Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jadę. Pogoda jest wyśmienita na jazdę. No i koszulki też mają być ;)

A może by tak grupą pojechać z Podbeskidzia (?). Np.: spod straży pożarnej w Skoczowie o 17:00 (?).

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Ano !scooter .

• Klubowicze
Opublikowano

arturo ale ty pytania zadajesz

• Sympatycy
Opublikowano

Tata PAtrykbedzie to ja tyż

Opublikowano

Mam koszulkę, myślę że tak koło 18-tej zawitam w Chudowie ;)

Dzięki za spotkanie, do następnego razu ;)

Opublikowano

chyba sie dzis na sprawozdanie nie doczekam, czyzbyscie tam nocowali albo taka kolejka do przymierzania koszki byla

Pozdrowienia

• Klubowicze
Opublikowano

Kolejka była chyba na 10 chłopa + dama oczywiście :P A tak poważnie to większość zagonionych. Joasia skoro świt leci do Bielska po oponki i do Barcelony, Migu z rana pędzi na mazury a ja do Kielc na weekend .Tak więc widzisz że towarzystwo "zalatane" :fireman2: i ledwo starcza czasu aby siąść do kompa

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za pierwsze w tym roku (moje) Chudowskie spotkanie czwartkowe. Jak zwykle było miło.

Dziękuje za smaczne cisto - Migowi tzn. Halince :-))) i jeszcze raz najlepszego Migu!

Specjalne przeprosiny dla

:-)
Opublikowano

Ciacho pycha. Ekipa baaardzo liczna, spotkanie owocne. No i w końcu koszulka testowa była. Dzięki za pogaduchy, a Antonowi za odprowadzenie do garażu.

• Sympatycy
Opublikowano

Już jestem w domu.

Tyle luda jeszcze nie widziałem z "paczki" w Chudowie! Ławek brakło!

Wydruk na koszulce przegłosowany demokratycznie = 5 cm. do góry. Będzie można włożyć do spodni i tak będzie widać "GRUPA ŚLĄSKA".

Tort solenizanta = MIODZIO! (czekam na przepis).!!!!

Droga powrotna, trochę zagmatwana. GPS mi coś nawalił i wyrzuciło mnie w Mikołowie :clapping:

Miłego dnia życzę. :(:) :)

.

• Klubowicze
Opublikowano

Ciacho pycha. Ekipa baaardzo liczna, spotkanie owocne. No i w końcu koszulka testowa była. Dzięki za pogaduchy, a Antonowi za odprowadzenie do garażu.

Do garażu po dzisiejszym oświadczeniu każdy z chęcią Cię odprowadzi

12793109-slinienie-emotikon.jpg

11063022-kupie-chipsy-ziemniaczane-na-biaa--ym-tle.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Chcialem podziekowac za mile powitanie,grupa naprawde bardzo liczna,atmosferka super,ciacho jeszcze lepsze :clapping: :(.

Pozdrawiam i do nastepnego....

Opublikowano

Dzięki za spota, jak zawsze miła atmosfera i sporo burków. Poczęstunek wyśmienity (ciacho solenizanta Miga).

Do następnego, a wyjeżdzającym w Polskę i poza granice życzę przyczepności i miłego kulania.

Opublikowano

Czytając wasze posty stwierdzam ,że jesteście świetną zgraną paczką.Ja jestem początkującym maniakiem skuterowym, szkoda, że wczoraj w Chudowie zabrakło mi odwagi żeby podejśc do Was i zapoznać sie z Wami.pozdrawiam wszystkic

• Sympatycy
Opublikowano

Byłem , widziałem ciacho zjadłem , kawą mnie oparzyli ale i tak było fajnie jak zawsze. Z Kartonem jeszcze musieliśmy sobie pojeździć bo ekipa rozjechała się za wcześnie. Dzięki za spotkanie.

Opublikowano

Szkoda ze nie dal rady sie wczorsj zjawic. Well coz moze nastepnym raz sie uda. Wszystkim milych wyjazdów tych krajowych i nie tylko. Dobrej pogody duzo wrażeń o super widoków.

• Sympatycy
Opublikowano

OK. Czwartek i leje! Jasia w ... podróży. Patryk myśli o kasie na koszulki :msn-wink:. zenon dalej myśli czy "podejść". A reszta wiary gdzie? Nawet nie wirtualnie?

Wiem wiem - brak frytek :) [literówka]

SKYPE = antonek147

• Klubowicze
Opublikowano

No to ja przynajmniej wirtualnie się stawiam, coby Anton nie był sam :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

anton ja był na mokrej majówce z pracy kudowa i okolice z wycieczki najbardziej zapamiętałem market w nachodzie zloty barzant, zenon ja w czwartek śmigam na zamek jak chcesz to dzwoń 501314805 śmigniem razem

• Sympatycy
Opublikowano

@karton - >mokrej majówce< - no wiesz Ty co? - znów ażżżżż ..... taki ciekawski , to ja nie jestem! ;):):clap:

Opublikowano

Panowie dziękuję za dodanie mi odwagi.Karton napewno zadzwonie to zgadamy sie co do godziny wyjazdu, Jeszcze raz dzieki

• Klubowicze
Opublikowano

o kery jutro bo jadymy szefowo bydziecie

• Sympatycy
Opublikowano

Powinienem być koło 18;00

Ps.akcja w pracy odwołuje przyjazd.

• Klubowicze
Opublikowano

mnie nie będzie, maleństwo umyte stoi w garażu i szykuje się na niedzielę dopiero

• Sympatycy
Opublikowano

Jak co tydzień - fajnie było!

A ci, co nie byli, niech żałują :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...