Sympatycy Anton Opublikowano 24 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2015 Marku to znaczy że mamy jechać po Kasię Marcin! - Ty się od Kasi odczep! Na razie proszę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 Pies ogrodnika
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 ech chłopaki, chłopaki Marcin o Was dba a Wy tak huzia na józia Marku to znaczy że mamy jechać po Kasię chciał Was zabrać z sobą po Kasię a tak to sam pojedzie Marcin tylko przywieź Kasię a nie zgubcie się gdzieś po drodze ... bo tęsknimy za Kasią
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Marku to znaczy że mamy jechać po Kasię No tak i wtedy już wcale nie będę potrzebny
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 No niestety Marku- życie... .
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 No niestety Marku- życie... . Nie ma to jak słowa otuchy
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2015 Maruś niemartw się jeszcze ci Antonek zostanie.
Marcin 78 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Fajnie - Anton prosi bym się odczepił ,Artur nazywa mnie psem ogrodnika ,Marek się załamuje że nie będzie już potrzebny ,Kasia nic nie pisze, a ja..... ja chciałem abyście za Kasią nie tesknili ? ech chłopaki, chłopaki Marcin o Was dba a Wy tak huzia na józia chciał Was zabrać z sobą po Kasię a tak to sam pojedzie Marcin tylko przywieź Kasię a nie zgubcie się gdzieś po drodze ... bo tęsknimy za Kasią Z tym zgubieniem to różnie bywa ? (przecież tylko ja potrafię przez 300 km szukać promu na opolszczyźnie, a skończyć na kawie w Wiśle ? )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Artur nazywa mnie psem ogrodnika Moja wypowiedź była do ANTONA !!!!!!!!!!!!! ( po czyim poście się wpisałem ? czytać ze zrozumieniem a nie imputować mi tu jakieś kocoboły ) To on sam nie weź....... znaczy nie podwiezie a innym nie pozwoli. Jakieś kudłate myśli ma czy cuś ?
Marcin 78 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 No dobra nie stresuj się królu myślałem że sam chcesz jechać po Kasię ? . A tak w ogóle to nie wiadomo czy Kasia chce przyjechać ?
Klubowicze KasiaP Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Marcin dziękuję za dobre chęci, ale to nie po drodze i nie chcę nikogo fatygować Nudny jest tydzień bez czwartkowych spotkań Do zobaczenia za dwa tygodnie
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2015 Dziękuję Wam za dzisiaj. Na bajeczkę nie zdążyłem, bo "podprowadzałem" z pod Szałasu Pepika na dwupasmówkę do Cieszyna. A nie chciałem go zgubić Karton - dzięki za poczęstunek. Jeszcze raz 100 latek. I znów cały tydzień czekania Achhhhhhh ...............
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2015 czwartek się kończy jak zawsze miło Adam jeszcze raz STO LAT dziękuję za pyszną szarlotkę do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2015 Dzięki za miłe spotkanie, słodkości Solenizantowi, Szefowej za barszczyk z krykietem :-) i wszystkim za miłe towarzystwo. Do następnego.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2015 Adaś 100 lat jeszcze raz - ciasto pychotka - dobrze, że miałam pojemniczek po poprzednich słodkościach chyba będę woziła zawsze taki - tak na wszelki wypadek Dzięki za spotkanie - Asia za barszczyk.... bardzo Do zobaczenia znów
Marcin 78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki za miłe spotkanie ,choć co fajne zawsze szybko się kończy ,akumulatory doładowanie więc mogę czekać na kolejny spot .Adam jeszcze raz wszystkiego naj... Dzięki za słodkości ,a szefowej za barszczyk z krokietem Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze AREQ Opublikowano 30 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzieki za spot Adam jeszcze raz 100 lat do zobaczyska za rok
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzieki za spot Adam jeszcze raz 100 lat do zobaczyska za rok A Tobie co się stało? Heeeee!?
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2015 Antonku teraz w czwartek i za tydzień podobno nie ma szałasu potem są święta i sylwester wiec w tym roku już raczej mnie nie bedzie wiec zaczynam od 2016
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2015 Areq szałas jest, tylko nie wszyscy przyjadą
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Antonku teraz w czwartek i za tydzień podobno nie ma szałasu .............. Ja będę. A nawet jakbym miał machalasem lub na czworakach dotrzeć!
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2015 oczywiście że szałas jest i bedzie stał i zawsze można przyjechać chodziło mi oto że dużo ludków mówiło coś że ich nie bedzie
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2015 To te "zielone ludki" mówiły chyba. Mnie już nie było
GadekW Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Czwartkowe spot-kanie zaliczone. W troszkę mniejszym gronie, jednak nie mniej wesołe, syte i ciekawe. Dziękujemy za pogaduchy...obżarciuchy
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja również dziękuję za mile spędzony czas.
Rekomendowane odpowiedzi