Sympatycy Anton Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja jadę. Pogoda jest wyśmienita na jazdę. No i koszulki też mają być A może by tak grupą pojechać z Podbeskidzia (?). Np.: spod straży pożarnej w Skoczowie o 17:00 (?).
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ano !scooter .
Klubowicze karton Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 arturo ale ty pytania zadajesz
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tata PAtrykbedzie to ja tyż
lukassx Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam koszulkę, myślę że tak koło 18-tej zawitam w Chudowie Dzięki za spotkanie, do następnego razu
Miro71 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 chyba sie dzis na sprawozdanie nie doczekam, czyzbyscie tam nocowali albo taka kolejka do przymierzania koszki byla Pozdrowienia
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Kolejka była chyba na 10 chłopa + dama oczywiście A tak poważnie to większość zagonionych. Joasia skoro świt leci do Bielska po oponki i do Barcelony, Migu z rana pędzi na mazury a ja do Kielc na weekend .Tak więc widzisz że towarzystwo "zalatane" i ledwo starcza czasu aby siąść do kompa
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dziękuję za pierwsze w tym roku (moje) Chudowskie spotkanie czwartkowe. Jak zwykle było miło. Dziękuje za smaczne cisto - Migowi tzn. Halince :-))) i jeszcze raz najlepszego Migu! Specjalne przeprosiny dla :-)
GadekW Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ciacho pycha. Ekipa baaardzo liczna, spotkanie owocne. No i w końcu koszulka testowa była. Dzięki za pogaduchy, a Antonowi za odprowadzenie do garażu.
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Już jestem w domu. Tyle luda jeszcze nie widziałem z "paczki" w Chudowie! Ławek brakło! Wydruk na koszulce przegłosowany demokratycznie = 5 cm. do góry. Będzie można włożyć do spodni i tak będzie widać "GRUPA ŚLĄSKA". Tort solenizanta = MIODZIO! (czekam na przepis).!!!! Droga powrotna, trochę zagmatwana. GPS mi coś nawalił i wyrzuciło mnie w Mikołowie Miłego dnia życzę. :) .
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ciacho pycha. Ekipa baaardzo liczna, spotkanie owocne. No i w końcu koszulka testowa była. Dzięki za pogaduchy, a Antonowi za odprowadzenie do garażu. Do garażu po dzisiejszym oświadczeniu każdy z chęcią Cię odprowadzi
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chcialem podziekowac za mile powitanie,grupa naprawde bardzo liczna,atmosferka super,ciacho jeszcze lepsze . Pozdrawiam i do nastepnego....
Lion Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki za spota, jak zawsze miła atmosfera i sporo burków. Poczęstunek wyśmienity (ciacho solenizanta Miga). Do następnego, a wyjeżdzającym w Polskę i poza granice życzę przyczepności i miłego kulania.
zenon Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Czytając wasze posty stwierdzam ,że jesteście świetną zgraną paczką.Ja jestem początkującym maniakiem skuterowym, szkoda, że wczoraj w Chudowie zabrakło mi odwagi żeby podejśc do Was i zapoznać sie z Wami.pozdrawiam wszystkic
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Byłem , widziałem ciacho zjadłem , kawą mnie oparzyli ale i tak było fajnie jak zawsze. Z Kartonem jeszcze musieliśmy sobie pojeździć bo ekipa rozjechała się za wcześnie. Dzięki za spotkanie.
skoczbo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Szkoda ze nie dal rady sie wczorsj zjawic. Well coz moze nastepnym raz sie uda. Wszystkim milych wyjazdów tych krajowych i nie tylko. Dobrej pogody duzo wrażeń o super widoków.
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2013 OK. Czwartek i leje! Jasia w ... podróży. Patryk myśli o kasie na koszulki . zenon dalej myśli czy "podejść". A reszta wiary gdzie? Nawet nie wirtualnie? Wiem wiem - brak frytek [literówka] SKYPE = antonek147
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2013 No to ja przynajmniej wirtualnie się stawiam, coby Anton nie był sam
Klubowicze karton Opublikowano 3 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2013 anton ja był na mokrej majówce z pracy kudowa i okolice z wycieczki najbardziej zapamiętałem market w nachodzie zloty barzant, zenon ja w czwartek śmigam na zamek jak chcesz to dzwoń 501314805 śmigniem razem
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2013 @karton - >mokrej majówce< - no wiesz Ty co? - znów ażżżżż ..... taki ciekawski , to ja nie jestem!
zenon Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie dziękuję za dodanie mi odwagi.Karton napewno zadzwonie to zgadamy sie co do godziny wyjazdu, Jeszcze raz dzieki
Klubowicze karton Opublikowano 8 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2013 o kery jutro bo jadymy szefowo bydziecie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 9 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2013 Powinienem być koło 18;00 Ps.akcja w pracy odwołuje przyjazd.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 mnie nie będzie, maleństwo umyte stoi w garażu i szykuje się na niedzielę dopiero
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2013 Jak co tydzień - fajnie było! A ci, co nie byli, niech żałują
Rekomendowane odpowiedzi