Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Troszkę za późno- (jak nasze koleje...) ,ale dzięki za spotkanie,śmichy chichy,super poczęstunek- 101 lat "czworaczkom" !!! I nowym Kolegom "prawie za płota" za odwiedziny. p.s. (sezon jeszcze nie zamknięty... )
Marek Leśniak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Może jutro spotkanie w Chudowie moglibyśmy pokulać się wspólnie po okolicy. Wszystkich chętnych zapraszamy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mój sqt zimuje do końca Lutego. Nie chce mi się go odgruzowywać z końca garażu
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witejcie roztomili, zapraszam do Szałasu w środę na klubowego torta .
Sympatycy krys70 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zaproszenie zostało przyjęte Będziemy...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 a tort bedzie niebieski ? ... nawet jak nie to i tak przyjadę
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Taki tort mi po przełyku "chodzi"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2015 dzięki za ostatniego spota w tym roku a działo się oj działo rozmowy, śmiechy, ustalenia wycieczkowe na przyszły rok Andrzej gratuluję jeszcze raz wstąpienia w niebieskie szeregi a w tych nowych majtasach prezentujesz się bardzo dobrze dzięki za torta Shinji cukierki pierwsza klasa dziękujemy Marcin dziękuję za przemiły prezent ze sprężynką Ty to wiesz jak zrobić przyjemność dziewczynie Kochani w Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości
Marcin 78 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 No to melduje się w domu ,trochę późno, ale lepiej późno niż wcale Dziękuje za wyjątkowe a za razem ostatnie spotkanie w tym roku Andrzej jeszcze raz gratulacje,dzięki za torta ,i oby pampers służył Ci jak najdłużej (jak się napełni trzeba wysuszyć i używać dalej) Asia nie wiedziałem że żeby zrobić przyjemność dziewczynie wystarczy iść do sklepu z zabawkami i kupić coś ze sprężyną Shinji dziękujemy za pyszne cukiereczki Pozdrawiam, do następnego i Dosiego Roku Życzę
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziękuję za spotkanie czwartkowe w środę a wtrwałym za spotkanie czwartkow po północy. Pampersiakowi Andrzejowi jeszcze raz gratuluję Klubowych Barw i Pampersa na ......... dziękuję za pyszny tort i przemiłe jak zwykle towarzystwo oraz efektywne zapełnianie kalendarza wyjazdów śląskiej Burgmanii. Do zobaczenia w przyszłym roku.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 31 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziękuję za : Ostatnie w tym roku spotkanie Pysznego torta Nowego Niebieskiego Miłe pogawędki i możliwość pośmiania się Jeszcze raz pomyślności w przyszłym roku - obyśmy się spotykali przynajmniej tak jak do tej pory i żeby wszystkie Nasze plany i marzenia się realizowały - zdrowie dopisywało i chęć jeżdżenia była jeszcze większa Do Siego....
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dzięki za fajne spotkanie ,pogaduchy i maszkety. Nowemu koledze w pampersie za extra torta. Jeszcze raz wszystkiego najnaj naj w 2016. ps.14;45 ewentualnie 13;50
Sympatycy krys70 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 My tez dołączamy się do podziękowań. Andrzej przyznaje ,ze w tych badejach wyglądasz bombowo Do zobaczenia w 2016 ... Oby nie był gorszy niż odchodzący, a życzymy Wam aby był zdecydowanie lepszy Pozdrawiamy Do siego...
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2015 I ja dziękuję Wszystkim za ostatnie w tym roku spotkanie do północy, (zakończone godnie,bo burgmanowo, "w siodle" mimo -8 st. !scooter ),Roztomiłemu za pyszny torcik,pogaduchy i uśmiechy. Wszystkim życzę wszystkiego dobrego,zdrowia i pomyślności w nowym 2016 roku,żeby Nasze spotkania były zawsze wesołe i liczne,nikogo (nic) nie zabrakło (zwłaszcza maszkietów)-czyli tak jak zawsze U NAS !!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2015 ps.14;45 ewentualnie 13;50 Paweł a nie 15;45 , 14;50 ?? bo ja to 13;55 i nic więcej sks
Miro71 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja tez Wam zycze wszystkiego dobrego w nowym nadchodzacym Roku 2016 spelnienia planow ... PS. co prawda bylen pare godzin w PL ( przez swieta ) jednak sytuacja jaka mnie do Polski przyciagnela nie dala mi czasu sie z Wami spotkac a szkoda :-( ale mysle ze nastepny przyjazd do Polski bedzie w bardziej weselszej atmosferze i bedzie czas na spotkanie sie w Waszym gronie .... Jeszcze raz Dosiego Roku Wam zycze !!!!
Sympatycy krys70 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dzięki Miro za życzenia Tobie i Najbliższym życzę Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok oby był radosny i pozytywny na każdej płaszczyźnie Do zobaczenia... może przy okazji Sw Wielkiej nocy,ale pewniejsze będzie spotkanie na Burgmanii
Grześ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 DO SIEGO ROKU i Wspaniałej Zabawy Sylwestrowej
Klubowicze MarP Opublikowano 31 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2015 Normalnie nie możemy tego przeboleć, że nie udało nam się wczoraj przyjechać . Takie niezwykłe spotkanie nam przepadło . A w związku z tym, że nie mogliśmy osobiście złożyć Wam życzeń na ostatnim spotkaniu w tym roku dlatego składamy je teraz : Wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku! życzą Kasia z Markiem
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witejcie roztomili, jesteście kochani, w pampersach mogę teraz nie schodzić z motorów i jeździć , jeździć długo i daleko . Poza tym, dużo zdrowia, czasu , kasy, baku pełnego wachy, fajnych tras , dobrych pomysłów w nadchodzącym roku 2016 .
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jutro nareszcie normalny czwartek Kasia + Marek - będziecie ??????
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2016 to ja też będę a co nie będziecie się beze mnie spotykać
Moni82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 A ja dziś dycham po pierwszym dniu pracy :/ Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi