Sympatycy Ania 77 Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Witam. Jakby była pogoda i sucho to można w Chudowie. Ale nie się starszyzna wypowie. Buuuu i teraz już nic nikt nie napisze, bo Wszyscy jesteśmy Młodzi )) To Chudów ) a jak będzie zimno to się przeniesiemy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 a ja się wypowiedziałam ... ale ja starucha jestem
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Jako "nie staruch" proponuję Chudów. Popołudnie ma być lepsze i cieplejsze (18-20st -niby w/g pogodynek ),a jakby co,to w przenosinach już mamy doświadczenie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Widać Cię, nie musisz pisać takimi dużymi literami. Teraz w Katowicach jest słońce (raz jest, raz nie ma) Będzie dobrze, a jak się zrobi zimniej to się gdzieś przeniesiemy. To widzimy się w Chudowie.
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Paweł pisze bez binokli. A w Orzeszu słońce za wybiegu. (w Katowicach na "pasach")
Darkhem Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 . Proszę nie brać słowa "starszyzna" zbyt dosłownie. W tym wypadku znaczy - "ważniejsi". A czy zna ktoś to miejsce do którego link wrzuciłem powyżej? Pozdrawiam i see you later
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Tak znam. Świetna knajpa motocyklowa w jaskini. Tez myślałem o wycieczce w tamtą stronę.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Artur nie myśl o wycieczce a o terminie
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 . W tym wypadku znaczy - "ważniejsi". Nieeee......nooo..... tylko bez takich podziałów. Już to przerabiane było...zbytecznie. Plis.(please)
niceman Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i zawiązanie nowych znajomości. Z osobna Marcinowi i Arturowi Marcin dziękuję Ci za to, że mnie jeszcze nie zbanowałeś. Artur, skutecznie wytopiłem Ci czas, ale mam nadzieję, że nie masz mnie dość. Dzięki za rzeczowe podejście do tematu.
Darkhem Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Dzięki za mile spędzony wspólnie czas. Dla mnie to było Otwarcie Sezonu Motocyklowego w Chudowie- bo w niedziele niestety raczej nie będę. Pozdrowienia dla wszystkich. Poniżej podaje link do zdjęć. Szkoda tylko że miałem źle ustawiony aparat - zdjęcia trochę małej rozdzielczości. Następnym razem będzie lepiej. See you later https://goo.gl/photos/jjfwiUQzMotK78Jj7
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 fajne było to chudowskie spotkanie powiedziałabym nawet NARESZCIE do niedzieli
Marek Leśniak Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 My już doma. Dzięki bardzo za superanckie spotkanko.Do następnego?
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Dzięki za spotkanie,rady-porady,śmichy-chichy,słodkie i słone maszkiety,itp.-itd...i oby tak dalej... .
Moni82 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 My również dziękujemy za spotkanie, jak zawsze było wesoło. Pozdrawiamy i do następnego. ps. Migu jeszcze raz sto lat, ciasto pyszne, dzięki
Marcin 78 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Dziękuję wszystkim za pierwsze spotkanie w Chudowie ,było miło i wesoło .Andrzej dzięki za urodzinowe słodkości,jeszcze raz Wszystkiego naj ?, również jestem wdzięczny za miłe słowa i pocieszanie ,pierwsza noc spokojnie przespana więc jest dobrze i zaczynam się cieszyć Pozdrawiam i do niedzieli ? Z osobna Marcinowi i Arturowi Marcin dziękuję Ci za to, że mnie jeszcze nie zbanowałeś. Tego nie mogę zrobić,a na dodatek nie mam jakichkolwiek powodów ?. Podstawa to kto pyta nie błądzi .Zawsze staram się pomóc ,choć ostatnio tyle się dzieje wokół mnie że zaczynam nie ogarniać niektórych tematów ? .
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki za spotkanie Andrzej jeszcze raz 100-lat ----- Halinka ------ pyszneeeee ciasto
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2016 Dziękujemy za spotkanie. Andrzejowi jeszcze raz życzymy spełnienia marzeń i dziękujemy za pyszne ciacho (przyjmujemy tą wersję, w której mówiłeś że sam upiekłeś )
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 6 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki za spotkanie fajnie było. Migu 100 lat jeszcze raz, ciasto palce lizać pycha, Halinka zdolna jest
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2016 Dziękuję za miłe spotkanie przy świecach. Dziękuję za słodkości nie tylko Migowi.
GadekW Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ja też dzięki za pierwsze spot-kanie na powietrzu. Andrzeju jeszcze raz 100lat, i rodzinka dziękuje za pycha ciacho. Marcin, dobrze, że się wyspałeś bo Marcin niewyspany, to Marcin zły. Do następnego.
Marek Leśniak Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Z tego co się orientuję nie było to pierwsze spotkanie w Chudowie tylko drugie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2016 Ale dla sporej grupy pierwszy raz to był
Rekomendowane odpowiedzi