Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 fajnie było widzieć dwóch rekonwalescentów Zenek, Marcin trzymajcie się zdrowo !!! Ania ciacho pycha i nawet kruche serduszka też udało się spróbować i jak zawsze do następnego
Klubowicze MarP Opublikowano 4 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 Dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony wesoły wieczór Normalnie chyba się cukrzycy nabawimy od tych wszystkich słodkości Aniu ciacho pyszne
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 Chyba bumele w czwartki będę robić,bo tęsknota za Wami ściska. Planistkom albo bukiet kwiatów wysłać, czy "coś rozryw(nego) " ?
Marcin 78 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Fajnie było Was zobaczyć ,dziękujemy za spotkanie i naładowanie moich padniętych po szpitalu akumlatorów ? Ania ciacho super ,a i serduszka smaczne.Marku cukrzycą się nie przejmuj da się leczyć ? trudniej odmówić takich pyszności Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 Ania, wreszcie spróbowałem Twojego ciacha...... teraz już wiem dlaczego poprzednim razem zniknęło Pychota!!!! Następnym razem zostań dłużej to więcej będziemy mogli zjeść i nie będziesz musiała zabierać pół blachy ciasta do domu . Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 4 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2016 My również dziękujemy. Do następnego... a od poniedziałku dieta, przynajmniej u Nas )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2016 U nas też dieta od Poniedziałku .......................aż do Czwartku
Sympatycy pawel883 Opublikowano 9 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2016 Ale nuda nic się tu nie dzieje a jutro wielki dzień czwartek.Jedzie ktoś?????
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2016 Nie chce mi się jakoś specjalnie. No ale jak masz siedzieć sam jak ten ci...l na weselu to już przyjadę. Będziemy się nudzić razem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2016 No to i ja przyjadę ponudzić się z Wami
Marcin 78 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Od tygodnia nudzę się w domu ,więc jutro zrobię wyjątek ponudzę się z Wami ?.
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2016 Ciekawe jak będziecie się nudzić .......
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2016 A ja "ponudzę się" w robocie :/.... ehh życie... żebyś Ty miało dupe.....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2016 no i trochę się nas zebrało na to nudzenie Paweł kwiatki śliczne Patryk czekolada pycha ... rosół też Ewa/Artur frytki wyjątkowo dobrze wypieczone były no i wszystkim dzięki za miłe nudzenie się
GadekW Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 My też dziękujemy za przemiłe pogaduchy ze słodkościami i kwiatami w tle.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki za spot(kanie),było jak zawsze miło,słodko i wesoło . "Pierwsze" kilometry (24km) nakręcone,sprzęt "ob-kopany"- po prostu - SUPER!
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2016 My również dziękujemy za miłe spotkanie i wszystkie łakocie.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 11 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2016 Dziękujemy za spotkanie, słodkości i kwiaty Fajnie się z Wami nudziło Do zobaczenia
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 11 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2016 Dziękujemy za miły wieczór ) Specjalne buziaki, za kwiatuszki i czekoladę, dla Chłopaków oraz dla Dziewczyn za słodkości.
Marcin 78 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 No to się wczoraj ponudziłem ......że aż z nudów Króla musiałem sobie kopnąć ? Dzięki za kolejne spotkanie w tak licznym towarzystwie ,miło spędzony czas, słodkości i kwiaty dla Basi ? Po wczorajszej rozmowie postanowiliśmy że zrobimy czapki ; Czarne z złotym logiem dla klubowiczów Czarne z srebnym logo dla pozostałych chętnych (kolor logo z tej niebieskiej ) Dodatkowo z tyłu nad paskiem będzie napis GRUPA ŚLĄSK zainteresowanych prosze o kontakt na PM
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2016 piękne..,dzięki za nudne spotkanie.Za maszkety ,flaki i buziaki dzięki i do następnego.
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki za spotkanie. Było nudno, smutno i nijako dopóki nie przyjechaliśmy tam i nie zasiedliśmy do stołów. Dzięki Dziewczynkom za życzenia, Pawełki i cukierki.
Klubowicze AREQ Opublikowano 11 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2016 siema Marcin zamów prosze dla mnie 2 sztuki złotą i srebrną pozdro
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2016 wiem, że dopiero wtorek ale kto planuje być/nie być w Szałasie w ten czwartek ? a w nastęny ( Wielki czwartek ) kto się wybiera ?
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2016 W ten będziemy, a w przyszły raczej nie.
Rekomendowane odpowiedzi