Klubowicze ziga Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 dziękuje za krótkie z mojej strony spotkanie a tak w ogóle dużo zdrowia solenizantowi [sto lat bez remontu] dzięki za pyszności a nowemu z Zabrza [Darkhem] za przybycie oraz i podziękowanie od córki za czekoladę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 nietoperzu !!! Urodziny miałeś !!! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrowia i piniendzy
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dziękujemy za miłe spotkanie czwartkowe i dziękuje za źyczenia.
Sympatycy krys70 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jurek wszystkiego najlepszego. Sto lat dla Ciebie
Klubowicze frodka2 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dołączam się do podziękowań dla Darkhema za pyszną czekoladę ☺, a pozostałym dzięki za miło spędzony czas.
Darkhem Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Dziękuje za spotkanie. Miło było Was poznać. A za czekoladę nie ma co dziękować, w końcu muszę się jakość wkupić w Wasze łaski . Cała przyjemność po mojej stronie. Mam nadzieję że będę miał jeszcze okazję nie tylko czekoladę ale i co mocniejszego Wam zafundować.Jabłecznik pyszny - dziękuję. Dzięki za ciekawą dyskusję i moc informacji nt. Burgmana 650. Gdyby nie "nietoperz" i "frodka2 " nie rozpoznałbym 'burgmaniaków' na końcu sali - i wam dziękuję. Ziga - dzięki za nr telefonu do Krakowa. POZDRAWIAM WSZYSTKICH... Do następnego razu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 czwartek dziś ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ale że co dziś? Pogoda szpetna ,w kościach łupie no niewiem.........
Sympatycy krys70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja tam się trochę boje bo zima,śnieg i ślisko.... Ale może Anie poproszę to mnie dowiezie
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 To Ty Paweł nie wiesz, że okazja??????? Impreza się szykuje :-)))) Zobacz na avatar Kenobiego tam jest 650 - jeszcze nie opijałem ..... nie pamiętam. Kopać w oponę to mogę na wiosnę a opijać na wiosnę? ..... drugi raz!!!! :-))))
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ale że co dziś? a tak jakoś postarzałam się i dni mi się mylą to upewnić się chciałam jaki dzień tygodnia mamy
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Będą zakalce, moje ulubione będę i Ja (My) choćby na sankach
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziś nie dam rady- natłok spraw rodzinnych i machalas w użyciu poza zasięgiem. Królem raczej nie miałbym dziś odwagi ze względu na śnieg,choć mróz nie robi na mnie wrażenia. Król teraz jest nagi (dosłownie) i przechodzi "dopicowywanie" czyli łożyska,płyny,opony i takie tam wodotryski.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki Wszystkim za spotkanie Solenizantce jeszcze raz życzę Wszystkiego Najlepszego
Sympatycy krys70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 W domciu,po drodze ślisko jak nie wiem.... Kolejne spotkanie przeszło do historii. Dziękujemy za mile spędzony wieczór,do zobaczenia. Asia 100 latek P.S Paweł i Artur szybkiego powrotu do zdrowia... pamiętajcie o rumianku
GadekW Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 I my dziękujemy za spot kanie. Solenizantce za pyszności, słodkości i uściski. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale skradłem ich najwięcej !OKK Patryku, jeszcze raz dziękuję. Tylko tak jakoś mi Antona i Artura brakowało...których pozdrawiamy z domku. Do rychłego zobaczenia...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 I ja dziękuję za spotkanie i za buziaki i prezenty i kwiaty i za Waszą obecność Artur i Paweł ... szybkiego powrotu do zdrowia
Klubowicze karton Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki za ciacho pozdro i najlepszego
Klubowicze KasiaP Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziękujemy za spotkanie i urodzinowe pyszności - było jak zwykle wesoło i sympatycznie Joasiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego ! :) Do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dziękuję za smakowite urodzinkowe spotkanie. Zakalca nie było :-( ale pleśniakiem zrekompensowałaś jego brak. Panowie (Artur i Paweł) nie dajcie się bo na następne spotkania będą zdominowane . Szefowa wszystkich Szefów 100 lat.
Marcin 78 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dziękuję za miło spędzony wieczór i fajne spotkanie,solenizantce jeszcze raz Wszystkiego naj....za pyszności i słodkości również bardzo dziekuję ? Artur,Paweł życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia . Andrzej myślałem że Ty jesteś starszy rozważny gość ,a Ty taki mały wariat, dzięki za szybką drogę powrotną ? Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dziękuję za spotkanie - jak zawsze było miło - czasem tylko jakoś tak cicho się robiło..... a....bo Artura nie było Joasia jeszcze raz 100 - latek - pyszne ciasteczka były dla Artura dowiozłam Do następnego ...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czy jutro jest czwartek ? Paweł - przywiózłbyś mi coś pięknego? Tak mam smutno w domu - już nie mam choinki .... czerwone albo różowe plis, plis
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 tak Ewuś jutro czwartek a jak Artur ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Będzie - nie będę pisać - pozwolę Mu się wygadać
Rekomendowane odpowiedzi