję że pogoda nie sprawi psikusa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 .... i wielką ucztę chipową... znaczy pistacji znów nie było ? to dobrze, że nie przyjechałam ps. szukam kogoś kto lubi chwasty wyrywać , w zamian oferuję talerz zupy ..... ech jak ja nie lubie wyrywać chwastów !placz1
zenon Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Super było was poznać jesteścia fajna zgrana grupą.dziekuje za przyjecie mnie do Waszego grona.Do niedzieli na ognisku.Pozdrowionka dla wszystkich
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 Aż tak dużo tych cipsów nie było, zmieściły się na jednym stole. Widziałem też pochowane po kieszeniach. Dziękuje za spotkanie, znowu było fajnie i wesoło co zrekompensowało mi z nadmiarem brak skutera i przyjazd na 4oo. Jak niektórzy wiedzą skuter na przeglądzie tzn. przygląda się pustym ścianom warsztatu.
Grześ Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Dzięki za miło spędzony czas i do zobaczenia w niedziele. Anton a tu coś dla Ciebie więcej info.http://www.atomy.com.pl/mp3.php
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 Grzesio jutro będę do Ciebie dzwonił bo nie można do Ciebie wysłać PM'a i nie mogę dołączyć Cię do naszego tematu w wiadomościach. Może coś spróbuj zrobić z tą skrzynką, może w ustawieniach albo masz ja zapełnioną. Spróbuj wysłać do mnie prywatną wiadomość.
skoczbo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 szkoda ale niestety nie dalem rady - praca. Udalo mi sie raz z Wami spotkac i juz czuje niedosyt. ASIU co do chwastów to ja moge zaprzyjazniona ekipę wyslac ale oni preferuja ryl i przeoranie calosci niz zabawa w male plewionko
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Ja znam gości od "wyrywania chwastów" ale nie wiem czy chciała byś mieć z nimi do czynienia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 dzięki, ja muszę usunąć tylko ( tiiia dla kogo tylko dla tego tylko dla mnie to jakaś katorga najgorsza ) trawę która wzdłuż płotu rośnie i poprzerastała przez oczka siatki .... biedna asia biedna
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Gości od "trawy" też znam
Sympatycy Anton Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 >....trawa pod siatką ogrodzeniową...<Ja to zlecam randapowi i jestem z niego baaaaaardzo zadowolony. Nawet nie taki drogi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Anton najpierw musze usunąć tą trawę, bo jak potraktuję ja randapem to taka po pas, poprzerastana przez oczka siatki zostanie sucha, jak już to zrobię ( tak tak, realistycznie już napisałam, że sama to zrobie ) to wtedy już muszę pilnować "randapowania" na to co będzie ewentualnie wyłaziło z ziemi Artur nie wiem, czy to nie było by dobre rozwiązanie najpierw spotkanie z Twoimi gośćmi od "trawy" a później z radością zabrać się za moją trawę .... przemyślę tą wersję
Sympatycy Anton Opublikowano 14 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2013 Asiu, na temat randapu porozmawiamy "kiedyś tam" Mam praktyczne doświadczenie i będę próbował Cie przekonać Sucha trawa, martwa, jest lżejsza do wyciągnięcia z oczek siatki ogrodzeniowej. A korzenie źdźbła są już i tak martwe. Nie ma możliwości odnowy. Do pozostałych: Jak wygląda sprawa czwartku? Czy ktoś będzie w Chudowie? Pogoda ma być "dla nas"! Patryk (chyba) już zacną odebrał. A i tak przecież 4oo :) Na niego zawsze można liczyć! Ania - ale problem! Wpierw barak 4oo na Żory, teraz już nie ma wymówki! Na 2oo ! Andrzej - zasypało Cię? Artur ma WIELKIE chęci, ale na pewno w niedzielę będzie. Jak tyle pracujesz, to znaczy, że .... ech tam ... jestem Twój kumpel! :) Numer mego konta Ci podam Dawno już też nie widziałem: NO, już wiecie kogo!!!!!!!!!!!!!! Lepszej pogody się PROSZĘ nie spodziewajcie! (Qurde bele - ale to wyszło po polsku :) ) Będzie albo za zimno, albo za ciepło :)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2013 Antonku , w czwartek na pewno będę mimo tego że mam bajzel w domu , wszystkie kaloryfery wyp........e razem z rurami . Remont centralnego ogrzewania .
zenon Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 szkoda że niemogę być dzisiaj z Wami praca do zobaczenia na ognisku
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2013 Ja też tyram Ale w niedzielę
Grześ Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Dziś było wesoło i odjazdowo. Andrzej po trasie gubiłeś czipsy można by było do Mysłowic za tobą trafić.Pozdrowionka dla wszystkich i do niedzieli łobuziaki.
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2013 Jak zwykle było super. Dzięki dla AndrzejMyslowiceS za towarzyszenie w drodze powrotnej. Podziwiam Cię, że wytrzymałeś nerwowo takie powolne tempo, niestety PCX nie może równać się z Burgmanem. Następnym razem już chyba nie będziesz chciał wracać wspólnie
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2013 Qurde-bele! Ale było fajnie Kota, kocicy nie było, to myszy mogły robić co chcą! A propos kota i kocicy - może mi ktoś z w/w wytłumaczy, na czym dzisiaj ta zabawa pod tytułem: "bez KLUBOWICZKI [-CZA]" miała polegać. HE??? !!!!! Czy WY już nas nie lubicie, bo jesteśmy "myszki"? A od wieków wiadomo, że koty i myszy "BARDZO się lubią" :) Przecież chyba wszyscy się dzisiaj trawką nie inhalowali :) Żeby mi to było OSTATNI raz.
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2013 Ja nie chciałem kolejny raz przyjeżdżać 4oo - bo wstyd. :-)
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2013 Bylo super usmialem sie po pachy Grzes wic sprzedany "twoja fara jest tu i twoj ksiadz jet tez tu...) Moja rechotala az milo. pozdrawiam wszyskich i dziekuje za spotkanie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2013 Anton ja nie mogłam bo .... ** ** mam powody ps. kurdelebele co to jest żeby kocica się myszy tłumaczyła ... żeby mi to było ostatni raz
Rekomendowane odpowiedzi