Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jest 17:49 i nie ma nikogo :-((((
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 za 9 min wychodze z pracy i pedzę do szałasu proszę mi tam miejsce na ławeczce zagrzać
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dzięki za spotkano i do zobaczenia za dwa tygodnie. Bawcie się dobrze w wa-wie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 i kolejne spotkanie odeszło do historii ufff ale dziś było ustalanie terminów wyjazdów bliższych i dalszych aż po ognisko na zakończenie sezonu ... krótki jakiś ten sezon Pawełku a Tobie i Gosi miłego szusowania do zobaczenia za dwa tygodnie
Klubowicze MarP Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziękujemy za wspólnie spędzony wieczór
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 Miło było Was znowu wszystkich zobaczyć. Zenuś miłą niespodziankę nam zrobiłeś pokazując się uśmiechnięty, dużo zdrowia życzę. Oprócz tych, którzy usprawiedliwili swoją nieobecność (praca, przeziębienie - Monia, Marcin) nieobecny był Antoniusz I. Mam nadzieję, że z powodu zasypania śniegiem Brennej i konieczności podtrzymywania ogniska domowego spowodowana była Twoja nieobecność, a nie z innych powodów. Antoś! co u Ciebie? Usprawiedliwieni są też ci, którym tory się skróciły z zimna i nie sięgają Szałasu.
GadekW Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziękujemy za spot kanie. Byliśmy najkrócej, ale też mamy najdalej ;D Ale jak zawsze miło było Was zobaczyć. Martwi mnie tylko absencja Antoniusza.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziękujemy za spotkanie - dopiero teraz ale lepiej późno niż później Zenuś dobrze, że jesteś, dobrze, że przyjechałeś , martwiliśmy się o Was ale..... - dobrze wyglądasz ważne, że się uśmiechasz, żartujesz i idziesz do przodu - tak trzymać !!! Tak - terminy poustalane.... a może nie ? ...... ORS i OZS - chyba jeszcze nie? albo nie zapisałam Do zobaczenia już niedługo i za dwa tydnie - Gocha Paweł wyszalejcie się
zenon Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 I Ja z Wiesią dziękujemy za tak wspaniałe czwartkowe spotkanie.Super było Was zobaczyć, według zaleceń szanownego czwartkowego grona będę się trzymał. A podróżnikom wyjeżdzającym do Warszawy dużo miłych wrażeń i szampańskiej zabawy.
Klubowicze karton Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 zdrówka wszystkim co potrzeba podróżnikom wrażeń do zobaczenia niebawem
Klubowicze ziga Opublikowano 9 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2016 podróżnikom zdrówka i miłej zabawy a widzę że Grześ może co nieco postawi na nowy nabytek [skuter]
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pisz tu zaraz co kupił bo pypcia dostanę A opijać będziemy w Wiśle
Grześ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jaki nowy, Jaki nowy stary dziad kupiłem i tyle
Lion Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Grzegorz nie być taki skromny. Kto bogatymu zabroni. I niecza nawet klubowiczem być żeby sprzęty zmieniać jak rękawice. Gratulacje zaś z nowego sprzęta, oby sie kuloł jak nojdluzej bez remontu. Pozdrawiam
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 11 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć Grzegorz stary ale Yamaha Tmax . Niech Cię wozi .
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2016 Niestety tory skurczyły się z zimna i Szałsu nie sięgły,ale Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.
Darkhem Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Mam pytanie: w najbliższy czwartek spotykacie się w Chudowie czy w "Szałasie" w Żorach??? Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2016 Do wiosny Szałas
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2016 W tym tygodniu grupa spotykająca się w Szałasie moźe być trochę pomniejszona o wyjeżdźających na I Spotkanie Podróźników do Warszawy.
Darkhem Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam. To może spotkamy się w przyszłym tygodniu . Trochę szkoda. Chciałbym Was wreszcie poznać . Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wpadaj jutro bo na pewno ktoś będzie to pogadacie. I wpadnij za tydzień będą inni. A tak w ogóle wpadaj co tydzień
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2016 A my będziemy i będzie też ciasto.
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2016 Siedzimy zawsze na końcu sali w tym rogu mniej więcej od 18:00.
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2016 Mnie nie będzie... . Otwierają szlak po remoncie z Wodzisławia Śląskiego do Chałupek i zapoznanie szlaku nakazali zrobić... .
Darkhem Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 W takim razie będę. Pakuje manatki i jadę. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi