Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Było Nas mało,ale uśmiechu dużo,jeden maxi (zimy jeszcze nie ma! :Jumpy: ) i pół-machalas (chwilowo-chyba kontrola? :ninja::msn-wink: ) ,a reszcie wybaczam machalasy i dziękuję za spot(kanie) :notworthy: .

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

ŚLĄSKIE CZWORACZKI Z OKAZJI URODZIN ZAPRASZAJĄ

JUTRO NA KAWĘ I CIASTKO

DO "SZAŁASU"

034a0-321547.jpg

PATRYK ROBERT 1973 ANIA 77 ZENEK

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję za zaproszenie. Jednak ....

... mam nadzieję, że urząd celny wpuści mnie z byczkami do Polski i nie powtórzy się sytuacja jaką przeżyłem wychodząc z muzeum (alarm się załączył z powodu mego wieku! :))

• Klubowicze
Opublikowano

no pięknie wyglądacie we czwórkę na tym świątecznym posłaniu :) razem macie 196 lat ;) ... dziękuję za zaproszenie będę na pewno :)

Opublikowano

Dziękuje za zaproszenie ,oczywiście przyjadę :)

• Sympatycy
Opublikowano

No niewiem ,niewiem może dojade,dobra dojade.

• Klubowicze
Opublikowano

To i my będziemy ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Być może,jak śnieg nie spadnie-będzie nas dwóch-ja i mój zuch (AN400). :horse::msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Czworaczkom dziękuję za poczęstunek a wszystkim za spotkanie :) Asiu - Dzięki za kalendarze...Pozdrawiam i do następnego

• Klubowicze
Opublikowano

Dzieki solenizantom za wyżerkę pyszną ijeszcze raz100lat inajlepszego

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za spot-kanie, solenizantom za poczęstunek. Jeszcze raz życzymy 100 lat i dla wszystkich Wesołych Świąt.

Było bardzo sympatycznie, nasze panie wyglądały (jak zawsze) czarująco.

Miło było też poznać nowych kolegów, mam nadzieję, że będziecie częściej wpadać. Saluś daj sobie szanse...będzie pan zadowolony

Pozdrawiamy i do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

było super :)

dziękuję czworaczkom za super wyżerkę :) i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

Opolanie fajnie, że chciało się Wam przyjechać do nas :) zapraszamy częściej w sumie nie macie tak daleko :)

całej "bandzie" dzięki za spotkanie :)

i do zobaczenia w "czwartek", który wyjątkowo będzie w środę 30 grudnia :)

• Sympatycy
Opublikowano

Już w domciu (piątek 1:00 !!!) :)

Dziękuję za wyjątkowy czwartkowy wieczór. Czworaczkom (jeszcze raz 100 lat) za wyżerkę i napoje, a wszystkim za przemiłe gaworzenie :)

Więc do następnego czwartku, który z powodu zmian układu gwiezdnego będzie w środę.

Wszystkim - jeszcze raz Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za spotkanie :), Solenizantom za wszystkie pyszności :) i jeszcze raz życzymy 100 lat!

Miło było zobaczyć nowe twarze :)

Do zobaczenia w czwartek ( tzn. w środę 30.12) :)

• Klubowicze
Opublikowano

I my dziękujemy za super spotkanie. Było mega słodko i wesoło.

Do zobaczenia 30.12

• Klubowicze
Opublikowano

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom dzisiejszego spotkania za miłe życzenia, prezenty, atmosferę i pogaduchy do północy,

A mojemu młodszemu rodzeństwu z "czwarteczków" jeszcze raz Sto lat.

Pozdrawiam Kolegów z sąsiedniego Regionu i zapraszam częściej, już teraz wiecie gdzie :-))))

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za super spotkanie ,gościne i pogaduchy.Wielkie dzięki dla ekipy z sąsiedniego regionu za przyjazd ,wpadajcie częściej.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za spotkanie

Solenizantom jeszcze raz spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego - dziękuję za poczęstunek przepyszny :)

Kolegom z sąsiedztwa - dzięki za odwiedziny , zapraszamy częściej..... bo fajnie jest ;)

Wszystkim Wam Wesołych Świąt :newyear:

I pamiętajcie, że w tym roku ostatni czwartek roku przypada w środę 30.12.

:msn-wink: :Jumpy:

Opublikowano

My również dziękujemy za miłe spotkanie. Jak zwykle było smacznie i wesoło. Solenizatom życzymy jeszcze raz 100 latek a wszystkim życzymy Wesołych Świąt.

Do zobaczenia w środę ;)

Pozdrawiamy

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy fajnie było, do następnego :))

Wszystkim Życzymy Wesołych Świąt :newyear:

Opublikowano

Witam

Chcielibyśmy jeszcze raz życzyć Solenizantom 100 latek oczywiście w Siodle podziękować za przepyszne wypieki,

A Wszystkim bardzo podziękować za ciepłe przyjęcie i za Super spędzony wieczór THE BEST. :clapping:

Pozdrawia Grupa z Kędzierzyna !scooter

DO NASTĘPNEGO

Opublikowano

Dziękuje za wyjątkowe czwartkowe spotkanie ,było słodko,miło i wesoło,a ciacha pierwsza klasa.Solenizantom jeszcze raz Wszystkiego naj,i spełnienia wszystkich marzeń :)

Grupie z Kędzierzyna dziękujemy za odwiedziny,miło było poznać i zapraszamy ponownie :)

Pozdrawiam i do następnego również wyjątkowego spotkania ;)

Opublikowano

Hejo ;) fajnie bylo i milo,dzieki za mile przyjecie nas w waszych kręgach. Pozdro

• Sympatycy
Opublikowano

A wrzucilibyście jakieś fotki Waszego spotkania oraz tych słodkości? :xmas:

Opublikowano

Zapewne zachecilo by do zawitnia na waszym spotkaniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...