Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Troszkę za późno- (jak nasze koleje...) ,ale dzięki za spotkanie,śmichy chichy,super poczęstunek- 101 lat "czworaczkom" !!! I nowym Kolegom "prawie za płota" za odwiedziny. p.s.

(sezon jeszcze nie zamknięty... :clapping: )

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Może jutro spotkanie w Chudowie moglibyśmy pokulać się wspólnie po okolicy.

Wszystkich chętnych zapraszamy.

• Klubowicze
Opublikowano

Mój sqt zimuje do końca Lutego.

Nie chce mi się go odgruzowywać z końca garażu :confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Witejcie roztomili, zapraszam do Szałasu w środę na klubowego torta .

• Sympatycy
Opublikowano

Zaproszenie zostało przyjęte :)

Będziemy...

• Klubowicze
Opublikowano

a tort bedzie niebieski ? ... nawet jak nie to i tak przyjadę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Taki tort mi po przełyku "chodzi" :)

Tort%20niebieski_zpszqmfvjje.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki za ostatniego spota w tym roku :) a działo się oj działo :) rozmowy, śmiechy, ustalenia wycieczkowe na przyszły rok :)

Andrzej gratuluję jeszcze raz wstąpienia w niebieskie szeregi a w tych nowych majtasach prezentujesz się bardzo dobrze ;) dzięki za torta :)

Shinji cukierki pierwsza klasa :) dziękujemy :)

Marcin dziękuję za przemiły prezent ze sprężynką ;) Ty to wiesz jak zrobić przyjemność dziewczynie ;)

Kochani w Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości :)

Opublikowano

No to melduje się w domu ,trochę późno, ale lepiej późno niż wcale :)

Dziękuje za wyjątkowe a za razem ostatnie spotkanie w tym roku Andrzej jeszcze raz gratulacje,dzięki za torta ,i oby pampers służył Ci jak najdłużej (jak się napełni trzeba wysuszyć i używać dalej)

Asia nie wiedziałem że żeby zrobić przyjemność dziewczynie wystarczy iść do sklepu z zabawkami i kupić coś ze sprężyną :)

Shinji dziękujemy za pyszne cukiereczki

Pozdrawiam, do następnego i Dosiego Roku Życzę

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za spotkanie czwartkowe w środę a wtrwałym za spotkanie czwartkow po północy.

Pampersiakowi Andrzejowi jeszcze raz gratuluję Klubowych Barw i Pampersa na .........

dziękuję za pyszny tort i przemiłe jak zwykle towarzystwo oraz efektywne zapełnianie kalendarza wyjazdów śląskiej Burgmanii.

Do zobaczenia w przyszłym roku.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za :

Ostatnie w tym roku spotkanie :)

Pysznego torta Nowego Niebieskiego ;)

Miłe pogawędki i możliwość pośmiania się :)

Jeszcze raz pomyślności w przyszłym roku - obyśmy się spotykali przynajmniej tak jak do tej pory i żeby wszystkie Nasze plany i marzenia się realizowały - zdrowie dopisywało i chęć jeżdżenia była jeszcze większa ;)

Do Siego....

dad7cf640a61b053med.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za fajne spotkanie ,pogaduchy i maszkety. Nowemu koledze w pampersie za extra torta.

Jeszcze raz wszystkiego najnaj naj w 2016.

ps.14;45 ewentualnie 13;50

• Sympatycy
Opublikowano

My tez dołączamy się do podziękowań.

Andrzej przyznaje ,ze w tych badejach wyglądasz bombowo :D

Do zobaczenia w 2016 ...

Oby nie był gorszy niż odchodzący, a życzymy Wam aby był zdecydowanie lepszy :)

Pozdrawiamy

Do siego...

• Klubowicze
Opublikowano

I ja dziękuję Wszystkim za ostatnie w tym roku spotkanie do północy, (zakończone godnie,bo burgmanowo, "w siodle" mimo -8 st. !scooter ),Roztomiłemu za pyszny torcik,pogaduchy i uśmiechy. Wszystkim życzę wszystkiego dobrego,zdrowia i pomyślności w nowym 2016 roku,żeby Nasze spotkania były zawsze wesołe i liczne,nikogo (nic) nie zabrakło (zwłaszcza maszkietów)-czyli tak jak zawsze U NAS !!! :lol2::ranting::chair::Jumpy::kicking::baby::clap::pepsi::pokey::cursing::bash::group::pizza:

• Klubowicze
Opublikowano

ps.14;45 ewentualnie 13;50

Paweł a nie 15;45 , 14;50 ?? bo ja to 13;55 i nic więcej ;) sks ;)

Opublikowano

Ja tez Wam zycze wszystkiego dobrego w nowym nadchodzacym Roku 2016 spelnienia planow ...

PS.

co prawda bylen pare godzin w PL ( przez swieta ) jednak sytuacja jaka mnie do Polski przyciagnela nie dala mi czasu sie z Wami spotkac a szkoda :-( ale mysle ze nastepny przyjazd do Polski bedzie w bardziej weselszej atmosferze i bedzie czas na spotkanie sie w Waszym gronie ....

Jeszcze raz Dosiego Roku Wam zycze !!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Miro za życzenia

Tobie i Najbliższym życzę Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok

oby był radosny i pozytywny na każdej płaszczyźnie

Do zobaczenia...

może przy okazji Sw Wielkiej nocy,ale pewniejsze będzie spotkanie na Burgmanii :)

Opublikowano

DO SIEGO ROKU i Wspaniałej Zabawy Sylwestrowej

• Klubowicze
Opublikowano

Normalnie nie możemy tego przeboleć, że nie udało nam się wczoraj przyjechać :msn-cry:. Takie niezwykłe spotkanie nam przepadło :(.

A w związku z tym, że nie mogliśmy osobiście złożyć Wam życzeń na ostatnim spotkaniu w tym roku dlatego składamy je teraz :):

Wszystkiego najlepszego,

wszelkiej pomyślności

oraz spełnienia najskrytszych marzeń

w nadchodzącym Nowym Roku!

życzą Kasia z Markiem :)

• Sympatycy
Opublikowano

Witejcie roztomili, jesteście kochani, w pampersach mogę teraz nie schodzić z motorów i jeździć , jeździć długo i daleko . Poza tym, dużo zdrowia, czasu , kasy, baku pełnego wachy, fajnych tras , dobrych pomysłów w nadchodzącym roku 2016 .

• Sympatycy
Opublikowano
Nowy_Rok_2016_zpsjsndzyjp.jpg
  • Klubowicze
Opublikowano

Jutro nareszcie normalny czwartek :)

Kasia + Marek - będziecie ??????

• Klubowicze
Opublikowano

Będziemy :)

• Klubowicze
Opublikowano

to ja też będę a co :) nie będziecie się beze mnie spotykać :)

Opublikowano

A ja dziś dycham po pierwszym dniu pracy :/

Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...